Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowna

chcę znależć sponsora

Polecane posty

Gość zdesperowna

Nie chcę,żeby mnie ktoś oceniał, mam swoje powody, jak sadzicie, czy zadbana, inteligentna kobieta w wieku 38 lat może znalezć faceta, który ja wspomoże finansowo?

Gość buytmkokk
a czemu nie chcesz isc do pracy?

Gość jarek nie lansuj się na forum
http://www.orlen.pl/ oni dużo sponsorują :classic_cool:

Gość a czemu by nie
a mozesz napisac dlaczego szukasz sponsora

Gość a czemu by nie
nie mozesz powiedziec?

hmmm wydaje mi sie, ze moze ale szanse ma duzo mniejsze niz duzo mlodsze dziewczyny.

Gość zdesperowna
Pracuję dużo i cięzko, ale kasa jest mi potrzebna, żeby odejść od męża

A mi kabel USB -> nie wiem czego potrzebuje sponsor bo takowych nie znam. ale slowo 'sponsor' oznacza dla mnie jedynie 'sex za pieniadze'. ale nie wykluczam, ze ktos oprocz sexu moze chciec tez zwiazku psychicznego

czasem sponsor potrzebuje troche ciepla, rozmowy, zrozumienia,kogos ot tak poprostu do towarzystwa....wyjsc do filharmonii, do teatru.....dla samego sexu heheh to moze korzystać z agencji

Gość bez obrazy ale w tym wieku
to raczej Ty powinnas sponsorowac...

ale mimo wszystko agencje sa takie zimne i bezplciowe. przysylaja ci kogos, kto jest tylko nastawiony na to, ze facet ma sie spuscic no i za kazdym razem dostajesz kogos innego. zazwyczaj. jasne, nie wykluczam, ze sa tacy, o ktorych piszesz, ale z penoscia starsi panowie szukajacy mlodej dziewczyny do sponsorowania nie oczekuja ciepla i rozmowy. ci szukajacy starszych dziewczyn to pewnie ci, o ktorych piszesz.

Gość zdesperowna
Jestem tu pierwszy raz, i nie wiem jak mam zastrzec moj pseudonim,żeby jakiś popapraniec prymitywny się nie podniecal samym pisaniem

sevi>>>>"ale mimo wszystko agencje sa takie zimne i bezplciowe.....no i za kazdym razem dostajesz kogos innego. zazwyczaj.".......no wlasnie ;) i to jest ta atrakcja ..za kazdym razem kogoś innego :) dlatego prawdziwy sponsor bedzie oczekiwal zegos wiecej za swoja kase zdesperowana>>> to jest cena za pisanie na pomaranczowo ...

Gość zdesperowna
Chciałabym też dodać, że ciągnę niczym Janne Ahonen na skoczni w Willingen :classic_cool:

Gość zdesperowna
P.S. W mojej brochencji zmieści się nawet waran z wyspy Komodo... Komoda zresztą też się tam zmieści... :classic_cool:

A mi kabel USB --> wiesz, jakos nigdy nie patrzylam na to pod tym katem. zawsze dla mnie sponsor byl tylko sponsorem, ktory chce sexu. czytajac Twoje wypowiedzi dochodze do wniosku, ze masz racje. w koncu majac kase i chcac tlko sexu mozna pojsc do pierwszej lepszej agencji i dosanie sie co chce. ale szukajac jakiegos wsparcia lub czegos wiecej niz sexu do agencji nie mozna pojsc. tylko czemu za bliskosc to trzeb placic? autorko: nicka zaczerniamy na pierwszej stronie. na gorze masz opcje zarezerwuj nick

Gość zdesperowna
za kase to nawet zjem kupe:(

Gość zdesperowna
oczekuję szacunku jestem byłą mistrzynią krajów bloku wschodniego i republik środkowo-azjatyckich w kategorii obiekt o największej średnicy między moimi pośladkami ,wygrałam umieszczając tam moduł nośny rakiety Sojuz :classic_cool:

zboczenic, prymityw , ktory sie podszywa pode mnie, może się już wypowiedać za siebie.... zmieniłam pseudonim

email tez zmienilaś ??? tak czy inaczej musze znikać a tobie zdesperowana zycze faceta z klasą i szczodrego..🖐️

a może skoro falszywa "zdesperowana" tak do tej kupy wraca, to lubi, może to ukryta oferta, bo sam/sama nie ma odwagi :)