Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Mierze w tali 56 cm .Ważę 47 kg .Uwielbiam zajęcia z pilatesu-świetnie kształtują sylwetkę .Znam wspaniałe triki ddieteyczne na smukłe ude,płaski brzuch i szczupłe nogi .Nie wiem co to celulit .a wszystko dzieki prawidłowemu odzywianiu i diecie .Mój sekret na szczupłą figurę to DIETA.Ale taka która jest pożywna zdrowa i mega odzywcza.Jestem dietetyczką więc moje dieta jest jest w 100% zdrowa i zawiera wszystkei potrzebne witaminy,minerały i pełnowartościowe białko roslinne.Mimo tak szczupłej wagi mam regularną menstruację ,piekne i zdrowe włosy i doskonałe wyniki krwii.Zanim rozpoczełam cudowna przemianę ,zależało mi na tym aby najbardziej schudły moje nogi bo uda to niemialam szczupłe wcale a wcale,o płaskim brzuchu mogłam tylko marzyć i ogólnie czułam że poprostu musze schudnąc ... Oto foto mojej sylwetki po przemianie http://img182.imageshack.us/my.php?image=sylwetkarf5.png

Gość ale biustu to nie masz
prawda? :P

Gość a wzrostu ile masz

to dziwne, że nie masz niedowagi, bo ja mam 162 cm, ważę 52 kg, mam miseczkę A i wszyscy mówią, że jestem za chuda, łącznie z lekarzami. jakbym schudła jeszcze 5 kg, to pewnie by mnie na leczenie skierowali :> a Ty wyższa jesteś...

Gość iziii
a mozesz napisac jak wyglada twoj dzien np co jadasz i ile kalorii dziennie?i co zrobilas zeby tyle schudac??

Mnie też mówią że za chuda jestem ,że anorektyczką.Mówią to zazdrosne laski,które mnie nie znaja ,nie zdaja sobie sprawy że będąc wege jem wspaniałe potrawy i dużo.Moja figura wzbudza jednak zachwyt mimo iz niektóre kobiety z zadrości ja krytykują .Ostatnio jak byłam w perfumerii moja figura wzbudziła zachwyt dwóch dziewczyn,,widziałaś jaką ona ma talie .Ale ona ma zajebistą figurę..." .Czasami takie teksty zdarza się mi usłyszeć .Bardzo podobam się wielu mężczyzną i mimo tak szczupłej figury mam mega wypukły i kształty tyłeczek .Nie mówie że ma figura zadowola wszystkie gusta ,bo wiadomo co niust to gust.

Gość widzę że
wraz z kilogramami rozumku ubyło, a może nigdy nie było :P Mam idealne wymiary :)

Gość co fajnego jest
wklajasz jakieś foty które nawet nie wiadomo czy są Twoje, piszesz o superszczupłej talii której ja jakos na fotkach dojrzec nie mogę jesteś dietetyczką a piszesz: "Bardzo podobam się wielu mężczyzną"zupełnei jak jakaś analfabetka gdybyś naprawdę odżywiała się zdrowo i była szczupła i zadowolona ze swojej figury nie musiałabyś się dowartościowywac na jakis forach internetowych myślę że jesteś jakąś zakompleksiona nastolatką, która chce sprawiac przykrośc innym którzy mają niskie poczucie własnej wartosci i wiecznie się odchudzają

Uwielbiam warzywa z ryzem.jem sporo kanapek z ciemnego pieczywa.Uwielbiam też orkiszowy .W moim codziennym jadłospisie obecne jest awokado.dodaje go do surówek i sałatek oraz smaruje nim pieczywo i posypuje solą .Z kaszy ,duszonej papryczki i warzyw robie kotleciki.Kotleciki przyrządzam też z brokół lub kalafiora.Uwielbiam kiełki.Dodaje je do surówek ,na chlebek lub do potrawki z kaszy .Jem duzo brązowego ryzu.Zajadam się też sałatkami z dodatkiem fety i oliwek.często tez jem kanapki z feta i ziołami .mimo iż jest tłuta i nieświadomi dietetycznie mówią że tuczy to jest to nieprawda.Jest zdrowa i pyszna .Uwielbiam też placki ziemniaczane i z sosem po hiszpańsku .Jem dużo ale to bardzo duzo migdałów ,orzechów brazylijskich i włoskich . A teraz czego nie jadam... Nie jadam słodyczy,czekolady,produktów z białej mąki,nie słodze herbaty itd.Jestem wegetarianką .Nie spozywam jogurtów bo tuczą i powodują wypryski u nadwrazliwych osób .nigdy nie piję gazowanego i konserwowanych sztucznych soków.Bardzo dbam o to by jeśc naturalnie,żadnych topionych serków,serów żółtych czy gotowych przetworzonych produktów nie spożywam.

Gość jogurty tuczą
od kiedy??? :P;)

Nie dowartościowuję się a niedowiarkom proponuja osobisty kontakt ze mną .Popsrustu wile schudłam ,jestem mega zgrabna i mam specjalizację z dietetyki.A zazdrosne i zakompleksione kobietki niech sobie darują komentarze bo są tu zbędne.Wszystkim zaś walczącym z nadwagą i kobietką o silnej woli które chcą schudnąć i mają mnósto silnej woli życze powodzenia.Miłe osóbki pozdrawiam serdecznie a niedoiarkom mówie NIE. nie wkleiłam tych fotek po to aby sie przechwalać swoja figura tylko po to że aby schudnąć i miec perfekcyjną figurą wystarczy ruch i zdrowa dieta .Pozdrawiam

Do co fajnego jest ----------> ty jesteś mega zakompleksiona bo z psychologicznego punktu widzenia osoby o niskim poczuciu wartości i z zalążkami kompleksów bywają bardzo nieufne .

ja mam 160 i waże 45 kg i jestem chuda :( gini> 162cm i 52kg to wcale nie tak mało ważysz, ja jakbym przytyła te 7kg by ważyc tyle co Ty to chyba niespecjalnie bym wyglądała... Chciałabym przytyć ale to nie takie łatwe, zwłaszcza zeby przytyć tam gdzie sie chce, mnie mogłyby zgrubnąć ręce, odrobinę uda i biust heheh ;) Autorce topiku gratuluję ;)

Z góry przepraszam za błędy w pisowni ale myle literki z pośpiechu w pisaniu.Obowiązki mnie wzywają .Wszystkie miłe osoby serdcznie pozdrawiam .Na forum będe zagladać .Pa

do Extraordinary--->dziękuję za gratulację :) Schudnięcie kosztowało mnie wiele silnej woli i systematyczności ale opłacało się .Pozdrawiam

Gość co fajnego jest
Skoro masz specjalnośc dietetyka to napisz jakie studia kończyłaś. Bo jakoś trudno wyobrazic mi sobie studentkę, która wali takie błędy.

Gość dlaczego jogurty tuczą
chcę wiedzieć!!!!

Gość TYTY
JOGURTY ODCHUDZAJA WŁASNIE..NIE TUCZĄ ..

Gość dlaczego jogurty tuczą
autorka uważa, że tuczą "Nie spozywam jogurtów bo tuczą i powodują wypryski..."

Gość WOOOWWWWW
MASZ FIGURE IDEALNĄ ALE PROSZE O WIECEJ FOTEK ..BO NIE MOGE SIE NAPATRZEĆ..SLICZNA..

Gość za chuda

Gość smileface
Witam przez jaki okres czasu schudłas to 9,5 kg? Mnie narazie duzo brakuje do takiej sylwetki, ale mam juz w planach wraz z nadejsciem wiosny porządnie zabrac sie za siebie. Tylko moze po sesji :) Aha, no i jeszcze chciałam zapytac co pijesz? Czy tylko wode mineralną, czy jakies herbaty ziołowe, zielona, czerwona? Pozdrawiam

Gość *KASIA*
Leila22 zazdroszczę i gratuluję Ci takiej figurki. Ja też ciągle dążę do poprawy swojej, ale chyba jeszcze dużo pracy przede mną. Też jakiś czas sporo schudłam (jakieś 7 kg) i wiem ile to kosztuje wysiłku, ale tylko na początku, bo później to zdrowe odżywianie i ćwiczenia stają się czymś normalnym, a co najważniejsze człowiek czuje się o wiele lepiej i to zarówno fizycznie jak i psychicznie :D Ja niestety takiej figury nigdy mieć nie będę, bo mam zbyt masywne kości :( ale mając wybór: masywne kości + nadmiar tłuszczyku, albo masywne kości bez dodatkowych kilogramów, zdecydowanie wybieram to drugie. Chcę przez to powiedzieć, że nawet jeśli któraś z Was wie, że nigdy nie dojdzie do takiej figury to i tak warto, chociażby dla samego zdrowia. Pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

Gość dwa małe ale
"pełnowartościowe białko roslinne" - nie ma czegoś takiego, to po pierwsze. Po drugie, całkiem spora grupa ludzi nigdy nie będzie tak szczupła, bo nie mają takich genów. Typowy "człowiek północy" może się doprowadzić do takiego stanu, ale nie będzie dla niego ani przyjemne, ani zdrowe. Głupotą jest wmawianie ludziom, że każdy może być chudy jak patyk i jednocześnie zdrowy dzięki diecie. U większości ludzi pochodzących z tej szerokości geograficznej to byłaby po prostu niedowaga

Gość niska jesteś ale ...
figura swietna