Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny lekarz

brak tabletek

Polecane posty

Gość inny lekarz

Wydawało mi się, że mam jeszcze jedno opakowanie tabletek, ale niestety pomyliłam się. Moja ginekolog jest na urlopie , potem ja wyjeżdżam. Czy myślicie, że jak pójdę do pierwszego lepszego prywatnego ginekologa z ogłoszenia, przepisze mi tabletki, zwłaszcza jak będę miała przy sobie puste opakwoanie na dowód, że je biorę?

sądzę, że lepiej będzie pójść do lekarza rodzinnego, on też może przepisać tabletki anty. co do innego ginekologa to może przepisze, może nie, a samo opakownaie nie jest żadnym dowodem że je bierzesz. równie dobrze może to być opakowanie twojej siostry, przyjaciółki, szwagierki tudzież innej kobiety.

Gość inny lekarz
nie wiedziałam, że rodzinny też może przepisać ... problem, że ja nie znam swojego lekarza rodzinnego ani on mnie, bo raczej zdrowa jestem ... więc chyba wszystko jedno... może będę miała szczęście i trafię na takiego gina co i tak przepisuej tabletki bez żadnych badań....

albo idz do apteki po prostu i powiedz jaka jest sytuacja. Mi kiedys w kryzysowej sytuacji wydali bez recepty nad morzem jak byłam :P

Gość inny lekarz
też mi ktoś tak doradził, żeby poprosić jak nie będzie w aptece innych klientów - niestety to chyba niemożliwe - wszędzie tłumy :o przejrzałam ogłoszenia ginekologów ... i mam bardzo nieładny tok rozumowania...jeżeli ktoś ogłasza, że "wywołuje miesiączki" to chyba głupie tabletki przepisze?

Gość powiedz w aptece
o takiej sytuacji, najlepiej w tej w ktorej zawsze kupujesz, powiesz ze recepte doniesiesz podaj swoje dane i to wszystko....ale problem, mi sie nei chcialo dupy ruszyc do gina po recepte to przez pol roku kupowalam bez

Gość inny lekarz
Poszłam wczoraj do lekarza z ogłosznia typu "porady 24 h". Przepisał dwa opakowania bez problemu i jeszcze chciał pogadać o badaniach, nie tylko związanych z tabletkami, zdrowiu, profilaktyce-czyli w sumie to co mam u swojego gina, ale zawsze potwierdzone u drugiego , niezależnego źródła.