Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lojka32

mamy mające dzieci rok po roku

Polecane posty

Witam ,chciałabym zapoczątkować temat dla mam mających dzieci rok po roku .W lipcu 07 urodziłam córkę i aktualnie jestem w ciąży termin mam na lipiec 08 .Jeśli znajdą się mamy mające dzieci rok po roku lub które się spodziewają tak jak ja to piszcie i dzielcie się swoimi doświadczeniami

Czy mogłabym cię zapytać, czy twoja druga ciąża była planowana?

Gość PIGIiiiiiiii
planowana czy nie i tak juz tego nie zmienisz i nie piszcie ze to jest patologia a lojka 32 zdrowka i sily zycze

Przycież ja się kulturalnie pytam, nic o żadnej patologii nie napisałam. Skąd wiesz jakie są moje motywy? Jeśli autorka nie zechce to nie odpowie. Z pewnych powodów jest to dla mnie ważne, więc zapytałam. Nie rozumiem czemu jesteś dla mnie niemiła.

Gość PIGIiiiiiiii
nie ja napisalam "i nie piszcie "chodzilo mi o panie ktore tu wejda i obrzucaja blotkiem sory ze sie tak poczulas ale nie chcialam tak.....

nie napisałam tego wcześniej ale jest to moja 3 ciąża ponieważ mam jeszcze 4-letnią córkę ,a a propos pytania to nie była to planowana ciąża to typowa \"wpadka\".Ponieważ z dwójką poprzednich dzieci musiałam się leczyć, ponieważ nie mogłam zajść w ciążę dlatego nie sądziłam że mogę sama zajść w ciążę i nie stosowałam żadnej antykoncepcji, a to okazało się możliwe.Tym bardziej ,że jeszcze wtedy karmiłam piersią.

Dzięki za szczerą odp. Pytam bo mam różnego rodzaju "objawy" i nie wiem, co myśleć. Mam 8miesięczną córkę, karmię piersią i używałam każdorazowo prezerwatywy, więc ciąża wydaje się mało prawdopodobna, ale kto wie.