Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goddessa

Jestem strasznie negatywna, to nas zabija!

Polecane posty

Gość goddessa

Ciagle wszystko widze w czarnych barwach, tzn. nasza przyszlosc. Ciagle go oskarzam, ze mnie zdradzi, ze jest psem tak jak inni faceci, ze jego wiernosc dlugo nie bedzie trwala. A on taki dla mnie dobry i kochajacy. Ja nie moge przestac :(

Gość goddessa
nawet nicka mam ochotę sobie zaczernić... :-o

Gość fddsdssd
chyba ci sie musi nudzic kobieto. a takiego zrzędzenia to facet dlugo nie wytrzyma :o

Gość bardzo miły blondyn
od razu negatywna, zrzęda nudna jestes, i maruda

Uwazaj bo ucieknie. Robisz wszystko by mial Cie dosyc! Mezczyzni lubia pogodne, zaradne kobiety. Dlatego radze Ci przestac - inaczej go stracisz! PS. Jak bedziesz mu wciaz mowila o zdradzie to moze wprowadzic w czyn Twoje slowa..Wreszcie bedziesz miala solidny powod by sie wkurzac!:)

Gość mój robi
mój facet robi tak samo... ostatnio łapie sie na szukaniu pretekstów aby uciec...

----> mój robi Posc go wolno. Niech sie chlopak nie meczy...zobaczysz jak sie zdziwi. Mężczyźni lubią jak wszytsko dzieje sie po ich mysli..

Gość kobieta mechanik
Podstawowa regulacja silnika wykonywana w warunkach statycznych, obejmuje luzy zaworowe, maksymalny odstęp styków przerywacza aparatu zapłonowego, odstęp elektrod świec zapłonowych, skrajne położenia pływaka w gaźniku oraz statyczny kąt wyprzedzenia zapłonu. Oprócz tego, po kilku latach eksploatacji lub kilkudziesięciu tysiącach kilometrów przebiegu samochodu, wymiany wymagają dysze paliwowe i powietrzne w gaźniku – ze względu na erozję dysz paliwowych i korozję dusz powietrznych, gardziel gaźnika i jego rozpylacz wymagają wypolerowania. Wymiany wymaga także przerywacz aparatu zapłonowego. Okresowo powinien być wymieniany filtr powietrza wlotowego silnika (i filtr paliwowy, jeśli został on zainstalowany w układzie paliwowym), a czyszczony – odśrodkowy filtr oleju oraz spirala skraplacza oleju w układzie przewietrzania skrzyni korbowej silnika. Liczbowe wartości luzów, odstępów, częstotliwości wymian, czyszczeń i regulacji nie są tu przytoczone, gdyż są one zawarte w instrukcji dołączonej do samochodu przez wytwórcę.

Gość ti...
ja mam to samo moze nie nudze ze mnie zdradzi ale kiedy on mowi ze teskni ja twierdze ze wcale tak nie jest kiedy mowi ze mysli o mnie rozmawiajac z innymi dziewczynami i widzac w nich mnie tez ciezko mi uwierzyc czemu tak jest?:O