Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

Prywatny szpital położniczy--wielkopolska!!!

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr

Witam czy ktoś zna adresy szpitali, uwaga tylko prywatne! w wielkopolsce gdzie można rodzić? słyszałam w Koziegłowach o "Korwita" , czy ktos wie na temat tej placówki?

Gość lalalalalalalalalal
szpital jest w upadłości. W obecnej chwili niestety w wlkp nie ma prywatnych klinik

a w korvicie wogole keidys bylo poloznictwo?Z tego co wiem w Wielkopolsce nie ma prywatnego poloznictwa nigdzie. W Poznaniu na 100%

Gość rrrrrrrrr
:( to szkoda.....tak bardzo wolałam zapłacić i rodzić nie w tasmociągu, czy fabryce jak nie którzy tu piszą:( np. Na polnej.

a pytałaś w certusie?na grunwaldzkiej?a najlepszy szpital to RASZEI super podobno opieka,ale toalety nie w pokoju tylko na korytarzu

tak jak wczesniej pisalam, uslug polozniczych nie udziela prywanie rzadna prywatna klinika w Poznaniu, w okolicy z reszta tez. W Raszei lazienka na korytarzu nie przeszkadza, w sali wodnej jest w obrebie sali.

Gość Korwita to chlam
moja mama kiedy tam pracowala.Jak sa jakiekolwiek komplikacje to i tak na Polna wioza.

a szpital św. Rodziny?prowadzi usługi prywatne przeciez......

teraz to już chyba wszędzie można zapłacić za indywidualną salę

Gość ggggggytrj
to gdzie rodzicie?

Mam za sobą i poród w prywatnej korvicie i na Polnej teraz niedawno!Oba moje porody i pobyty wspominam cudownie,z równie zyczliwym i sympatycznym personelem.byłam co prawda w dwuosobowym pokoiku,poniewaz byłam pacjetka najlepszego profesora w poznaniu,ale nie sadze by to miało wpływ na moje pod kazdym wzgledem pozytywne moje odczucia!!!w obu przypadkach byłam tak szczesliwa ze mam zdrowe dziecko,ze chyba nie zauwazyłabym nawet jakiejs zgredy zakamuflowanej:)

kasiu a ten profesor to pewnie A.BRĘ............

Gość gość
Szpital św.Rodziny to jest wielkie nieporozumienie.Na temat lekarzy i niektórych połoznych mozna napisac książkę pt.Źle funkcjonujacy szpital".Atmosfera w tym bydynku też jest co najmniej dziwna.Od lat nic sie nie zmieniło.Nie polecam.