Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzaczek

Gryzak na dziąsło Tommy Tippie

Polecane posty

kurcze jeszcze czegos takiego nie widzialamale jakbym wczesniej zobaczyla to bym probowala! ciekawa jestem recenzji i czy to nie wplywa jakos na zgryzi jak sie uklada w buzi?bo poreczne raczej jest

Kupilam ---szeroki rozstaw,niewygodne,maly nie chcial gryzc--wyrzucone pieniądze wg mnie.Zresztą podobno skrytykowany przez protetykow.Lepszy normalny gryzak wodny:-)

Gość gryzaczek
mowicie o tym pierwszym?

Tez go mialam i sie nie sprawdzil, maly nawet nie potrafil go w buzi trzymac:-(

Gość srają muchy bedzie wiosna
troszeczke odbiegne od tematu- a co sądzicie o smoczku do mierzenia temperatury? Ja go kupiłam jak mały miał może 2 miesiące,teraz ma 10 i ani razu nie udało mi sie zmierzyc mu gorączki,jest z dziwnego plasiku i bardzo smierdzący. A może mnie sie taki akurat trafił? W każdym razie ja odradzam jego kupna,wolę taki na czoło,może na pierwszy rzut oka nie jest dokładny ale jak dobrze się wczytac w ulotkę to można łatwo odczytac pomiar.

a jaki masz ten smoczek? Ja z Canpolu i nie czuje,zeby smierdzial, ale jest twardy i nie ufam jego pomiarom, wiec staram sie go nie uzywac.

Gość srają muchy bedzie wiosna
oj,jakas firma SANITY,dziadostwo za 28,50zł

firme znam, bo na predce po porodzie w szpitalnej aptece kupowalam odciagaczke SANITY, ktora przy okazji tez byla do niczego,ale jaka cena taka jakosc;-) Tego smoczka akurat nie znam ale mysle,ze to to samo niezaleznie od firmy. A i zapomnialam napisac,ze moj Bartek nie chcial go nawet do buzi brac i co chwila wypluwal, wiec temperatury nie mozna bylo zmierzyc:-(

Gość gryzaczek

Gość dogorkiiii