Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BognaBogna

AKTYWNOŚĆ W SEKSIE a CIĄŻA widziałyście?

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzz
a mi wyszł 90procent, bo uprawialiśmy sex do 9 mieś

Gość zboczency
JAk mozna , taki syf robic a fuuuu BAba w ciazy wyglada jak wieloryb, i to taki spuchniety jak zdechly wyplynie na brzeg

Gość czerwona pomarancza
No to my jestesmy bardzo aktywni. Kochaliśmy praktycznie do końca. Byłam po terminie i sam ginekolog zalecił jak najwięcej sexu. No i ostatni raz się kochaliśmy rano w dzień porodu... w połódnie zaczęł sie skurcze a przed północa urodziłam (ceserka). Wrócilismy też nadzwyczaj szybko (zaraz mnie matki-polki zjedzą :P ) bo w 2 tygodnie po porodzie zaczęlimy delikatne kochanie... po miesiącu juz było hulaj dusza... ;)

Gość a czemu maja Cie zjesc
?? Co posiadanie dziecka zmienia? :D

Gość czerwona pomarancza
* POŁUDNIE, oczywiście No bo prawidłowo trzeba czekac 6 tygodni po porodzie. I jak na "ciązowym" napiszesz, że się kochałas 2 tygodnie PO to zdewociałe czarownice zewsząd atakują.

Gość a czemu maja Cie zjesc
"prawidlowo"? Kazdy organizm jest inny przeciez :D Poza tym - nawet jesli - to w jaki sposob szkodzi sie dziecku, bo nie wiem ;)

Gość czerwona pomarancza
"prawidłowo" bo tyle lekarze każą czekać ;) Dziecku nic nie szkodzi bo już przecież urodzone spi w łóżeczku... ale straszą, że matka może wykitować jak się zakażenie wda i jakies krwotoki śmroki... Ja miałam CC i wyjątkowo dobrze przechodziłam rekonwalescencję. Goiło się na mnie jak na psie i w tydzien PO już śmigałam w tę i nazad po schodach na 4 piętro... więc czemu miałabym sobie i mężowi odmówić trochę przyjemności... Natomiast moja kolezanka przez 2 miesiące chodziała z balkonikiem (jak stara babcia)... i wszytscy musieli nad nią skakać, dziecko jej na karmienia przynosić i trąść się na nią... Jak pisałaś/łeś... zalezy od organizmu... ;)