Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

On jest boski!

Polecane posty

ho, ho, mam dziwne przeczucie, że znam więcej ludzi nizTy ;-) Poza tym nawet jeżeli ktos z poczatku go nie lubi, po 10 min nie może od niego oderwac wzroku :-) Ech, żeby w Polsce była jakas gwiazda tego formatu....

A ja popieram lisiczke,tez go uwielbiam, fakt, że nie mozna się mu oprzeć :-) i jest mistrzem łez!

No i tu się nie zgodzę... miałem nieprzyjemność być torturowany ostatnio jakimś bollyłódzkim szajsem niedawno przez telewizję. niestety nie ja byłem master of remote control :D i nie mogłem przerzucić sobie na inny film. Przecież tam na 10 minut dialogu 35 minut śpiewają i nie umią zrobić 3 kroków bez odpierdolenia jakiegoś tańca... no ludzie... to nawet Beverly Hills 90210 jest bardziej pasjonujące :D Jarek_84 - a proszę Cię bardzo, na lewo kiszone, na prawo małosolne :D Kolejka nr 3 brzdęk i zdrówko ;)

Hmm, szkoda, że mam juz 24 :-D A poza tym, SRK kompletnie nie bazuje na wyglądzie (bo nie jest jakiś piękny) tylko na osobowości :-D Ale mam ubaw z Twojego komentu :-D :-D

Oh, ja nikogo przeciez nie agituję :-) Lubię Bollywood juz od dawna, zanim się zaczęła na to moda. A znam też ludzi, którzy nienawidzą tamtejszych produkcji filmowych, takie zycie! Poza tym,tańczę taniec Bollywood, i dlatego mam do tej kultury osobisty stosunek :-)