Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Gość porabało was do reszty
ta laska ma bluzke z orsaya a doszukiwanie się że to niby nie jej figura i mówienie takich rzeczy jest śmieszne .No ale cóż takie są polskie zawistne i zakompleksione kobiety.Byle tylko na siłę udowodnić że prawda jest nieprawdą .A co do ciebie Lejlo to ja cię znam.Jesteś z Katowic prawda? Znam Cię i pracowałem z tobą w tym samym butiku .Pozdrawiam Cię koleżanko i byle tak dalej .A zapodawać więcej zdjęć byle tylko udowodnć jakiemuś pasztetowi ze to Ty bo kurde tez wkurwiają mnie tacy ludzie jest zupełnie niepotrzebne.Pozdro

Gość WHITELINE
LEJLA22 uciekła.............

He he fajny zbieg okoliczności.Tak jestem z Katowic i pracowałam kiedyś w butiku .Napisz mi swoje imię to zapewne skojarze.

Gość WHITELINE
sama sobie piszesz na swoim topikiem ze ktos cie niby zna, dziweczyno opanuj sie 2 identyczne NUMERY IP och lelja wpadłas ;d

Gość WHITELINE
ooo teraz piszesz pod swoim nickiem fajnie chyba jestes niezrownazona psychicznie, mozesz innych oszukac ale nnie mnie i nie nazywaj mnie pasztetem bo nim nie jestem...ciekawe czy sie odezwiesz jako 3 osoba z tego samego IP....

Gość anusia000000
kurcze lejla wiesz co kobietko ty masz chyba racje, ja jem jogurty bo wydaje mi sie ze powinno sie bo nabial wapno itd, a tu mi piszesz ze uczulaja, i kurczaki no tak ole o kurczakach to juz od dawna wiadomo, a moze sie nie doczytalam a co z nabialem ? tylko serek feta ?

Do masz wiele racji w tym ale----->Aspartan jest bardzo szkodliwy i może powodować problemy skórne.Aspartan to neurotoksyna,zawierająca szkodliwy alkohol metylowy który wątroba zamienia w formaldehyd-truciznę .Na schorzenia skóry przydatne pokarmy to :produkty bogate w betakaroten(papryka czerwona,zielone warzywa i owoce),orzechy,migdały,awokado,produkty pełnoziarniste ,kasza gryczana i jaglana,kiełki,siemie lniane ,pestki dyni oraz ważne by pić 2 litry dziennie wody mineralnej niegazowanej .Przydatny suplement:olej z wiesiołka .

Gość ile masz w najgrubszym miejscu
uda?

Gość koletka24
ja w figurę mogę uwierzyć. Kurcze , przecież jest wiele chudych lasek.. Z tym, że kompletnie nie pasuje mi tu ta dietetyka ( no chyba że jako jakieś kiepskie jednoroczne studium, to ok ) no i te zdjęcia...fakt, że jest na nich szczupła dziewczyna, ale szczególnie na tym pierwszym z torebką nie wygląda na te 47 kg . ja mam 166 cm wzrostu, 10 kg więcej i szczególnej różnicy w nogach nie ma :-) ale każdy chudnie trochę inaczej...

Gość porabało was do reszty
Sebastian

Gość anusia000000
dzieki Ci dobra kobietko !!

Gość panna młoda niebawem
nie czytałam wszystkiego , chciałam tylko napisać ze nikomu sie nie musi twoja figura podobać, ma sie podobac tobie pod warunkiem ze nie jest to anoreksja, kzda utrata wagi jest sukcesem wiec pomimo iz uwazam ze jestes za chuda to i tak gratuluje sukcesju, kazdy ma inny ideał piekna

Gość hym hym
skoro jestes z katowic to moze mozna sie z Toba spotkac? :) masz jakis swoj gabinet? szukam dietetyczki aby sie czasem skonsultowac a tez jestem wege

Do porąbało was do reszty---> też Cię znam .Pozdrawiam i czekam na emala .

Gość anusia000000
a moglabys wrzucic wiecej przepisow :-) plissss

Gość WHITELINE
lejla22 na takie pytania nie odpowida nie spotka sie rowniez a jako dietetyczka jest kiepska podszywa sie pod 2 osobe załosna i ona doetetyczka wiadomosci skopiowane z neta boze dziewczyno znikaj stad;/ a zdjec jakos dalej nie dostałam wiec widac ze amsz cos do ukrycia;/

Gość no a co ze zdjęciem
gdzie stoisz prosto?

Gość hym hym
i do niedowiarkow-moze wazyc 47kg przy 165 i nie wygladac jak anorektyczka. wiecie ile swinstw siedzi w jelitach? to tez wazy. ja przy 162 waze 44/45kg i wcale wychudzona nie jestem. ale zdrowe odzywianie przede wszystkim

Gość 676756u56u5e
WHITELINE jak widzisz IP?

Gość boni 666
lejla napisałm wczesnie o sobie, mozesz mi pomoc, jakos doradzic dzieki z gory

Podam więcej przepisów jak będe miała więcej czasu bo znam ich mnóstwo .Pozdrawiam wszystkie miłe osoby a tymczasem muszę już iść .Będe zaglądać na forum ,obiecuję.

do bonii---> naprawdę obiecuję zeo dpowiem na twoje pytania i napisze ci wszystko odnośnie diety itd i udziele wskazówek ale póżniej bo teraz musze już iść .Jak tylko będe dzis jeszcze na forum albo jutro to na pewno napiszę .Mam nadziej że rozumiesz mnie.Pozdrawiam serdecznie .Pa

Gość mówi się kotleciki z brokułów
idotka, analfabetka i megalomanka

Gość ale przecież lejla22
nie jest wychudzona, normalnie wygląda

Gość dietetyczkaz bożej łaski...
podkreślasz non stop swoją ogromną wiedzę w zakresie dietetyki, a piszesz na prawdę językiem laika, a jeśli już coś bardziej fachowo ujmiesz to sie okazuje, że przekopiowane z jakiejś strony internetowej . Jak 22latka może " swoją wiedzą ,ogromna wiedzą w zakresie dietetyki ,doświadczeniem i konsultacjami " bla bla bla ?? Co Ty studia zaczełaś w wieku 12 lat??? hahaha

Gość do mowi sie ....
a co to znaczy "idotka" ? " kretynko :-)

Gość boni 666
ok dzieki, poczekam. pozdrawiam w sumie to nie romumiem czumy tak laski na lejle naskakują. jak ktos nie chce skorzystać zjej rad, to niech tego nie robi. wydaje mi sie ze ludziem nie nudzi sie tak bardzo by piasać sciemy na forum. po co? ja tam kobiecie wierzę, nawetjak nie jest dietetyczka to podziwiam za to ze osiagnęła tak ładna figure...

Gość no cóż mogę Ci tylko współczuć
kosztem takich wyrzeczeń tylko taka figura?:O smutne:(