Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co zwykle

po raz pierwszy patrzę na aktualną miłosc..z rozsadkiem

Polecane posty

Gość ta co zwykle

jestem zakochana, tak, że dech mi zapiera..nie jestesmy razem, dopiero się poznajemy to bardzo silne zauroczenie z mojej strony serce mi wali gdy z nim rozmawiam, rece mi się trzęsą.. a jednak myślę o tym wszystkim powoli, potrafię sie zdystansowac..niesamowite uczucie ;)

Gość ta co zwykle
najważniejsze jest to ,że mimo iż jest proboszczem w mojej parafii on jednak odwzajemnia to uczucie :)

Gość ta co zwykle
podszyw o tej porze?:) nigdy nie złoszcze się na podszywaczy, bo sama robię takie podszywy,że ludzie mi potem piszą: brawo dla podszywaxcza, albo ze ekran opluli;P

Gość ta co zwykle
nocna zmiana :p

Gość ta co zwykle
hihi a jeszcze wam powiem, ze proboszcz z naszej parafii to jest taki stary, ale zacięty katolik.. jak idzie przez kościól w czasie mszy to tak głosno śpiewa ..:P i jak przechodzi wzdłuz koscioła to wszyscy ludzie ze strachu tez zaczynają spiewac bo się go boją i nie chca zeby zauwazył, ze milcza:P:P

Gość ....vbbbbbbbbb
---------> ta co zwykle ja obecnie tez pierwszy raz przezywam taka milosc :)

Gość ta co zwykle
co nie zmienia faktu ,że w dzieciństwie miałam ołowiane lalki a tata chciał zrobić mi na złość i przyspawał mi je do podłogi 😭

Gość ta co zwykle
moze coś z tego będzie..? nie wiem.. nadajemy na tych samych falach, ze tak powiem ale jestem taka rozważna.. moze po prostu to jest PRAWDZIWA miłosć i przezyję ją krok po kroku , porządnie, bez pospiechu..;)

Gość a ile macie lat
i ile ze soba jestescie ?

Gość ta co zwykle
LOL dobre z tymi lalkami:P chyba uzyłam zlego słowa.. to nie miłosc a zauroczenie (tyle ze jakies wyjątkowe:P), bo przeciez my nie jestesmy ze soba, prawdziwa miłosc przychodzi z czasem. mam 20, on 22