Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0olos

czy jest mozliwe by przy tej samej wadze wyglądać różnie?

Polecane posty

Gość 0olos

Ale nie chodzi mi o dwie różne osoby, tylko o jedną Zawsze ważylam 60 kg i uwazalam że jestem szczupla. Potem przytyło mi się do 80 kg, ale zgubilam i znów ważę 60 kg. Wydaje mi się jednak że wyglądam zupelnie inaczej. Że zostały mi pulchne dłonie, brzuch, okrągła twarz. Wcale nie czuję się szczupło, czuję się wciąż grubo. To możliwe że jednak wyglądam inaczej, że ...nie wiem... kilogramy są teraz inaczej rozłożone, czy to tylko autosugestia i "wspomnienia" z okresu grubości?

Gość pchlasachrajka
moze z jakiegos powodu zatrzymuje Ci sie woda w organizmie co powoduje takie wrazenie napuchniecia

Odpowiedź jest oczywista...niska osoba 60 kg-klocek...wysoka osoba 60 kg prawie anoreksja anoreksja...budowa kości, wzrost, figura...co jeszcze mam dodać...może zajrzyj w google

Gość 0olos
mam 170 cm, moja waga jest prawidłowa nie chodzi o wodę wciąż wydaje mi się że jestem tłusta i nie wyglądam tak jak wtedy gdy mialam 60 kg, mimo że teraz ważę dokładnie tyle samo

Gość pchlasachrajka
ale to jest Twoje zdanie czy tak uwazaja tez inne osoby ?

Gość 0olos
ludzie mowią po prostu że schudłam. Moja mama mowi że jestem szczupla. Ale ja wcale tak sie nie czuje. Kiedyś moj brzuch był plaski, a teraz mam wałeczek. Kiedys (mając 60 kg) nosiłam mini, bo uwielbialam swoje szczuple nogi, a teraz w życiu bym nie założyla mini bo wydaje mi się ze wciąż jestem gruba. Sama nie wiem, czy to projekcja mojego umysłu, czy moze naprawde tłuszcz sie jakoś inaczej rozłozyl.

Gość pchlasachrajka
moze to wynika z tego, ze wprawdzie schudlas ale jednak skora z okresu 80 kg zostala, dlatego mozesz miec "faldki" na brzuchu.

Gość troczek
oczywiscie, ze mozna - moj przyklad: od czasow liceum waze 50-51kg, waga sie nie zmienia, aczkolwiek ja tyje i chudne ;-) teraz np mam figure o wiele gorsza, a to dlatego, ze malo sie ruszam, mam wiec wiecej tluszczu a mniej miesni; dlatego na modelowanie sylwetki najlepszy jest ruch

Gość sevillana2
Ooolos, to calkowicie normalne, szczegolnie kiedy sie tyje i chudnie tyle kilogramow. Teraz mimo iz wazysz tyle samo masz wiecej tkanki tluszczowej. Jak jeszcze raz utyjesz i schudniesz, to bedziesz jeszcze bardziej otluszczona. Ja mam to samo.

Gość trzeba bardzo dużo ćwiczyć
to będzie ok

Gość o prostu masz faze
uwazaj zeby nie popasc w anoreksje, skore wczesniej czulas sie ok wazac te 60, to po powrocie do tej wagi, wygladasz spoko