Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaaaaa

Przeraża mnie STUDIOWANIE

Polecane posty

Gość przerażonaaaaaaaa

mało który kierunek jest opłacalny na przyszłość , mamy pełno pedagogów,socjologów,politologów,polonistów itp. Dostanie się na kierunki związane z medycyną graniczy z cudem , a na kierunki techniczne nie dostanę się bo matematyka rozszerzona to w moim przypadku kiepski pomysł.Ogólnie ciężko zdać cokolwiek rozszerzonego. Chodzę do szkoły artystycznej , gdzie główny nacisk jest na muzykę , a na przedmioty ogólnokształcące nie ma prawie W OGÓLE. nie wiem co zdawać na maturze, na co możliwe jest dostanie się z maturą podstawową i co da mi jakieś grosze w życiu.....

Gość przerażonaaaaaaaa
nikogo to nie obchodzi?

Gość panna mloda niebawem
nie denerwuj sie tak, dopiero napisalas posta ja bym polecała szkołe policealna w zawodzie technik farmaceutyczny jak sie nie dostaniesz na dzienna /egzamin z biologii i chemii / mozesz isc do prywatnej po szkole 2 letniej pójdziesz do pracy do apteki i bedziesz mogła isc na studia zaoczne na cokolwiek bedziesz chciala bo skoro za zaoczne sie płaci to przewaznie przyjmuja wszystkich tylko liczy sie kolejnosc składania dokumentów

Gość przerażonaaaaaaaa
A ta biologia i chemia musi być rozszerzona?

Gość Skyyy
Ej nie przesadzaj, ja nie jestem jakas mega madra, a znalam rozszerz.biol i chem. i jestem na weterynarii. Z tym ze trzeba wiedziec ze to chce sie robic, bo bez przekonania i checi, to tu dlugo sie nie pobedzie.