Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny1981

chcialbym miec dziewczyne ale....

Polecane posty

Zapomniałem dodać, ze oczywiście pomiędzy graniem i "rozmawianiem" zaciągasz do łóżka. W trakcie, jak to się kieyś nazywało, zbliżenia :D raczej nie gadaj o problemach emocjonalnych kobiet, a już napewno ani słowa o grach! Chociaż, są kobiety które nawet w trakcie stosunku lubią "nawiązać kontakt werbalny ze swoim misiem".

Zdjęcie tyłka? :D To ja się muszę zastanowić :classic_cool:

"Chociaż, są kobiety które nawet w trakcie stosunku lubią "nawiązać kontakt werbalny ze swoim misiem"." o k...wa to mnie powalilo :D x razy

uzupelnię: kontakt wrbalny o treściach pozaerotycznych, niestety :O

to zalezy jeszcze jaki kolega chce wizerunek prezentowac, bo moje podejscie do kobiet sie w bardzo fajnie opisany przez frk sposob dyskusji, sie zbytnio nie wpisuje

niezłe:D frk - Ty sie szybko zastanawiaj.. bo Arabi jako rasowemu skorpionowi wymagania szybko rosną:P

kolego kolega kolegi także się nie wpisuje ale metoda powyżej opisana chociaż wydaje się durnym żartem jesli na serio potraktowana działa oczywiście nie na kobiety myślące :D ale między innymi na ładne to i owszem :D kobiety, które nauczyły się myśleć że mężczyzna w zasadzie jest czymś gorszym chętnie słuchają jak facet przyznaje im rację to robi wrażenie :D bo mężczyźni o adekwatnym poziomie intelektu do takich kobiet nigdy, w żadnym wypadku nie uznają racji kobiety temat potraktowałem wycinkowo po prostu jeden z wielu poziomów

metoda jest bardzo dobra - nie przecze i oczywiscie jest skuteczna... podobnie jak ze wszystkimi poradnikami dotyczącymi podrywania kobiet... są w zasadzie pełne bardzo dobrych i skutecznych porad i wypisano w nich same mądrosci tylko, że ludzie ktorzy muszą czytac takie poradniki, by zyskać powodzenie, po prostu są na tyle niudolni, że nie potrafią tych zasad wprowadzic w życie

Gość olabogaa
a moze jednak autor postu jest dziwny a nie dziewczyny :o

frk to w takim razie wcale nie chcesz mi pomóc skoro musisz sie zastanawiać :P komiczne co by było na tym forum bez Ciebie?? ;)

Gość olabogaa
do samotnego wez dziewczyne do kina..i gadaj o filmie..to juz cos