Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kogut007007

mam pytanie

Polecane posty

mianowicie.nie wiem czy to co robilem to petting ale było miło.ja mialem spodnie,ona spódniczke,rajstopy i majtki.czy mozliwe jest aby doszło do zapłodnienie jesli plamka mojego śluzu miała wymiar główki pinezki i praktycznie nie była lepka?po 3 minutach poszła sie wykopac i włożyła wkladke.Ona strasznie sie stresuje tym bo juz mielismy taka sytuacje,a ja jej powtarzam ze to nie jest mozliwe z tak malutka ilością,która nie miała jak dalej przejsc.w dodatku umyła sie \"tam\".prosze o poważne podejscie do temetu.z góry dziekuje

Gość ...///...
przez ubranie nie przejdzie :) Spokojnie, nie teleportują się :)

Gość przenieś to na forum
erotyczne

Gość i mowia ze wychowanie
seksualne w szkołach jest złe :o

wiem ze to jest nie mozliwe ale ona sie boi.jakie podac jej argumenty bo widzi ze spokojnie do tego podchodze.w dodatku robiła badania i bardzo mallo kwasu foliowego ma.to by było najgorsze bo urodziłoby sie chore dziecko.....dzieki za odpowiedzi.czekam na kolejne

Gość awril
synu,ty zanim sie wezniesz za seks,to moze poczytaj troche,albo co? nie ucza was w szkole nic o seksie? trzeba znac troche teorii,masz internet to poczytaj...wtedy nie bedziesz sie stresowł glupotami...

:o ja pierdole, z dnia na dzień ciekawsze macie pomysły

czyli nie mozliwe.a co do lekcji wychowania o zyciu w rodzinie to wyglądało to tak ze na lekcji czytała baba artykuły z gazet typu filipinka i objaśniała.takiego przypadku nie było.ciekaw jestem czy wy bylibyscie tacy wyluzowani na moim miejscu.