Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papużka

Odżywka do włosów ze SZPIKU KOŃSKIEGO polecam!!!!

Polecane posty

Polecam odżywkę do włosów ze szpiku końskiego do włosów: łysieniu plackowatym , wypadaniu włosów , włosy zniszczone (farbowanie), zniszczonych końcówkach , rozdwajaniu końcówek , łamaniu włosów , włosach przetłuszczonych. Odżywkę nakładamy na umyte włosy i rozmasowujemy . Na to nakładamy czepek lub folię i przykrywamy jeszcze ręcznikiem. Czekamy około 10-30min. Po tym czasie spłukujemy (po tym zabiegu nie myjemy głowy). Odżywkę stosujemy od 2 do 3 razy w tygodniu. Kuracja trwa co najmniej 3mieś. podczas tej kuracji nie powinno używać się innych kosmetyków, gdyż mogą osłabiać działanie szpiku. Ja jestem bardzo zadowolona z tej odżywki!!!

Zapomniałam dodać, ze jest również odżywka ze szpiku kostnego z norki!!! Działanie i sposób użycia jest takie same jak w odżywce ze szpiku końskiego.

Gwiazdeczka78 możesz ją kupić na allegro jest REWELACYJNA!!!!!

Gość oho niezła reklama jaki
masz nick na allegro??

Ja sama kupiłam z allegro tę odżywkę i chcę polecić innym osobą!!!

Gość co za masakra
nie dosc, ze biedne konie musza pracowac na surowice przeciwtezcowa, to jeszcze zachcialo sie robic odzywek z ich szpiku. Bojkotuje!

sp..laj papużka z tym naganianiem i tym "polecaniem OSOBĄ" - sie naucz po polsku pisac. jezu, jak czytam ta dysortografie to zaczynam sam watpic jak sie slowa pisze :P

dla mnie to OBRZYDLIWE jak mozna sobie SZPIK kostny wcierac we wlosy. papużka a moze jeszcze sie go najedz, wiesz jaki wartosciowy jest szpik?

albo go sobie przeszczep to zaczniesz tu rżeć na forum :P :P

Gość DO KWIATKA.....
TY sie odpierdol!!!! dobrze jeśli nie masz ochoty czytać to nie czytaj i nie pisz!!!!!!!!!!!!!!!! Sama piszesz jak pojebana z bykami a dogryzasz komuś!!! Odczep sie raz na zawsze!!!!! SZMATO!!!!! A papużce dziękuję , że jest odważna mimo waszych docinków!!!! Ja też stosuje tę odżywkę i jest bardzo dobra!!!!!

do pomaranczy - nie obrzydza cie fakt skad pobierali material na ta twoja odzywke? :o PS. i gdzie z bledami napisalem? :P

Gość DO KWIATKA.....
A nie obrzydza Cię jeśli smarujesz swoją mordę własnym moczem lub własną spermą????? Lepiej spadaj z tego topiku znam Cię i wiem gdzie mieszkasz!!! IMBECYLU!!!!!!!!!!!!!!!

wez sie uspokoj bo ci odzywka z tego szpiku przestanie pomagac :P :P

Gość DO KWIATKA.....
Ty lepiej się uspokój i spadaj bo jak cie dorwe to morde bedziesz mieć wyklepaną!!!! ZBOCZKU!!!!

ale dobre, no dawaj dalej, ale dlaczego od razu zboczku?? :P :P

Gość DO KWIATKA.....
Weź się wal!!! żal mi ciebie!!!

Gość DO KWIATKA.....
Jesteś CKM jeśli wiesz chociaż co to znaczy:P:P:P

a co to znaczy? lece juz wiec milego wcierania szpiku we wlosy :P :P

Gość DO KWIATKA.....
Widać, że głąb z ciebie:P:P:P

Odżywka z konia... NEVER :o Takie piękne zwierzęta... :(

Gość jaaajkoko

Gość weronikax
Ludzie,wy popadacie z jednej skrajnosci druga.......Przecież nikt zabitego konia na głowe sobie nie bedzie kładł!!!!!! Odżywka,bądż maseczka-tam znajdują się jakieś ilości szpiku dodane do całej konststencji......Skoro tacy humanitarni są co niektórzy-to ciekawe czy mięsko jecie...A karpia na święta? Przecież to gorsze morderstwo!!!!!!!!!! A skoro odżywka jest już "zrobiona" i można ją kupić to nie kupując jej komu pomożecie? Koń zmartwych wstanie z tej odżywki jak jej sobie odmówicie czy jak? Świnka odzyje jak nie zjecie kiełbaski zrobionej z niej? CZUBY!!!!!!! A butki skórzane pewnie nosicie,torebeczki kurteczki.....Brak słów.

Gość rewolwer
O Ciemnogrodzie! Przeca nikt nie zabija konia specjalnie po to, żeby wyssać jego szpik! Z koni, które i tak są już przeznaczone do uboju pobiera się ów rzecz. Poza tym jak pisze Weronikax nikt nie chodzi z koniem na łbie. Zresztą, jeśli ktoś ma naprawdę kłopoty z włosami i jest niemalże w desperacji to używa preparatów, które działają, niezależnie z czego są! (i żeby nie wyszło, że popieram uboje koni!)

Gość gość
Polecam szampon i odżywke szpik koński jest naprawde super w 3 miesiace tak wlosy mi urosly i zrobiły sie gęste a mam krecone włosy że bardzo bardzo wolno mi rosna a ten szampon sprawił że włosy zaczęły mi rosnąć

Gość gość
Polecam szampon i odżywke szpik koński jest naprawde super w 3 miesiace tak wlosy mi urosly i zrobiły sie gęste a mam krecone włosy że bardzo bardzo wolno mi rosna a ten szampon sprawił że włosy zaczęły mi rosnąć