Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm a to ciekawe

dziewczyny poprawne sa zazwyczaj samotne. prawda czy fałsz

Polecane posty

Gość hmmm a to ciekawe

Gość hmmm a to ciekawe
takie które ubieraja sie poprawnie, zachowują sie poprawnie, wszystko starają robić sie poprawnie

Gość Irkaa
ja mysle ze cos w tym jest co piszesz.

Gość vvvvv
poprawnie rozumujesz - tak, są zazwyczaj samotne

Gość stuknięte też
są samotne :-P

Gość tak sobie tłumacz...

Gość thgfdhdn
nie prawda

Gość manger
ja zauwazylam, ze troche puste, zarozumiale, majace pstro w glowie dziewczyny maja zawsze facetow(nawet jak nie sa ladne). Mianowicie wartosciowe, ambitne kobiety sa czesto same, bo nie moga sobie znalezc kogos, kto by im dorownal, a nie chca zadowolic sie byle czym.

Gość thgfdhdn
wiele rzeczy się chyba nie widzi i różnie może się wydawać....

Gość thgfdhdn
też mi się nie raz wydawało, że osoba (kobieta) jest jak najbardziej ok, a jest sama...ale później wychodziły różne rzeczy i już ona taka nieskalana nie była...

Gość thgfdhdn
hmm, takie bardziej szokujące dziewczyny być może dla facetów wydają się "ciekawsze"....

Gość same iksy
bo to jet tak... inteligentna, mądra wartościowa, widzi wyzsze cele, jest miła itd, ja jestem miła i źle na tym wychodze... jak ktos mnie drazni i jestem niemiła to lata za mna jak głupek, ale co z tego jak ja go nie chce? ponoc ksiazke o tym napisali.... "dlaczego mezczyzni wolą zołzy"

thg.... -> swoj na swego zazwyczaj trafia, wiec "szokujace" dziewczyny trafiaja na "szokujacych" facetow ;)

same iksy - bo pewnie nudna jestes i przez to nieinteresujaca :P

Gość a jazauważyłam też
że te poprawne często maja podejście "wyżej sram niż dupe mam", wywyższają się i maja nie wiadomo jakie wymagania i dlatego faceci omijają je szerokim łukiem...

a jak niemila jestes to faktycznie tylko glupek bedzie za toba latał :D

Gość same iksy
kwiatek zdziwiłabys sie.... mam duzo znajomych, przyjaciół, jestem zapraszana na imprezy itd. ale taka jest prawda... "złe" dziewczyny przyciągają facetów

Faktem jest ze taki halasliwe dziewczyny maja wieksza liczbe facetow wokol siebie. Tylko ze takie czesto szybko zachodza w ciaze z przypadku alebo wychodza za jakiegos dupka. Spokojne dziewczyny moga sprawiac wrazenie ze nie maja powodzenia ale zazwyczaj znajduja fajnego faceta i spokojnie zyja.

Gość tak sobie....
"jestem zapraszana na imprezy itd" - kólka matematyczne sie nie licza :D:D

Gość same iksy
no wybaczcie, ale skoro wywyższaniem sie nazywacie, że dziewczyna nie lubi 'ziomów", którzy jarają zielsko, chleja na umór nic nie robią tylko siedza w bramach, klna na kazdym kroku nie ctylko ja pierd****le, q*wa itd, no to ręce opadają....

Gość same iksy
heh, nie mam poczucia zaniżonej wartosci i nie o mnie ten topik, więc nawet nie będe komentowac przyczepek pod moim adresem... a matematyka nie jest moim hobby :/

same iksy - moze jakas niedostepna sie wydajesz, z dystansem albo cos, nie wiem. zreszta plyna ryby tu dobrze napisala

Gość camisa negra
Mam olbrzymie powodzenie, ale jestem sama. Dlaczego? Poniewaz nie mam zamiaru umawiac sie z facetem tylko dla seksu lub dlatego, aby nie bylo, ze jest cos ze mna nie tak. Znam swoja wartosc, nie jestem pusta blondi i nie chce miec pustego faceta. Jak tak obserwuje facetow moich kolezanek, to nie chcialabym byc z zadnym z nich. Moze za kilka lat zmienie zdanie(jezeli nie spotkam milosci swojego zycia) i zwiaze sie z kims z rozsadku, ale na razie nie mam zamiaru obnizac poprzeczki.

mnie sie dziewczyna poprawna kojarzy z dziewczyna nudna po prostu i takiej bym nie chcial miec :P

Gość jeśli poprawne równa się
NUDNE, SZTYWNE, BO TAK WYPADA i CO LUDZIE POWIEDZĄ.... to nie dziwię się, że takie osoby są samotne.... bo przyciągają ludzie z PASJĄ.....albo się ich kocha, albo nienawidzi, ale nie można pozostać obojętnym.....