Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rTUNKUUUU

JAK SIE POZBYC CHOROBLIWEJ ZAZDROSCI RATUJCIE PROSZE

Polecane posty

Gość rTUNKUUUU

JESTEM ZAZDROSNA O KOLEZANKE CHLOPAKA, SPEDZA ZE MNA PRAWIE CALE DNIE,ALE BOJE SIE ZE DO NIEJ PISZE ITD ITD,A PRZEDE MNA TO UKRYWA, WPRAWDZIE MIESZKA W INNYM MIESCIE NIZ MY< OBECNIE STUDIUJEMY, I TYLKO W QWEKENDY WRACAMY DO DOMU, GDZIE ONA PRZEBYWA>, NIE ZNAM JEJ PRAWIE I NIE MOGE POZBYC SIE UCZUCIA ZAZDROSCI, CZUJE ZE ON PRZEDE MNA UKRYWA TA ZNAJOMOSC, TAK STRASZNIE PROSZE WAXS O POMOC JAK SOBIE Z TYSKIM CZYMS RADZILYSCIE. ONA MA 15LAT, MY 21 WIEM ZE TO SMIESZNE MOZE,ALE DLA MNIE STRASNZE:(

Gość rTUNKUUUU
:(

Gość no Europe
nie ma sensu zebys byla zazdrosna o kazda kolezanke swojego cglopaka, czy on daje ci jakies powody? to ze z nia pisze nie oznacza ze cie zdradza! tez pisze z moimi kolegami a moj chlopak z kolezankami ale na kolezenstwie sie konczy. Najlepszym wyjsciem byłoby gdybyś poznała tą dziewczyne, moze powiedz mu ze chcialabys poznac jego znajomych i wtedy on sam to zaproponuje, a jesli nie to sama to zrob delikatnie, jesli to tylko kolezanka to na pewno sie zgodzi:)

o matko. prponuje ci zebys przeczytala to co napisalas. przeciez to zenada zebys byla zazdrosna o 15 lateke! a twoj facet tez widze w niezlym towarzystwie sie obraca. rany. 15 lat a ty sobie tym glowe zawracasz. toz to jeszcze dizecko jest.