Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiibi

Jak poderwac niesmaiego faceta?

Polecane posty

Gość racja....
ja sie obronilam ...zareagowalam ale uwazam ze to facet dzialka...i tym mnie zrazail do siebie...a nie siedzi taki z glupim usmieszkiem i bierze to za zarty!!

Gość racja....
to ja za kazdym razem mam sie bronic przed chamskimi zaczepkami jego kumpli a on bedzie sie smial????? to zalosne!!

Gość Kobietomnie dogodzisz
to już nie te czasy gdzie facet na hasło "twoja kobeta to dziwka" przywali komuś w morde teraz to sam takie kolki są

Gość ja wiem czemy byście chciały
żeby facet was bronił. Chciałybyście pewnie robić co wam się podoba i nie ponosić za to konsekwencji. Na to, żeby ktoś cię nazwał k**wą też trzeba sobie zasłużyć, więc pewnie ta nazwana dziewczyna w jakiś sposób się do tego przyczyniła :-D

Gość i kończy się tak
Mnie od kurew nikt nie wyzywał, bo w pysk by dostał, ale jeśli jego ciotka mówi,że moi rodzice to hołota (bo nie są po studiach, ale to dobrzy i uczciwi ludzie) a on nic nie mówi no to co ja mam robić? Udawać,że deszcz pada, jak ci ktoś na głowę pluje?

Gość racja....
pojebalo cie maksymalnie!! ja akurat niczym sobie nie zasluzylam na takie slowa!!! nikt nie chce zeby sie od razu bil ale zeby zareagowal... niektorzy sa chamscy i nie maja kultury i kazda dziewczyne nazywaja kurwa

Gość racja....
zreszta uwazam ze "kto z kim przystaje takim sie staje" wiec skoro on ma takich kolegow pewnie sam taki jest! beznadzieja!

najgorsza to jest obojętność!!!!!!!!

Gość ja wiem czemy byście chciały
Jeśli ty jako pierwsze słowo w wypowiedzi piszesz "poj**ało", tzn. że też wcale lepsza nie jesteś :-D

najgorsza to jest obojętność!!!!!!!!

racja ---> ale ty nie jestes jego dziewczyna z tego co wynika to bylo 1 spotkanie nie kazdy znajomi staje w obronie kolezanki:)

Gość i kończy się tak
Wiesz co racjo, daj spokój, nic nikomu nie udowadniaj, bo zaraz cię tu zniszczą. Ja znikam, nie ma o czym gadać. Na koniec powtórzę jeszcze raz -męzczyzna, który jest tchórzem nie jest mężczyzną w ogóle! I zanim dopadna mnie zakompleksieni tchórzopodobni kafeteriusze, którzy bledną na widok pani w okienku bankowym, ale w necie zrobią z kobiety dziwkę , znikam. Ja swoje wiem i nie teoretyzuję , bo ja z kimś takim byłam 5 lat w związku. Pa.

nie każdy niesmiały facet to skończony fajtłapa:D ja znalam dwóch niesmiałych i po prostu byli bierni na początku. Potrzbowali malego zapalnika, małego drgnięcia. A potem jak się rozkręcili to hohoho:). Pewnie, że trudno od spokojnego faceta wymagać jakiejś zyciowej agresji, ale jeśli ktoś tego oczekuje to niech będzie świadomy, że facet nieśmiały nieśmiałym pozostanie. Czyli jeśli nam takie cechy nie odpoiwadają to zostawmy ich w spokoju:)

taak? a jak takiego zachecie do obrony swojej dziewczyny przed chamskimi kolegami?

"tchórz to w ogóle nie jest facet!!!! Jak moge spać z kimś, kogo nie darzę chociaż minimalnym szacunkiem??? To tak, jakbym spała z babą,a nie facetem. Odechciewa się." no to nieźle oceniasz swoją płeć :D może chciała byś ją zmienić?

Gość iiiiibi
a moze sa tu dziewczyny lub faceci ktorzy sa w zwiazku gdzie druga strona jest niesmiala? i sie wypowiedzxa jak jest i czy im to przeszkadza

Gość mk kafe
Iiiibi, cały topik jest o tym, ty to chyba naprawdę nic nie kumasz,żadnych wniosków żeś nie wyciągnęła. Przecież jedna tu pisała o długim związku z takim chłopakiem. Łe tam, groch o ścianę.

Gość iiiiibi
czytalam ale to tylko jedna wypowiedz ... a mnie interesuje czy sa tez inne ipinie

DO iiibi ---> jak ci sie facet podoba to sie z nim umawiaj ....moze chlopak sie rozkreci:)

Gość sexiloszka
nnnoom ja tak samo

Gość sexiloszka
chodziłam tydzień z takim jednym nieśmiałkiem i wiecie co szkoda gadać ,no przystojny on jest ale tragiczny.wogule na spacerach nic nie gada tylko hej albo ładna pogoda a ja wszystko robiłam za niego w naszym związku .Jeśli chodzi o pocałunki zawsze musiałam zacząć a on kiedy zaczynaliśmy tłumaczył sie że czoś zostawił itp a bz? bz?to już z takim zapomnijcie a szkoda bo przystojny i ładny chłopak,nie otworzył się przzed emną