Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulinda123654

resekcja wierzchołka korzenia-kto miał???mam pytanie

Polecane posty

Gość kasiulinda123654

otoz 15 stycznia mialam resekowaną górną jedynkę,juz wszystko sie ładnie zagoiło i jest ok,ale czuje jeszcze taki dziwny usisk jak dotykam tam te okolice wierzchołka,jest to jeszcze obolałe, jak długo mogą utrzymywać sie takie dolegliwości i kiedy może to oznaczać,że coś jest nie tak?strasznie sie boje ,że coś tam jest nie tak,a ta resekcja to ostatnia deska ratunku i jak nie to bede dziewczyną bez zęba na przedzie, prosze niech mnie ktoś pocieszy...

Gość kasiulinda123654
halo no nikt mi nie odpowie????????:(

Gość kasiulinda123654
:(

Ja sie tyle naczytałam na temat tej resekcji że nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć...... Ja bede miała 2 resekcje ;] wiec mam podwójnego stracha ;/ Pierwszą resekcje 3ch dolnich ząbków miałam mieć w piatek ale okazalo sie ze na dole wytworzyla mi sie ropa i najpierw antybiotykami trzeba ja usunąć a potem koło 15stego jak dobrze pójdzie mi ją zrobią... a potem nastepna nad gorna 1ka i 2ka..... chciala bym to miec do konca września zrobione i wyleczone ale czy sie uda czas pokaze.... Glowa do gory i tyle:P co nas nie zabije to nas wzmocni:) mam nadzieje ze wszystko bedzie ok chodziaz dentysta uwaza ze to masakra ;]