Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrakOff

Przereklamowany Kraków

Polecane posty

Gość Glitter To styl Zycia
Kraków to piekne miasto ale faktycznie taka nutka niezdrowego snobizmu unosi sie nad mistaem , ludzie mysla ,ze jak pochadza z tego miasta pełnego "Artystuff"to bog wie kim sa ..moze to zbyt duze uogólnienie ale ludzie spoza Kraka pprzyznaja mi racja ... GLITTER

Typowe gadanie małomiasteczkowych cwaniaków "bo w nowej hucie to strach..." tak naprawdę huja się znacie, naprawdę to w hucie jest bezpieczniej niż chocciażby na salwatorze. I nie porównuj krakowa do torunia, nawet warszawy, to nie na miejscu.

mi się nigdy nie znudzi :) nie ma takiego drugiego miasta w polsce !

Gość nielubietegoo
Kraków może i ma ładne miejsca ale mi obrzydzają go ludzie którym się wydaje że są Bóg wie kim bo tu mieszkają, a im krócej tym bardziej się mądrzą. A najbardziej to już obrzydzili mi miasto krakowskie "stódęty" z "ujotu" i innych uczelni których wszędzie pełno a większość kompletnie nic sobą nie reprezentuję, nie mówię że wszyscy ale niestety wieeelu :O

Gość i ja też...
Otototo xD

Gość gość
Hmmm, kompleksy z prowincji?

Gość gość
Krakow to najpiekniejsze miasto w Polsce, zal doopy sciska

Gość no kur nie mogę
Kolejne stereotypy wieśniaków z kompleksem na punkcie miasta, ofiary losu. Nie znam nikogo kto byłby dumny tylko z tego, że się urodził w Krakowie i mieszka. P****ańce!

Gość gość
Tak studenciny są okropne,chamota nie z tej planety,krakusy nie lepsi mało empati.

Ale mają najtańsze WC w Polsce . Na plantach 0.5 zł za pisuar a dla przykładu Władysławowo -2.5 a u mnie w W-wie 2 .I faktycznie czysto .

Gość gość
sam jestes przereklamowany:D a czego ty sie spodziewales? miasto jak miasto. w londynie czy nowym jorku tez sa takie dzielnice ze hohohoho:D a pewnie sam jestes ze wsi zabitej dechami. tak jestem krakusem:D

Gość eeenie
A ja właśnie uważam że Krakusy są fajni. A studenci, najczęściej mądrzą się właśnie ci z wiosek, nie ubliżając nikomu. AGH- równe ludzie :D Ujot- tu może mniej niektórzy, ale nie piszę bo mnie zaraz zjedzą ;)

Gość gość
tez tak mysle ze ci co najkrocej mieszkaja najwiecej krzycza. prawdziwi rdzenni mieszkancy kazdego miasta mysle ze sa ok

Gość gość
Odczepcie się od Krakowa. Hejtujecie to miasto, bo macie ból d**y, że tam nie mieszkanie. Pochodzicie albo z jakieś wiochy albo z czarnej dziury na mapie polski zwanej Warszawą.

Gość gośćpola
zgadzam sie przereklamowany ;/

Gość gość2
a właściwie czego sie spodziewałeś? że przeniesiesz sie do XVII wieku albo do magicznej krainy?:P Kraków to miasto jak każde inne, ludzie pracują jak we wszystkich innych miastach i mają takie same problemy. Jest Stare Miasto troche zabytków, muzea i turyści. A poza tym markety, bloki itp. miasto jak miasto:P mieszkam tu 10 lat i w zasadzie wszystko jest "zwykłe", ludzie ich problemy i odrapane budynki poza centrum..

Gość gość
Mam rodzinę w Krakowie i często jeździłam tam na wakacje. Potwierdzam, że Krakusy mają manie wyższości a w sklepach panuje nieuczciwość. Kilka razy zostałam oszukana. Jest tam pełno Żydów, którzy też mają jakąś manię wyższości.