Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Jeszcze raz Ci powtórzę .Na świecie jest wiele pięknych dziewczyn ,zgrabnych a do tego mających wszystko co tylko zapragną .Ja do nich należę a tobie jest zazdrość i tyle .Twoja krytyka i uwagi kompletnie mnie nie interesują ale nie życze sobie abyś tu zaglądała .Nie chce cię tu i tyle.Twoje wypowiedzi zaśmiecają tylko mój topik!

Gość WHITELINE
czekamy I CO............. nic

tak tak! zasmiecasz moje małe wyimaginowane królestwo!! przez Ciebie całą terapia na nic!! a lekarz obiecywał poprawę!! a kysz!!!!

Gość WHITELINE
HAHAHAHAHAHAHAHAH no teraz to mnie rozsmieszylas TY sobie nie zyczysz a kim Ty jestes? SMIECIEM ktory pisze głupoty....dobre hehe akal bede chciala to ja cie zablokuje i ty nie bedziesz smiecic hahahah

Gość sgadfg
wez sie bujaj stad nikt ci nie bedzie robił pokłonów pusta idiotko

Gość WHITELINE
i NICZEGO cinie zazdroszcze bo niby co mam uwoerzyc tobie na slowa? ja jestem zadowolna z siebie bo ty jestes niska aja wysoka i czego ci mam zazdroszczyc tyle samo waze co ty a mierze 174 i kto tu jest pasztetem? TY

po każdym kieliszku spoglądam w lustro i wiecie co?? jestem coraz pikniejsza!! a zdjęcia buziuni mojej ślicznej nie wkleję bo byście oślepły od tego blasku , od tego piękna!!! mam śliczną cere i piękne lśniące włosy ( jak wspomniałąm na samym początku..) . to nic że na tej jednej fotce wyglądają jak zużyty mop, że są matowe jak mata bambusowa i rozczochrane... ja wiem że są mega hiper super gładkie. jak ja cała z resztą :-)

Gość WHITELINE
spadaj podszywie ja czekam na zdjecia prawdziwej LEJLI ale cos zamilka;;d

nie znikłam tylko szukam na Pudelku jakiejś ładnej figurki!! i na naszej klasie buźki :-)

Mało inteligętna kobieto czy nie zauwazyłaś że nie załozyłam tego topiku aby sie przechwalać i naruszać swoją prywatność wysyłając niezliczone ilości fotek na czyjeś zachcianki .Wkleiłam cztery fotki dla przykładu że jak się tylko chce można schudnąć i udoskonalić swoje ciało poprzez zdrowe odzywiania ,ćwiczenia .Najważniejsza jest wytrwałość i dążenie do celu .w moim przypadku był to cel osiągnięcia idealnej i mega szczupłej sylwetki bo piekne włosy i urodę miałam zawsze.Zależało mi jednak na schudnięciu bardzo i utrzymaniu tej idealnej figury. Pozatym jestem dieteyczką ,mam ciekawą ,ambitną i bardzo dobrze płatną pracę z zakresu reklamy i marketingu. Dietetyka to moja pasja jednak pracuje w innym zawodzie .Na więcej odpowiedzi z mojej strony nie licz bo szkoda mi czasu .Żegnam więc Cie WHITELINE i daj sobie juz spokój lepiej i idż już spać. Wszystkim miłym osobą życzę udanego wieczoru i obiecuję że będe tu zaglądać od czasu do czasu .Pozdrawiam

dietetyka to moja pasja. pracuję w reklamie - reklamuję zakłady mięsne w przebraniu parówki stojąc przed mięsnym. klientki o których pisałam są bardzo zadowolone zlecając mi to zadanie bom smukła jak Sokolik :-)

pisałam że jestem dietetyczką z doświadczeniem, ale teraz mi się przypomniało, że to tylko pasja. sorki! pomyliło mi się :-)

Gość szczerze jak ktos
jest maga super to nie wchodzi na takie topiki. Bo po co.??? Jesteś obleśna. Z twoim rozumkiem

Gość podszywaczu gratulacje ...
uśmiałam się :D

czasem wchodze na takie topiki bo mnie mobilizuja, zeby bardziej dbac o siebie, zdrowiej sie odzywiac itd potem czytam wpisy takiej WHITELINE i zalamuje sie, co za ODRAZAJĄCA osoba, upierdliwa, zawzieta, straszna inna ktora brzydko nazywa autorke, sama daje popis inteligencji inaczej - piszac o konserwantach SKAD TYLE W WAS ZLOSCI LUDZIE??? Autorko - gratuluje figury mnie zmobilizowalas, ide pocwiczyc jedno pytanie - co z czerwonym winem??

czerwone wino bardzo podbudowuje samoocenę!! jestem tego dobrym przykładem. pij do woli!! :-) choć pikniejsza ode mnie to i tak nie będziesz :-P

Gość iziii
dziewczyny poprawilyscie mi humor.......:-)

Lejla moja droga...spokojnie ...nie zachwycaj się tak sobą bo to na prawdę denerwujące i tu nie chodzi o zazdrość ale takich jak ty są miliony i niczym specjalnym się nie wyróżniasz żeby czuć się taką wspaniałą piękną kobieta którą wszyscy podziwiają i wzdychają na twój widok...no i to że możesz mieć co zechcesz...:D przecież to brzmi komicznie...i możesz mieć co zechcesz tylko dlatego że jesteś chuda ...?To też się zacznę odchudzać będę chuda i będę mieć wszystko...no chyba że jesteś wyjątkowa...Uspokój się moja drogą troszeczkę można się lubić ale samouwielbienie to naprawdę denerwująca cecha ...

tak wiesz leja ja cię w sumie rozumiem....też jestem piękna...mam piękne długie lśniące zdrowe włosy jestem szczupła i do ideału brakuje mi z 4 kg które właśnie zrzucam jestem bardzo urodziwa mam delikatną urodę ciemne brązowe duże oczy i wydęte usteczka ....jestem piękna ...i najlepsze że taka się cudowna urodziłam nawet nie muszę stosować żadnych kremów bo mam idealną gładką cerę :)Także zupełnie cię rozumiem :)

miliony???? nie bluźnij!!!! chyba zapomniałaś, że mam 57 cm w pasie!!!!! wypraszam sobie!!!!

ja mam 92/65/92 i mam praktycznie idealną figurę :D tak moja koleżanka ma 50 cm w pasie bo była w szpitalu i mając 1,72m schudła do 39 kg :)

pisać to każdy sobie może... a ja zdjęcia pokazałam że ładnam jest jak ta lala więc nie cwaniakuj!! z resztą się nie lubię chwalić jak Ty!

Gość obie jesteście boskie
:D Leila, nie zapomniałaś aby o swoim cudownym jędrnym tyłeczku? Uśmiałam się :) A poważnie - autorka chyba faktycznie uważa, że wąska talia i uroda pozwalają jej mieć wszystko. Ja tam wolę coś osiągnąć dzięki swojej pracy czy inteligencji a nie zgrabnej dupce.

Gość cii kłócisz się
z podszywem :D

Wiem przecież że się tutaj sprzeczam (żarty) z podszywem :)

Ależ przecież ja się nie chwale..ja jedynie próbuje komuś pokazać że idealną można się urodzić i że to nie jest nasza wina że jesteśmy piękne i chce jedynie komuś pomóc bo jestem specjalistką od pomagania komuś :)

sorki kochaniutka ale specjalistką to jestem tu JA !! z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!

Tak...ale ty się zajmujesz dietami od jakiegoś czasu...a ja jestem piękna całe życie :D

jakbyś mój wystający tyłeczek zobaczyła to przestałabyś tu takie farmazony wypisywać!!! bledniesz przy mnie i tyle!! wiem, bo się znam, w Anglii się konsultowałam i mi powiedzieli!!

Ale nie masz tak fajnego wystającego okrągłego jak piłeczka tyłka jak ja :D twój kościsty tyłek to przy moim naleśnik :D