Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Brac czy nie brac ?

Polecane posty

Jak niektorzy bycmoze pamietaja ;P W ciagu kilku miesiecy musze zmienic prace gdyz moja obecna firma pociagnie jeszcze tylko kilka miesiecy. Tak wiec dostalam oferte pracy. Srednio zadowalajaca. Dowiedzialam sie jednak ze szef tej firmy ma czasem lekkie odchyly w stosunku do pracownikow. Odchyly te polegaja na porywczosci charakteru ktore to porywczosci objawiaja sie np. rzucaniem sprzetem biurowym. Podobno zazwyczaj jest wszystko ok ale czasem cos takiego moze sie zdarzyc. Moje pytanie teraz jest takie: brac ta prace czy narazie siedziec na tylku tu gdzie siedze i szuakac dalej. (podkreslam ze najpozniej w maju i tak musze stad odejsc).

A dużo masz ofert na swoje stanowisko pracy? jezeli tak to poczekaj, jeżeli jestes z nietypowym zawodem (jak ja na przykład) to bierz to co ci zaproponowali a mozesz szukac dalej...

Gość płyna ryby płyna
a jesli szef kaze mi wziasc do ust? brac czy nie brac? oto jest pytanie:classic_cool: pomocy 😭

Gość mikrodermbrazja
ja bym siedziała...jeżeli nie z Twojej winy jest likwidowane stanowisko pracy to jak już będzie ku końcowi to przecież muszą Ci za to zapłacić..i wtedy przejść do innej...

Duzo ofert nie mam. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Z drugiej strony nigdy nie szukalam pracy dluzej niz miesiac. mikrodermabrazja -> wiem ze musza mi zaplacic ale jesli wtedy pracy nie znajde? Podszywaczowi dziekuje:)Czuje sie zaszczycona :)

Gość bierz oczywiście
przecież pracując tam nadal możesz szukać lepszej pracy. a szef raz może jest furiatem a innym razem fajnym i sprawiedliwym człowiekiem. nie ma szefów idealnych.;)

a ja bym nie brała. przez takiego świra można ześwirować :P do maja dużo czasu :classic_cool: a kto nie ryzykuje ten nie ma :P a nuż Ci się trafią 3 lepsze oferty :P

Gość bierz oczywiście
a to wraz ze zmianą pracy już nie można odpowiadać na te lepsze oferty?;)

Gość bierz oczywiście
a to prawda

bierz oczywiscie -> masz racje. Nadal bede sie za czyms rozgladac. A zreszta moze nie bedzie tak zle? :) Kto nie ryzykuje ten nie ma jak mawiaja. A co do szefow idealnych to zyczylabym sobie miec takiego szefa jak teraz. Chociaz nie jest idealny.

Gość miki876
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni: www.drukowanieulotek.pl