Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ettrhyj

jak się płaci kartą???

Polecane posty

a jaka to karta? ja bym napisala list do glownej siedziby. ubezpieczenie czy nie, ich lenistwo twoje pieniedze!!! nie daj sie zrobic w balona!!! to oni powinni zrobic niezalezne sledztwo i sprawdzic sytuacje. napisz chamom, ze spodziewalas sie wiecej od firmy z renoma , i ze na pewno opowiesz innym jak traktuja swoich klientow!!!! co za buraki!!!

Gość kjsksjkjs
To była karta maestro wydana przez PeKaO SA. Jak mi facet na infolinni powiedział ze transakcje do równowartości 150 euro nie sa ubezpieczone (dopóki nie wykupie jakiegos specjalnego ubezpieczenia) to w sumie dałam sobie spokój. Bardziej mnie obchodziło, ze razem z kartami ukradli wszytskie dokumenty. Teraz to juz za poźno żeby cos robic (mineło z półtora roku) a i ja pogodziłam sie ze strata :) Tak szczerze to nawet nie spedzałam nigdzie w regulaminie czy z tymi 150 euro to prawda jest.

Gość kjsksjkjs
Z ciekawości pogrzeabałam w internecie i znalazlam tutaj http://kartyonline.pl/arty.php?id=137 tez o tym limicie 150 euro. (trzeba zjechać na dól strony do "rozdziału" Bezpieczeństwo)

dlatego nigdy nie powinno sie przyjmowac kart innych niz viza, master , american ewentualnei discover :( przykro mi, tak czy inaczej to duzo kasy a zrobili cie w balona, ja bym nie odpuscila mi kiedys $4.50 oddawali :)

aaaaaaaaaa nigdy nie rozmawiaj z jakims badziewiarzami na infolino... zawsze pros o managera albo kierownika dzialu , zwykly pracownik, nie moze powiedziec ci nic innego , niz to co jest w wregulaminie :)

Gość Grzegorz776
Jeżeli chodzi o dobry przenośny terminal do kart płatniczych to polecam mPOS http://paymax.pl/ działa z tabletem i smartphonem, więc jest łatwy do ogarnięcia i za każdym razem niezawodny jak do tej pory