Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anlkaaaaa

co wiecie lub myślicie o tym wózku?

Polecane posty

jest to spacerowka a sklada sie jak wielofunkcyjny...ja bym wolala parasolke,malo miejsca zajmuje...lepsze sa dwie rączki...mozna zakupy zawsze powiesic...........ale to tylko moje zdanie pozdrawiam

może z wygladu ten chicco ładniejszy ale funkcje te same..

Gość anlkaaaaa
ale on w sumie jest bardzo lekki jak na taki wózek, koleżanka miała graco i wiem że takie tacki dla mamy to super sprawa. Ale z drugiej strony zastanawiam się czy jest jakiś haczyk, bo cena dość niska

Gość aparat
cena niska bo firma żadna.

Gość anlkaaaaa
no właśnie nic wcześniej nie słyszałam o tej firmie

też nic nie słyszałam o tej firmie :( jedyna podpowiedź jaka mi przychodzi na myśl to napisz maila do osób które kupiły na tej aukcji o ich opinie, ja nie raz już tak robiłam (ostatnio przy sankach). napisałam że się wacham nad kupnem, że firmy nie znam a komentarze kupującego w stylu wszystko ok nic mi nie mówią i bardzo proszę o kilka słów już doświadczonych rodziców i o dziwo wszyscy mi odpisali :)

Ja mam taki wózek. podnóżek do bani dziecko nie ma jak na nim nóg położyć, śrubki mi sie po boku wykręcały i jak za szybko sie jedzie to przednie kolka latają tak jakby miały zaraz odpaść, po pewnym czasie przycisk do składania wózka sie zacina ogólnie nie polecam lepiej wydaj 200 zł więcej i kupić coś lepszego