Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowany nieco

Zaniedbane paznokcie dziewczyny

Polecane posty

Gość zaintrygowany nieco

Hej! Moja dziewczyna ma obgryzione paznokcie u rąk... Nie maluje paznokci ani u rąk ani u stóp.... Nawet czasami... Do tego ma suchą skórę na piętach. Ehhh a ostatnio.... hmmm przymila się do mnie inna dziewczyna, która ma zadbane paznokcie, dłonie i stopy (mimo, że jest grubsza od mojej obecnej dziewczyny).... Jak namówić obecną do dbania o dłonie i stopy?

Gość kalinkaaa
zacznij jej masować stopy i sam wcieraj jej krem, przy tej zabawie daj jej do zrozumienia że lubisz zadbane stopy i dłonie

powiedz jej wprost że lubisz długie zadbane paznokcie ...a z tymi stopami to może jak koleżanka wyżej radzi..

Gość kasia2020
Nie wiem czy to wypada tak namówić . . . Spytaj się czy podobają jej się tipsy, czy np. chciałaby pójść do kosmetyczki i tam zrobić sobie jakiś maniciure. Mógłbyś jej to zasponsorować jako prezent walentynkowy. Ja mam zadbane paznokcie i raczej nie chciałabym, żeby ktoś mi powiedział żebym coś z nimi zrobiła gdymym miała zniszczone. To spróbuj takim sposobem "walentykowym". A co do nóg to możesz kupić kremdo takich pięt i np. masować jej nogi codziennie lub co 2 dni i będzie efekt. A że przymila się grubsza to co z tego? Gorsza jest? Przestań ! Gdbyby ci się spodobała jakaś laska - zakochał byś się w niej- to miło by ci było jakby nie chciała z tobą być bo wg. niej masz za duży bandzioch?

Gość upupupuppuupupupupupupup

Gość kaliina

Gość kaliina
powiedz ze podobaja ci sie tipsy

Gość manger
Tipsy??:):) Tylko idiotki je nosza, a jak w koncu je zdejma to prawdziwe paznokcie sa zmasakrowane...

Gość gość
moesz jej wreczyc jakis karnecik do salonu z dopiską na paznokietki:) jako prezent walentynkowy. ja sama prowadze salon kosmetyczny i uwazam ze to bardzo fajny prezent:) dziewczyna na pewno sie ucieszy a jak raz sprobuje to sie wciagnie:)

Gość gość
ona sobie "zrobi rączki" ty pozniej to "dzieło" wychwalisz i bedzie po problemie:)

Gość kasia2020
nom, właśnie takie cuś proponuje :)

Gość manger
mialo byc :O:O

Gość gość
do manreg -->jak ktos nie umie zrobic tipsow to zmasakruje paznokcie, natomiast dobrze nalozone nie maja prawa nic zniszczyc

Gość kalinkaaa
Moje dłonie nie są idealne paznokci nie obgryzam i je często maluję, ale moja praca niszczy moje dłonie, więc muszę o nie dbać podwójnie pamiętam pewnego staruszka, który zwrócił mi kiedyś uwagę jak chowałam dłonie że moje ręce są najpiękniejsze na świecie bo tworze nimi piękne rzeczy i mam z nich być dumna i jestem dumna :) a sztuczne paznokcie to nie dla mnie, zresztą wszystko co sztuczne mnie odrzuca dziewczyny jesteście piękne same w sobie, wystarczy to piękno podkreślić ale nie róbcie z siebie lalek z plastiku

Gość gość
do kalinkaaa---> to nie jest robienie z siebie "lalki z plastiku". jezeli usluga jest wykonana tak jak nalezy to paznokcie nie wygladaja sztucznie. Mozna nalozyc tylko cieniutka wartwe zelu na swoje paznokcie, wtedy da sie je skorygowac na wszystkie sposoby (chodzi tu o ksztalt) i wcale nie widac ze sa "poprawiane"

Gość gość
a poza tym to nietrzeba odrazu zelowac, czasem wystarczy zrobic kilka odzywczych zabiegow i po krzyku:):):)

Gość taaa sztuczne zęby
tez sa lepsze od naturalnych, a dobrze zrobione nawet ladniejsze :P

Gość kalinkaaa
całkiem możliwe że delikatne dobrze wyglądają, ale jak słyszę tipsy to zaraz mam przed oczami takie długie, grube szpony - większość dziewczyn takie nosi -fujj

Gość gość
no niestety tak, tu masz racje

Gość gość
ja mam bardzo duzo klientek (tipsy robie 5 lat) i tylko nieliczne zycza sobie dlugie szpony, wiekszosc w dalszym ciagu ceni nature:):)

Gość oh szkoda ze moj
mezczyzna nie lubi dlugich paznokci ;) Lubie miec dlugie (ale swoje tylko i wylacznie! ;) ), bo wtedy nie korci mnie do obgryzania, po za tym to jedna z niewielu rzeczy jaka mi sie u mnie podoba :D Szkoda ;) Ale nie wszystkie lubia dlugie paznokcie ;) A jesli chodzi o obgryzanie to bij po lapach! Bedzie Ci wdzieczna :D

Gość czxzl
zdenerwowało mnie tylko stwierdzenie ze pzrymila sie do Ciebie dziewczyna, ktora ma zadbane dlonie i stopy - mimo ze jest grubsza!!!! to kurwa co jak jest grubsza to ma nie dbac o siebie? tak to pojmujesz?

Gość uuuuuuuuuuuuuupu

A moim zdaniem Ty dla kontrastu zapuść szpony.I doprowadź je do stanu "brudnego".Np.pobaw się bez rękawiczek przy rowerze.Smar czyni cuda pod paznokciami.:)Twoje dziewczę będzie zachwycone!

Gość moze ma taka prace
ze nie moze miec dlugich paznokci