Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzias1

Ach te włosy...

Polecane posty

Rok temu fryzjer spalił mi włosy rozjaśniaczem. Przez długi czas się łamały. Ściełam tak krótko jak się dało. A teraz po roku czasu wychodzą z cebulkami. Mam pytanie czy mogłam zniszczyć także cebulki? I czy włosy za jakiś czas się wzmocnią. Czy zawsze tak będą wychodzić. Wcześniej nie miałam takich problemów. DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE Z FARBOWANIEM. Wcześniej miałam ładne włosy a za jakiś czas będę łysa.

moja znajoma rozjasnia w domu ..oh co ona z wlosami zrobila ...... z gastych i grubych ..siano

Gość Róża55555
Madziu, nie wiem, czy wypadanie Twoich włosów jest związane z zabiegiem sprzed jednego roku. Miałam podobną historię. Fryzjerka spaliła mi włosy farbą, które wypadały tak, że miałam wrażenie, że ołysieję. Codziennie rano na poduszce krąg włosów. Zgoliłam się na łyso i przez dwa, trzy miesiące chodziłam w chustce na głowie. Włosy odrosły cieńsze, słabsze i jaśniejsze. Od tej pory noszę krótkie i raczej nie wypadają mi mimo że stale farbuję. Prawdą jest, że nigdy nie rozjaśniam!

dziękuję ale pomimo to że włosy strrraszznie wypadają to raczej nie odważe się na ogolenia ich na łyso, choć czasem mnie tAK denerwują! Mam małe dziecko a ich wszędzie jest pełno. Próbowałam mnóstwa odżywek i nic . Nie mam sposobu czym mogłabym ich nawilżyć? Od miesiąca łykam kapsułki capivitu na włosy nie jest tani na razie efektu nie widać ani nie czuć

To tylko włosy ale każda kobieta chce się dobrze czuć i wyglądać. A ja z moimi to w jakąś deprechę wpadnę. To straszne! UWAŻAJCIE Z FARBOWANIEM

Gość szatynka xxx
Jeżeli farbowanie miało miejsce rok temu, to raczej niemożliwe, żeby teraz od tego wypadały włosy. Przyczym wypadania włosów może być wiele, zła dieta, zaburzenia hormonalne, stres. Często włosy wypadają też po porodzie, i to nieraz naprawdę w dużych ilościach.

Gość Róża55555
Madziu, moje włosy wypadały tak, jakby odchodziły ich całe place. Nie było już innego wyjścia jak zgolenie ich. Nosiłam wtedy bardzo wyraźny makijaż i nie było wcale tak najgorzej kiedy zaczynały mi odrastać. Golenia na łyso, oczywiście, nie polecam, ale może ma rację poprzedniczka, ze mogą to być sprawy wewnętrzne. Dobrze by było przebadać się. Nie sądzę, aby odezwały się reperkusje po roku. Na pewno nie.

dobrze,ze łykasz kapsułki,ale pierwsze efekty widoczne są po dwoch miesiącach i to nie tak,że przestają wypadać,tylko wypada ich mniej-przynajmniej tak było u mnie,łykam teraz już cały czas z przyzwyczajenia i na wszelki wypadek moje włosy chyba się osłabiły po farbowaniu (u fryzjera),chodziłam dosyć często,bo farbowałam odrosty (ciemnobrązowe na ciemnorude),teraz wrociłam do swojego koloru,a do farbowania używam szamponu bez amoniaku (teraz to maskuję siwe pojedyncze włosy) loreal casting

Może i prawda miałam torbiele na jajnikach i przyjmowałam przez3 miesiące orgametril - takie hormonalne paskudstwo baardzo źle się po nim czułam ale odstawić nie mogłam, może to po nim tak wypadają. A co do łamania. Znacie coś co dobrze nawilży włosy ja miałam: zielona seria pantene- słaba maskę goldweela może i nawilżała ale włosy po niej bardziej się łamały serie radical też słaba teraz używam dove przeciw wypadaniu ale jak wychodziły tak wychodzą niestety. Bardzo dziękuję Wam za zainteresowanie Róża- bardzo odważna dziewczyna jesteś. Choć mi też niewiele już brakuje. Zawsze miałam długie włosy i musiałam je obciąć na krótko, ale to mało daŁO JAK SIĘ ŁAMAŁY tak wychodzą dalej

Gość wiki6
przezuc sie na kosmetyki do wloswo np Kallos Loreal profesjonal itp szukaj w alegro albo w salonach wfryzjerskich tylko tam sa drozsze lykaj minimum przez trzy miesiace revalid mnie wlosy bardzo zaczely wypadac jak zaczelam miec problemy z tarczyca moja lekarkaq oproc ztabletek na tarczyce p[olecila mi wlasnie revalid i po klopocie musisz troche zainwestowac ja uzywam tylko dobrych szamponow i odzywek do wlosow maska raz w tygodniu mam ladne tak mowia inni wlosy naturalnie krecone robie paesemka trzy a czasem dwa razy w roku