Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jak mogłam byc taka głupia?

Polecane posty

Mój chłopak poczuł się urażony i w dodatku obraziłsię na mnie:O kiedy mu powiedziałam, ze jedynym powodem, dla którego byłam z tym osłem(to o moim byłym) był niesamowity sex. To po co się pytał? Teraz jestem przez niego w dołku:(

Gadka szmatka, zapytał tak od niechcenia, a ja mu szczerze odpowiedziałam, a on się tak nadął, przestał się odzywac, zaczął nerwowo się rozgladac po pokoju unikając mojego wzroku. Myślę sobie co jest? I zrozumiałam. Myslicie, ze wpędziłam go w jakies kompleksy?:P

E tam ,skoro pytal dostal odpowiedz i nie ma co robic afery,moze mysli ,ze dla ciebie sie tylko seks liczy i to go boli

A poza tym uwazaj ,bo cos dziwnego w tym jest ,ale faceci czesto nie lubia szczerych odpowiedzi :O

Nic sie nie martw na bledach sie czlowiek uczy ;)

Co oni sobie wyobrażają? Sami zanim się ożenią mają po kilkadziesiąt lasek, a na żonę szukają dziewicy:P To co ma ze sobą zrobic potem te kilkadziesiąt dziewczyn? :P:P:P

Gość bo sie puszczalas
ma cie za dziwke, gdyz uprawialas seks bez milosci, czyli sie kurwilas. porzadna kobieta uprawia seks tylko z milosci, z facetem, z ktorym chce i planuje reszte zycia spedzic

Gość bo sie puszczalas
jakbys kochala sie z tamtym z milosci to by bylo ok

Gość bo sie puszczalas
mloda pewnie jestes a juz uprawialas seks bez milosci. same szmaty teraz co sie puszczaja

Gość faceci sa bardzo czuli na tym
punkcie. Sa zazdeosni o sex wlasnei( kobiety o uczucie) Niestety ciezko bedzie faceta udobruchac, o ile w ogole sie da.

Agniecha, spamero, w dobrą strone sterujesz :classic_cool: on sie tu zaraz zjawi :D 🖐️

Gość nigdy nie mów facetowi
prawdy :o ja kiedyś odpowiedziałam zgodnie z prawdą na pytanie "jak było? :D:D:D ale sie biedaczyna obraził, a jak sie głupio tłumaczył:D:D:D facet nigdy nie chce słyszeć prawdy , więc pamiętaj: każdemu mów że jest w łóżku boski, że jest twoim pierwszym, że nikogo wcześniej nie kochałaś tak jak jego :D powodzenia

oczywiście :)

Gość Pierdzielenie o Szopenie
Nie mówić prawdy? Super, świetny pomysł. Okłamujcie się dalej. Brawo. No po prostu rewelacja... WTF...

dokładnie:) a najśmieszniejsze jest to że oni w to tak łatwo wierzą:D:D:D "kochanie jesteś taki mądry" i kochanie puchnie z dumy mimo że ostatnią książkę miał w ręce 12 lat temu i była to książka telefoniczna:D ale i tak każdy facet myśli że jest wybitnie inteligentny:D

Gość dandys dandys
He he :-)

nieprawda, kręcą nas zgrabne nogi, cycki, uroda i inteligencja Mniej wiecej w tej kolejności :classic_cool: /Mnie oczywiście w przeciwnej :classic_cool:/

Gość Pierdzielenie o Szopenie
Taaa, a "Misiu, czy jestem ładna?" to co? Pokręcone w głowach i tyle :-)

"czy mam dużą pupę?" "czy nie jestem za gruba?" "jestem tylko słabą kobietką" :classic_cool:

Gość chlopak wlasnie sie
zorientowal ze jest ze szmata. przykra sprawa, mam nadzieje ze jest twardy i szybko cie rzuci i zapomni. zycz mu ode mnie powodzenia 🖐️

OK. Cycki, nogi, inetigencja obojętnie w jakiej kolejności, ale tylko trochę gorzkiej prawdy i facet natychmiast pęka, obrusza się i obraża:O

o:) mężczyzna z fajną stopka sie pojawił:D

Gość dlatego chce mi sie rzygac
panny sa tak zaklamane ze szok w bani, odechciewa sie wszystkiego. wiekszosc problemow w zwiazkach wynika z zaklamania kobiet i tego ze nie potrafia zrozumiec rzyczy banalnych, oczywiscie nie wszystkie ale ty autorko tematu napewno, syf:o