Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Gość do lejla
napisz,napisz,cudowna jestes,chce byc taka piekna i zgrabna ja ty,uwielbiam cie.

Gość no i po co ta 2
chodzi mi o najgrubsze miejsce :)

Gość najgrubsze miejsce
to penis

Lejlo, robisz bledy ortograficzne i mowisz o \"psychologicznym punkcie widzenia\", nie bedac psychologiem, tylko dietetykiem. Mojego zaufania nie budzisz, ale zawsze znajda sie zdesperowane, grube dziewczyny, ktore beda chcialy cie sluchac. 🖐️ :)

Gość internetowy słownik
eee tam bardzo ładna figura. P.S. No ale tez bardzo ładne błędy rzeczownik w liczbie mnogiej piszemy z końcówką -om np. dziewczynom, ludziom, mężczyznom przymiotniki z nie piszemy razem -> nieufny Ale figura i tak bardzo fajna :D

do lejla---> juz piszę przykładowe dania . Kotleciki z brokół----, gotujesz brokuły,czekasz aż wystygną ,dodajesz jedno jajko ,łyzkę bułki tartej ,ząbek czosnku i cebulkę .Rozgniatasz to i formujesz z tego kotlecika .Smazysz na oliwie.Do smaku zioła prowansalskie,pieprz i sól. ********** Sałatka z brązowego ryzu i kukurydzy cukrowej. 350 g ryzu cebulka dymka 3 drobno pokrojene czerwone papryczki 125 g sułtanek 50 g płatków prazonych migdalów kukurydza cukriowa Znam mnóstwo przepisów .Podawać dalej ?

Gość dawaj dawaj

Gość dawaj dawaj
'Jeśli chcesz schudnąć i utrzymać szczupłą sylwetkę zabronione jest jedzenie kurczaków i sera zółtego ' lekkie przegięcie

Bardzo dobrze na przemiane materii robią kiełki połaczone z kaszą prazoną i z dodatkiem czosnku i cebuli . zaraz po zjedzeniu moga wystapic lekkie bóle brzucha i starsznie wydymać brzuch .Przez dwa dni wszystko z ciebie schodzi .Zdarza się że moje klientki chudły 3 kg w dwa dni .Aby efekt osiągnąć is chudnąć te 3 kg w dwa dni należy przed zastosowaniem kiełów zdrow sie odzywiać i przestrzegac moich wskazówek i zaleceń a efekt mórowany.Osoba której orgaznizm jest pełen ,,śmieciowego jedzenia ,,i konserwantów nie osiągnie tgeo efektu gdyz jej jelita są spowolnione i zainfekowane bakteraiami .

murowany a nie mórowany miało być .z ta moja ortografią to lekkie przegięcie .Z góry przepraszam za błędy.

Więcej przepisów podam wieczorkiem albo jutro rano.Przy nastepnej wizycie na forum napisze o potyczkach z pszenicą ,nabiałem i cukrem i czym je zastapić .Oraz zrobie dla zainteresowanych krótką rozpiskę co jadać a czego unikać . Pozdrawiam Lejla.

Gość kariera na kafe
"jelita zainfekowane bakteriami" Otóż, moja droga, gdybyś nie miała jelit "zainfekowanych" bakteriami, to byś nie była w stanie niczego strawić i prawdopodobnie w ogóle żyć na dłuższą metę :D Przy okazji, wszelkie wzdęcia i gazy są objawem nieprawidłowego trawienia, gnicia resztek w przewodzie pokarmowym i ogólnie nieefektywnej przemiany materii, czego przyczyną czasem moze być właśnie brak bakterii (np. po kuracji antybiotykiem). Z kolei związek między konserwantami a bakteriami jest co najwyżej taki, ze konswerwanty nie dopuszczają do rozwoju w pożywieniu tych groźniejszych bakterii i grzybów , które mogą być 100 razy gorsze dla człowieka niż sam konswerwant, i tak dalej. Reszty tych bzdur które wypisujesz szkoda komentować ale cóż - to jest internet i każdy może się mienić dietetykiem, ekspertem i guru. Twoje teorie zalatują trochę wege-oszołomstwem, ale na pewno parę osób już przekonałaś swoją pewnością siebie, powodzenia ;) 🖐️

Gość do lejla
Zeby nie tyc wystarczy sie nie obzerac i tyle.A te twoje diety to o kant.....Takie jak wszystkie inne:-o.

Dla zainteresowanych jeszcze tylko podam że kiełki nie tylko odchudzają i poprawiają stan cery ale równiez zawierają cenne składniki odzywcze i witaminki.Kiełki soczewicy-kwas foliowy ,kiełki lucerny-mnóstwo żelaza i białka.To tak dla przykładu

Gość do lejla
Uwaga lejla odkryla Ameryke:-o.Chcesz sobie pogadac,zaloz bloga

Moja droga chodziło mi o tzw złe bakterie tzw.gnilne . A o dobrych bakteriach i ich pozytywnym wpływie na organizm wiem więcej niż Ci się może wydawać.

Gość WHITELINE
a ja moge wam pokazac do kogo naleza zdjecia ktore autorka topicu wkleiła, LEILA zy jak Ci tam załosna jestes a Wy dziewczyny naiwne ze sie tak dajecie nabrac, zdjecie tych nóg z ta torebka nalezy do KAte Moss tak na poczatek, zakompleksiona jestes i udajesz tu pania haha

Gość Masz wiela racji w tym ale...
powiedz mi w takim razie jak jeszcze nie znikłaś z forum :) dlaczego szkodliwy jest aspartan i co mi radzisz jeść na schorzenia skóry -mam lekki trądzik.Derma mi kazały odstawic produkty słodzone aspartanem ,czy to prawda?

Gość figure masz ok
ale pisac nie potrafisz, ubrac sie gustownie tez nie

Gość WHITELINE
TO NIE SA JEJ ZDJECIA!!!!

Gość boni 666
Do Lejla22 widze spororacji w tym co piszesz...nawet zgadzam sie ze daniem ze jogurty tucza i powoduja pryszcze u mnie ta sytuacja mam miejsce...kiedys zawyłam 50 kg przy wzroscie 164 i czułam sie idaelnie ale odkad zaczełam brac tabletki anty przytyłam 5 kg. od miesiaca probuje to zrzucic i nie moge...jadłam jogurty, soki, mniej miesa ale waga raz kilo w doł raz kilo w góre ... Chciałabym cie prosić o jakis jadłospis i pomoc w zrzuceniu tych 5 kg. Juz wiem ze mam nie jesc sera i mięsa, mleka i jogurtu ale co za to jesc...jakie potrawy nie mam pomysłu jak przyzadzic warzywa zeby syciły były smaczne, poza tym ja uwielbiam pieczywo...

Gość WHITELINE
WYSTARCZY SIE PRZYJRZEC JAK ROZNIA SIE TE NOGI NP. W KOSTKACH A JA WIEM CZYJE POWKLEJAŁA, POKAZ SIE PRAWDZIWUE JAK WYGLDASZ A TWOJE NAWYKI ZYWIENIOWE KTORE PISZESZ SA NIC NIE WARTE I SAMA SIE GUBISZ W TYM CO PISZESZ, PODAJ gG A WTEDY POGADAMY

nie no takiej zawiści to juz nie zniosę .To jest moja figura i moja torebka .nie anwidze nikomu niczego udowadniach ale jak chcesz wysle ci dla udowodnienia kilka innych zdjęć .Bluzka w której jestem jest z orsay .Wątpie by Kate Moss ubierała się w Orsayu i miała na sobei spodnie spodnie za 149 zł .Żałosna jesteś !!!!!!!!

Gość boni 666
a podam jeszcze moje wymiary na wszelki wypadek wzrost 164 waga 55kg talia70 udo w najszerszym miejscu 50 najgorzej biust po tabletkach 97 masakra dlatego błagam o pomoc, potzrbuje porady

Gość WHITELINE
ja nie jestem załosna bo ja sie nie podszywam pod kogos owszem moze na tym zdjeciu co widac włosy mozesz byc i Ty tego ci nie udowodnie ale pozostale zdjecia nie sa Twoje i nie chwal sie ze za spodnie dałas 149 zl bo nikt Cie za cene nie pytał dziewczynko a wyslij zdjecia i udowdnij ze Ty to Ty bo ja wiem co mowie OSZUSTKO

podaj droga swoje gg albo napisz meila :) chcialabym pogadac z toba na temat mojej diety

Gość koletka24
Ze jesteś chuda to fakt. Że to się może podobać, też fakt. Wierzę, ze zdjęcia Twoje, bo niby czemu nie?? I gratuluję jednocześnie osiągnięcia efektu i zadowolenia z siebie. Ale jedno mi tu nie pasuje - jak Ty możesz być dietetyczką?? w to mi trudno uwierzyć...Dietetyczka która odchudza się z 56 kg przy 165 cm wzrostu?? do 47??? nieee..

Gość WHITELINE
no smiało czekam na zdjecia moj mail ewunia1981@o2.pl zobaczymy czy cos wyslesz sensownego...

Gość napiszesz wreszcie ile masz
CENTYMETRÓW w NAJGRUBSZYM miejscu uda czyli tuż pod pośladkiem???? bo ja mam 42 cm na środku uda przy wzroście 169 cm i wadze 52 kg poza tym zamieść zdjęcie, gdzie stoisz prosto