Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIA BAJBAK

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KASIA BAJBAK

Jestem w 9 tygodniu ciazy ,wszedzie pisza zed wydzielina z pochwy powinna w tym czasie byc koloru bialego -ja mam ja przezroczysta -cos takiego jak woda ,a wczoraj i dzis wyplynelo ze mnie cos takiego jak przy dniach plodnych ,wydzilina jak tezejaca galaretka koloru moczu . Boze co to moze oznaczac ? juz 2 ciaze stracilam . Boje sie ze to sie powtorzy. Jak mysliucie czy taka wydzielina jest niebezpieczna ? Czy ktoras z Was tak miala? Czy mam dzwonic do gina i czy sie nie osmiesze ? Sama niewiem ?? Blagam odpowiedzcie mi co o tym sadzicie.Prosze . Pozdrawiam ! Kasia.

Gość atamprzestań
dopóki wydzielina nie jest krwista, możesz być spokojna

Gość Miniktezma
ja tam nie patrze jaka dokladnie powinna byc wydzielina mam raz gesta biala, raz lekko zolta, raz ciagnaca itp i nie przejmuje sie tym ps jestem w 13 tyg

Gość KASIA BAJBAK
Dzieki dziewczyny:) troszke sie uspokoilam ,ale tylko troszke :(

Kasiu. Nie jestem ginekologiem, ale z tego co wiem to niepokojące są upławy zielonkawe, brunatne, brązowe, krwiste, niemniej najlepiej skonsultuj z ginem Wiele dziewczyn opisywało, że we wczesnej ciąży miało białą gęstą wydzielinę, ja miałam przypominającą wydzielinę z dni płodnych i wszystko było w porządku. Nie denerwuj się aż tak. Życzę Ci spokojnej ciąży i cudownego Maleństwa.

KASIA BAJBAK - MASZ NORMALNE UPLAWY wiec uspokoj sie!!!!:)ja jestem w 26tc i tez mam na przemian albo przezroczyste albo zoltawe.Stres moze dziecku zaszkodzic a nie uplawy!