Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Poskromienie_z艂o艣nicy

SPOSOBY NA DZIECI

Polecane posty

Witajcie, jestem mam膮 ma艂ego Potworka :) jest strasznie 偶ywy - ju偶 r臋ce mi opadaj膮 i ko艅cz膮 mi si臋 pomys艂y na zaj臋cia dla niego. Nie ADHD :), ale jest nadpobudliwy - nie wiem jak go wym臋czy膰. Pom贸偶ecie drogie mamy i kole偶anki. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jes
duzo ruchu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buka
Ile to potworzysko ma lat:)?

Udost臋pnij ten post

hej buka! ma 8 latek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nankaaa
niech skacze na skakance, ucz go jakich艣 gier z pi艂ka czy co艣,偶eby si臋 du偶o rusza艂:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamknac w kurniku
ZAMKNAC W KURNIKU :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cyrulik
najlepiej ich nie robi膰.

Udost臋pnij ten post

moze zapisz go na basen, pilke nozna, jakies zajecia sportowe, co by sie mogl wyszalec

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, dzieki za podpowiedzi. cyrulik wypchaj sie! Dobry pomysl z ta pilka i wogol. Tylko to male diable nie chce sie namowic. Smie twierdzic ,ze nic z tego nie bedzie mial i po co mu to. Ja nie wiem w kogo on sie wdal heheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boshena
a jego rowiesnicy nie graja w pilke nozna? np. na podworku? nie chce sie bawic z dziecmi?

Udost臋pnij ten post

wiem o czym m贸wisz sama mam dziecko nadpobudliwe ADHD :P czasem brak mi si艂 i pomys艂贸w. Proponuj臋 zaopatrzy膰 si臋 w ksi膮偶ki o dzieciach nadpobudliwych jest tam du偶o ciekawych pomys艂贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mieczkus
heheh moja droga ale jak - kiedy czytac przy takim dziecku :D pozdrowki i milego piatku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markosss
to czytaj razem z dzieckiem! Lepiej! pocwicz razem z dzieckiem! Wyjdz na podworko i pograj z nim w pilke nozna. Moze to go przekona? on niech biega za pilka a ty stoj na bramce. w ten sposob bedziesz nie stracisz duzo energii ,a twoj potworek wrecz przeciwnie ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika_76
ROSALINDA PACZEKO , a Ty myslisz ,ze wychowanie dzieci to taka prosta sprawa? a jak dzicko jest wychowywane tylko przez samotna matke? he?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcela_22
Monika, masz racje to duzy problem niektorzy widac sa ignrantami....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ** ** ** ** ** *** *** *** ***
musisz sprytnie synka podpyta膰 co jest cool ;) przyjrzyj si臋 jakie bajki ogl膮da, uwa偶nie pos艂uchaj o czym opowiada po powrocie ze szko艂y...8 latka to ju偶 mo偶na i na karate, i na tenisa, i na konie....jak mieszkasz w wi臋kszym mie艣cie to wyb贸r jest przeogromny. mo偶esz te偶 spyta膰 si臋 nauczyciela jakiego typu 膰wiczenia tw贸j syn wykonuje najch臋tniej, w czym jest dobry. i na taki sport go namawiaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiak
to prawda gwiazdki maja racje. trzeba zobserwowac co lubi dziecko ,a potem postarac sie rozwijac jego pasje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manuela_79
to prawda. ja jak zauwazylam, ze moj brzdac lubi ogladac z tata mecze pilarskie od razu go zapisalam na takie zajecia i z checia poszedl. Przynajmniej w domu nie mam poobijanych od pilki dwrzwi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mraum
kup mu skakanke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemmamuska
heheh to prawda. le za to masz poobijane kolana, wiecej prania ale ja tez to lubie. czesto patrze przez okno jak moj maly pilkarz gania za ta pilka. moze mi rosnie zawodowy pilkarz :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malia
kto wie... moze do reprezentacji trafi :) trzymam kciuki. tylko pamietaj ,ze trzeba nim dobrze pokierowac. Mysla ,ze jak najwczesniej warto pchac go tam, gdzie sie da - na wszystkie mecze, turnieje

Udost臋pnij ten post

Na pewno musisz ustali膰 mu co艣 a la "grafik" zaj臋膰. Zdecydowanie powinno pom贸c opanowa膰 to jego nadpobudliwo艣膰. Szko艂a, obiad, sport, czytanie, mycie, spanie ;) Organizm si臋 wtedy dopasowuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja male艅ka
c贸reczka maj膮c nieca艂e dwa latka robi艂a trzy k贸艂ka na stadionie i potulnie sobie potem bajeczki ogl膮da艂a:) Inaczej roznios艂aby mi chat臋 i mia艂aby guza na guzie, bo dziecko uwielbia biega膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zieeew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glogii
moja male艅ka, pewnie wydeptane chodniki mialas w mieszkaniu :D

Udost臋pnij ten post

zaczelam obserwowac wedlug Waszych rad. chyba zapisze go do jakiegos klubu pilkarskiego - jak sie uda. mam pytanie z innej beczki - dlaczego niektorzy sa tu pomaranczowi, a niektorzy czarni? jak byc czarnym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinesis
wejd藕 w preferencje i dalej post臋puj wg wskaz贸wek, a ad. nadpobudliwego dziecka polecam elementy kinezjologii-to dzia艂a na adehadowc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemmamuska
kinesis ma racje , sprawdz to. co do kolorystyki tez. mnie sie nie chce tego robic. caly czas trzeba sie logowac - strata czasu. syn mi podpowiada, zebys sprawdzila czy macie w szkole jakies duzyny pilki noznej. podobno jakas firma robi fajne turnieje pilkarskie.

Udost臋pnij ten post