Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChwilaUlotna

Czy WY tez Tak maci e ze bija Was Partnerzy??

Polecane posty

Gość ChwilaUlotna

Mam dosc powazny problem w zwiazku:) Gdy widzimy sie 3-4 razy w tygodniu jest cudownie:) jak w raju Idealnie:) Czuje ze kocham go ponad ten caly cholerny swiat:) Jednak gdy spedzamy ze soba dzien w dzien -caly dzien to mu chyba "odbija" Zaczyna mnie jakos nieszanowac;/ takie odczucia.Ile razy ja sie produkowalam zeby mu wytlumaczyc ołłłł Gdy zaczyna nam sie "nudzic" specjalnie mnie denerwuje:) Wiadomo chlopak nad kobieta ma przewage fizyczna i on mnie czesto gilga wtedy ja zaczynam szczypac i on mnie spiscka za rece;/ w nadgarstkach co strasznie boli i mu mowi ze nie ma tak robic bo to wedlug mnie brak szacunku:( Albo czasmi udaje ze mnie boksuje;/;/ co dla mnie tez jest dziwne;/ Udaje ze z pioesi w twarz dostane;/;/ noszzz ja mam juz po dziurki w nosie tego:( Ale nie umiem mu wbic do tej jego Glowki ze nie ma tak robic;/;/

Gość ChwilaUlotna
sadysta;p;p dobre

Gość ChwilaUlotna
:(

Gość syrakuzja
no wiesz, te dzialania nie wskazuja na normalnego faceta... radze sie zastanowic nad tym... poza tym nie rozumiem dlaczego kobiety bedac nieszczesliwe z roznych powodow w zwiazkach, stale w tym zwiazku pozostaja. nie obawiac sie presji, samotnosci- co komu pisane, to go nie ominie. jesli twierdzisz, ze zachowanie faceta to brak szacunku wobec Ciebie, to miej Ty szacunek wobec siebie i skoncz ten pseudozwiazek.

Nic do dodać, nic ująć do tego co powiedziała syrakuzja. Dlaczego ma się zmieniać on, jak mu się to podoba? Ludzie tak Cię traktują, jak im na to pozwalasz, jesli sama nie będziesz się szanować (i to nie w samych deklaracjach, tylko w czynach), to wtopa