Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja JJ

jak traktowac ten okres ???????

Polecane posty

Gość patrycja JJ

biore tabletki cilest na wyrownanie gospodarki hormonalnej od 6 dc i mialam brac do 27 jednak przerwalam w 12 dniu bo bardzo zle sie czulam i wczoraj dostalam okres w 21 dc i teraz nie wiem czy ten okres jest samoistny czy raczej po antykach ????? bardzoooooooo boli mnie brzuch , mam skurcze a przeciez na ulotce pisze ze zmniejszaja bol miesiaczkowy :( juz teraz nie mam zamiaru brac cilestu :(

Gość patrycja JJ
no plisss moze ktos sie zna ????????

Gość ciasteczko6
nie powinnaś bez konsultacji z lekarzem przerwać tabletki - tak sie nie robi. to przecież hormony. ten okres to z odstawienia, radze szybko do ginekologa isć i powiedzieć co Ci było, że je rzuciłaś. A tabletki nie pomagają na bóle i inne dolegliwośći po 1 tabletce, trzeba poczekać ten 1 miesiąc brania.

Gość patrycja JJ
ciasteczko dziekuje :) ale z odstawienia nie powinien byc zaraz ja odstawilam w 12 dniu a dostal w 21 ??? co mi moze teraz dolegac, ???

Gość ciasteczko6
rozregulowałaś sobie zupełnie organizm rzucaqjąc tabletki. nie sądzę żeby coś strasznego Ci mogło być. ale lepiej idź do lekarza - z hormonami nigdy nie ma żartów.

Gość patrycja JJ
chce jeszcze nadmienic ze to byl moj pierwszy cykl z antykami :classic_cool:

W pierwszych 3 op. tabsow wszystkie skutki uboczne sa dopuszczalne . I zazwyczaj wszystko mija w 4 op. Ja tez miałam bóle głowy i tyłam przetrwałam 3 miesiące a w 4 jak ręką odjąl skutki uboczne ustąpiły a waga wrócila do normy . Zle zrobiłas że odstawiłas tabsy bez konsultacji z lekarzem .