Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny1981

chcialbym miec dziewczyne ale....

Polecane posty

Gość samotny1981

nie mialbym z nia o czym gadac :o co mam zrobic ??

Gość arystokratka26
jak to nie miałbyś z nią o czym gadać .... ?

zrób taki temat mam pytanie do komicznego:D

Gość olabogaa
"chcialbym miec dziewczyne ale....nie mialbym z nia o czym gadac co mam zrobic ??" skad wiesz ze bys nie mial o czym gadac ? mozesz sprecyzowac ?

Gość olabogaa
zawsze jest o czym rozmawiac..nawet o dupie maryni za przeproszeniem im dluzej sie z kims znasz tym wiecej laczy was spraw...z dnia na dzien jest lepiej...

Gość samotny1981
no po rpostu ja siedze non stop przy komputerze gry i programy a dziewczyny w tych tematach sa denne :o

Gość samotny1981
raczej nic :o

Gość olabogaa
no kochany wybacz..ale jak ksiazek i gazet sie nie czyta nie wie sie co na swiecie sie dzieje tylko siedzi przed kompem to sam sobie problemu narobiles :P nic straconego z dziewcczyna mozna gadac o wszystkim..jakies zainteresowania inne masz? jak nie to sprytnie odwroc to na swoja korzysc dziewczyny lubia jak sie nimi interesujesz...wiec pytaj ja o rozne rzeczy ..niech opowiada o sobie :P baba jak sie rozgada to nie zauwazy :P problem z glowy

Gość samotny1981
probowalem wlasnie tego ale one sa jakies dziwne :o

Gość bogattttyyy
a masz pieniadze? jak masz kase to nie musisz byc wygadany mozesz byc nawet brzydki wazne ze masz kase to mozesz ja zabrac na zakupyy

Doradzę :p znadjdź fankę gier też sa takie.

Gość to tylko jaaa23
facet 26 /27 lat i twierdzi ze kobiety sa "jakies dziwne" hahahaha :)

frk - poradź koledze więcej:D

Arabidopsis a Ty nie masz jakichś potrzeb ;) ?

jeszcze trzeba komiczne przywołać:P:D

Arabi nie miej potrzeb jak każdy:D

Arabi My skorpiony mamy potrzeby wygórowane.. inne niz wszyscy:P

a co miałam napisac? to jak jest naprawde- ujawnic wszystkie pragnienia??? ze marzy mi sie zobaczyc tyleczek frk'a?? niee tak nie mozna :P

nie rozumiem jak mozna nie miec o czym rozmawiac... najprostsza rada - neguj wszystko co mowi... ale w miare miło i wesoło... ona mowi, że jest piękna pogoda... a Ty jej na to, że wolisz deszcz bo jest ciekawszy.. itp itd :P

Arabi mamy zdolności telepatyczne chyba :P:D -- Arabi no nie od razu ujawniać, ale nie pisze że jak każdy:P:D

Czyli jesteś w potrzebie... Koledze doradzam: wysili się trochę i poszerz swoje zainteresowania o typowe emocjonalen problemy kobiece przeczytaj ze 2-3 książek poradników dla kobiet potem wypowiadaj się wśród kobiet (także na forach:D) tonem stanowczym (wazne abyś był pewien swoich racji! żadnego miałczenia!) ale pełnym zrozumienia dla kobiet, potępiaj męski egotyzm (ale bez przesady) jednocześnie podkreślając, że prawdziwy mężczyzna kobietę zrozumie i w pełni odpowie na jej potrzeby emocjonalne. Po takiej prezentacji "zrozumienia dla kobiet" zapewne znajdą się kandydatki na dziewczynę, które będą i tak więcej mówiły od Ciebie. Wystarczy, zę ich będziesz słuchał, a gdy zapytają co sądzisz, w oparciu o typowe poradniki dla kobiet: Jak być zołzą, Jak być kochaną, Jak kochać, Dlaczego mężczyźni to i tamto, udzielaj odpowiedzi. Potem nabierzesz takiej wprawy, że bedziesz mógł mysleć w trakcie "dyskusji" o swoich grach.