Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiczna girl

seks na pierwszej randce-niemoralne???

Polecane posty

Gość komiczna girl

co o tym sadzicie???bo ja mam problem z ocena po wczorajszym dniu...

zależy kto jak na to patrzy. ja jestem na nie - facet moze sobie pomyslec że jesteś łatwa, ale nie zawsze tak jest :)

Gość nie to ze niemoralne
ale jak sie teraz czujesz? jak szmata? i slusznie

Gość cos Ci poradzę
nie pytaj na tym formum jak sie powinnas czuc, bo uwierz doczekasz sie samych chamskich odpowiedzi ludzie tacy jacys dziwni sa ze sie wyzywaja na innych za pomoca forum. A ja myslę, że jak dla mnie to nieco za szybko, ale i tak się w życiu zdarza, więc wszystko zależy od tego jak ty do seksu podchodzisz. pozdrawiam

Gość bardzo miły blondyn
co tu dużo gadać, jak masz wątpliwości to partner był beznadziejny, i nie będziesz tracić czasu bezużytecznie

Gość
jest to ryzyko nie w aspekcie moralnym ale raczej zdrowotnym :) przecież to całkiem obcy człowiek

Gość bardzo miły blondyn
jeśli byłseks bezpieczny to w porządku, niemoralne, to jakby komuś w paradę wlazła, o wtedy nie byłbym już miły

Gość Kafeteria..
niemoralne....nietaktyczne i nietechniczne :D

Gość to zalezy
czy umowiliscie sie na kolejne spotkanie ? jesli nie, tzn ze facet zaliczyl i zapomnial... ps. u mnie sex byl na 3 spotkaniu , rowno po tygodniu od 1 randki ;) jak dla mnie to bylo szalenstwo :D ktore trwa do dzis .... ❤️

Gość tomashzsz
fakt... nie ma co sluchac ludzi z forum... sa tutaj praktycznie sami onanisci, ktorzy zazdroszcza innym i dowalaja zeby sie lepiej poczuc. jak kobieta pojdzie za szybko do lozka to szmata tak? a co z facetem? jestem facetem ale mimo tego nie rozumiem waszego myslenia... facet im wiecej zaliczy tym wiekszy "kozak" i ma powod do dumy... a kobieta jest zaraz obrazana i uznawana za szmate... przemyslcie to zanim cos napiszecie

Gość ja sie przespalam na 1 randce
z moim obecnym kochanym mężem :D

Gość karizma
Muissz w tej sytuacji przyjąc pewne rzeczy. Ze mozesz zakonczyc znajomosc szybciej niz bys chciała. Bo facet moze lubiec albo nielubiec takich dziewczyn. Ze moga na Ciebie róznie mówic i Cie oceniać,zupełnie Ciebie nie znając. Jezeli to wszystko Ci rybka,to zrobiłas dobrze. Ale musisz pamietac ze faceci rzadko szanuja dziewczyny ,z którymi spia na 1 randce.

Gość tomashzsz
nastepna... rece opadaja piszesz, ze facet moze nie lubic takich dziewczyn... ale rownoczesnie zrobil to co ona... chyba ze go zgwalcila? dajcie se siana... wszystko jest dla ludzi i to, ze dziewczyna przespala sie na pierwszej randce nie oznacza, ze co tydzien daje dupy w dyskotekowym kiblu.

Gość ale pewnie miala wczesniej
wielu partnerow. na 1 randce ida to co juz maja spora przeszlosc

Gość omelka mimonka
tylko kobiety upadłe tak mają !

Gość dawać nie zabierać

nic złego w seksie na pierwszej czy drugiej czy piątej randce, jest chemia to czemu nie?

Gość Bogini

ide w weekend na randke co radzicie 🙂 ?

Gość x i y
3 godziny temu, Gość Bogini napisał:

ide w weekend na randke co radzicie 🙂 ?

jak fajny facet to puść szpary, możesz nawet w ciąże zachodzić

Jezeli fajnie wam się rozmawiało to dlaczego nie... Zobaczysz w sumie jak będzie na kolejnych randkach.. 

Gość Bogini
8 godzin temu, Gość x i y napisał:

jak fajny facet to puść szpary, możesz nawet w ciąże zachodzić

OK 😉❤️

Gość Bogini

Jest cudowny i nieziemsko mnie kręci 🙂

Cóż, zdarzają się miłości od pierwszego włożenia 😛

Problem jest tylko wtedy kiedy było kiepsko. Ale w sumie co za różnica, czy rozpadnie się z kiepskiego seksu teraz czy później?

Gość Bogini
13 minut temu, Piaskun napisał:

Cóż, zdarzają się miłości od pierwszego włożenia 😛

Problem jest tylko wtedy kiedy było kiepsko. Ale w sumie co za różnica, czy rozpadnie się z kiepskiego seksu teraz czy później?

On mnie też pewnie kocha ;), jak nie to trudno no, to się rozwali, ale ja zwariowałam na jego punkcie i to już długo trwa ok. rok, teraz zaczęliśmy się spotykać i 'nie wytrzymię' za długo, za krótko tez hehe

Przed chwilą, Gość Bogini napisał:

On mnie też pewnie kocha ;), jak nie to trudno no, to się rozwali, ale ja zwariowałam na jego punkcie i to już długo trwa ok. rok, teraz zaczęliśmy się spotykać i 'nie wytrzymię' za długo, za krótko tez hehe

Jak się znacie rok to w czym problem? 

Gość Bogini
2 godziny temu, Piaskun napisał:

Jak się znacie rok to w czym problem? 

Bo nie wiem na ile ja się zaślepiłam za bardzo i obawiam się że wpadłam jak śliwka, kurde jego pewna nie jestem do końca.

4 godziny temu, Gość Bogini napisał:

Bo nie wiem na ile ja się zaślepiłam za bardzo i obawiam się że wpadłam jak śliwka, kurde jego pewna nie jestem do końca.

Ruskie mawiają: kto nie ryzykuje nie pije szampana. Zerżnij go albo rzuć. Działanie zawsze jest lepsze od braku działania i kminienia ad infinitum.

Jak Ci się facet naprawdę spodobał - to w czym problem ?

Jak kobieta chce seksu na pierwszej randce to tylko potwierdzenie mojej atrakcyjności i podbudowanie mojego ego - skończyło się po ślubie ;)

Nie zawsze są warunki i okazja - dlatego seks na pierwszej randce jest rzadkością. Ale uwierz, zbesztają Cię tylko goście, którzy mają problem ze znalezieniem kobiety.

Gość Bogini
6 minut temu, Piaskun napisał:

Ruskie mawiają: kto nie ryzykuje nie pije szampana. Zerżnij go albo rzuć. Działanie zawsze jest lepsze od braku działania i kminienia ad infinitum.

Co mam zadzwonic i zapytać czy da się zerżnąć, to jest typ romantyka 😉 pewnie trzeba z nim chodzić, a ja bym go zjadła od razu, nie wytrzymam chodzenia z nim na randki zamęczy mnie to ;/