Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiibi

Jak poderwac niesmaiego faceta?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiibi

Gość valerian
normalnie ? ty robisz pierwszy, drugi i trzeci krok :)

Gość i kończy się tak
że ty drepczesz z nim całe życie, bo on, pierdoła sam kroku żadnego nie wykona i teraz i za 20 lat.

Gość iiiiiiiiibi
ale jak takiego osmielic zeby to on wlasnie zrobil pierwszy krok??/

Gość i kończy się tak
A po co? Chcesz sobie życie zmarnować z pierdołą saską? Nieśmiały = tchórz życiowy. Żadnego oparcia w życiu. Daj sobie spokój, bo będziesz nieszczęśliwa.

Gość iiiiiiiiibi
czyli nic nie robic nie zachecac? bo hjak bedzie chcial to sam podejdzie?

Gość i kończy się tak
Nie zrozumiałaś tego, co napisałam. Nieśmiały raczej pierwszy nie podejdzie,ale nie o to mi chodziło. W ogóle nieśmiali faceci nie nadają się do życia i nawet jak jakimś cudem któreś z was poderwie drugie to i tak będziesz miała przechlapane z takim osobnikiem. Nieśmiali są często mili, wartościowi itp., ale nie nadają się na partnerów! Mnie chodzi o to,że w ogóle daruj go sobie, nie podrywaj , nic nie rób, odpuść go sobie. Finito.

Gość racja.....
kolezanka ma racje odpusc sobie ja z takim niesmialym sie umowilam czekalam na to spotkanie pare mc i co?????? gowno z tego wyszlo! facet tak niesmialy ze az szok jego kolega mnie obrazil a on nawet nie stanal w mojej obronie zalosne!!!

Gość i kończy się tak
Racja - masz rację. :D Ja z takim byłam 5 długich lat!!!!! 5 najpiękniejszych lat mojego życia wyrzucone w błoto. Never more.

Gość racja.....
a tak mi sie podobal..wizualnie a po tym spotkaniu stwierdzialm ze to frajer ! kazdy facet niesmialy NIGDY nie stanie w twojej obronie bo sie bedzie bal znajomych, kumpli, rodziny nie wiem wszystkiego co inni powiedza itd to zalosne typki nie maja nic z prawdziwego faceta! poszukaj se lepszego!:)

Gość i kończy się tak
U mnie też tak było. Można mnie było obrażać - on nie reagował i tylko glupawo się uśmiechał. Załatwienie najprostszej sprawy w urzędzie, banku , na poczcie było na mojej głowie - dla nieo to za duże wyzwanie intelektualne było a może się peszył na widok panienek w okienku. Biletów do kina nie załatwił a szczytem było jak posłałam go po marchewki bo chciałam na surówkę. Wrócił z pietruszkami! To wcale nie żart!

Gość kulce blade no
jednak nie jest ze mna najgorzej

Gość racja....
mnie było obrażać - on nie reagował i tylko glupawo się uśmiechał. dokladnie..u mnie bylo tak samo glupi usmieszek i tekst typu nie martw sie to zart! super zart jak mnie kolega jego wziala za szmate i stwierdzil ze pewnie dzis od razu mu wskocze do lozka i obciagne! tyle ze mi nie bylo do smiechu! daj se dziewczyno z nim spokoj! niesmialyto ciepla klucha a nie facet!!! niesmiala moze byc dziewczyna a facet ma byc MESKI!!!

Gość no chyba ze
nie jest niesmialy, a jest Introwertykiem

Gość i kończy się tak
Najgorsze jest to,że niesmiali to często naprawdę fajni ludzie. Mi się nieźle z nieśmiałymi kobietami i mężczyznami gada, bo na neutralne tematy można z nimi porozmawiać (na ogół), często mają swoje pasje, o których też umieją mówić, dobrze też się z nimi milczy, ogólnie nic do nieśmiałych nie mam. Ale czym innym jest kolega - nieśmiałek a czym innym partner - nieśmiałek. Niestety,życie jest trudne i prozaiczne, czasem trzeba męskiej ręki, ostrego postawienia sprawy, męskiej obrony i opieki - a tego nieśmiali nie umieją dać! Kobieta w związku musi czuć się bezpieczna pod każdym względem - z nieśmiałym to ona będzie musiała opiekować się nim! Do d....y z takim życiem. No i ostatnie - nieśmiałośc często bierze się też z zahamowań seksualnych, krótko mówiąc - nieśmiali są w "te klocki" do niczego!!!! A to teźż ważne w życiu, prawda?

Gość ja jestem nieśmiały
i żadna mnie nie poderwała przez 28 lat, a ja też nie próbowałem. :-)

Gość i kończy się tak
To zrób przysługę wszystkim kobietom - i nie wiąż się z żadną. Albo się zmień. "Te" sprawy załatwiaj z płatnymi kobietami, jak masz wysokie libido albo we własnym zakresie, jak dasz radę. Pozdrawiam :P

Gość racja...

Gość racja...
czasem trzeba męskiej ręki, ostrego postawienia sprawy, męskiej obrony i opieki - a tego nieśmiali nie umieją dać! wlasnie..a szkoda:( a ty mowilas mu ze zle ci z tym ze on nie staje w twojej obronie? co on na to?

Gość liliputkowa
niby macie racje ale jak sie kogos kocha to chyba akceptuje sie i jego wady...nawet takie?

Gość i kończy się tak
Cześć racja :D Fajny dzionek dzisiaj, u mnie słońce. Co do twojego pytania - ależ oczywiście,że rozmawiałam. Cio on na to - albo unikał odpowiedzi, albo bagatelizował, albo mówił,że okej, coś zmieni w swoim zachowaniu, po czym kiedyś jego ciotka odezwała się kąśliwie o moich rodziacach, ja na niego popatrzyłam a on spuścił łeb jak uczniak - i zero reakcji. E tam , szkoda czasu i atłasu.

Gość racja....
czesc:) u mnie tez ladny dzionek..:) szkoda, zalosni sa ci faceci ktorzy nie potrafia obronic swojej dziewczyny! ja sobie odpuscilam ale musze przyznac ze mi ciezko z tym bo on bardzo mi sie podoba :(

i tak samo nieśmiałe kobiety - B E Z N A D Z I E J N E :D :P :P

Gość i kończy się tak
Liliputkowo, to nie tak. Ja mogę facetowi dużo wybaczyć, wady też, nikt nie jest doskonały, ale wybacz, tchórzostwa wybaczyć i zaakceptować nie można!!!!!!! Facet - tchórz to w ogóle nie jest facet!!!! Jak moge spać z kimś, kogo nie darzę chociaż minimalnym szacunkiem??? To tak, jakbym spała z babą,a nie facetem. Odechciewa się.

Gość racja....
ale takie zachowanie duzo mowi o czlowieku a raczej brak zachowania ...tlumacze sobie ze i tak byloby beznadziejnie bo ja bym wysluchiwala od jego kolegi ze jestem"kurwa" a on by mial glupi usmiech twierdzac ze on tak zartuje kurwa mac ale to nie jest latwe:(

Gość Kobietomnie dogodzisz
a ty sama nie potrafisz sie bronic? tylko facetem się wysługujesz? facet tez człowiek

Gość i kończy się tak
Racjo, zapomnij i idź dalej. Da radę, ja byłam w związku, plany na ślub były, jak kochałam - i jakoś udało mi się wyjść na prostą. U ciebie nie było związku tylko sympatia, tobie będzie łatwiej. Tylko nie daj się wkręcić ponownie, bo sobie przes...asz.

Gość Kobietomnie dogodzisz
prawde mówiąc to ty wychodzisz na ciamajdę bo nie potrafisz sie bronić