Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceett

CZemu przystojni porzadni faceci maja problem ze znalezieniem dziewczyny?

Polecane posty

Gość faceett

?

Gość donki
popieram.. niestety tak juz jest;) ja szukam takiego przystojnego i porzadnego ale jeszcze sie taki nie znalazl;]

Gość ...ja też tak mam....
no właśnie mam 27 lat, jeslem ambitny, wykształcony mam niezłą pracę i samochód z klasą, no i przystojny ze mnie gość... no i od kilku tygodni nie mogę znaleźć nowej dziewczyny

Gość .... .... ..... ....
nawet nie wiedzialam ze sa tacy faceci :D

Gość donki
no to narazie z tego co mowisz to mi sie podoba;) szczegolnie wiek i ze jestes ambitny

Ale z Jarkiem... nie warto nic... obalać.

Jerku pojechałeś koncertowo :D niestety jest w tym trochę prawdy: stara maksyma mówi: Dobry chłopiec dobrze, zły chłopiec lepiej :D

Gość donki
drogi jarku 84;] 1. nie wszystkie to blachary 2. jest wiele takich ktore lubia porzadnych facetow 3. kobiety nie leca na kase ( moze niektore;) ale to idzie w parze z blacharstwem przewaznie) 4. w prawie kazdym/kazdej jest cos pieknego.. a clooney wcale nie jest taki powalajacy.. mnie nie rusza przynajmniej;/ 5. nie wszytskie sa puszczalskie;p

Gość tak jadna niezła laska
fakt facet bez samochodu to tragedia (mam 27 lat wiec starszy facet który nie ma swojego samochodu jest dla mnie zbyt mało ambitny ;) ) a juz bez prawa jazdy - skreślony od razu... sama jeżdżę na co dzien i nie wyobrażam sobie wozić wielmożnego pana...

no u mnie w punktach, to wyglada tak: 1. samochód mam, może nie najnowszy model ale stary niezła limuzyna którą mogę przejechać spokojnie całą europę 2. porządny, masz racje pojęcie względne- zaprzeczmy nie jestem hamem;) to na pewno, 3. zarobki to tez pojecie wzgledne, na moje warunki kasa niezła;) 4. Przystojny, hmm moge wszystkim sie nie podobać ale przyciągam kobiety, moje ex była całkiem całkiem;) 5. bez komentarza na pewno nie mam sie czego wstydzić;) i tyle...

jarku a cos przejal poglady Pana Komicznego?? zawsze tak bylo i bedzie ale to nie znaczy ze kazda tak chce ale Ty i tak jestes hmm draniem wiec sie jakas zakocha :P

ja też tak mam --> Ty dziewczyny nie masz dopiero kilka tygodni wiec co sie tu odzywasz ;)--autor pewnie ma problem dłuższy czasowo

no ale szukam nowej;)

może tu jakaś się dla mnie znajdzie?? ;)

no widzisz jarek mamy podobny problem tylko z przeciwnej strony :) ja tez tak mam--nie liczylabym na to abys tu kogo znalazl

jarku a poza tym to dlaczego ciagle probujesz chamsko narzucic swoje zdanie a nie sprobuwac "wsyłuchać " argumentow drugiej osoby??

hmm... kogo szukam?? Inteligentnej, wrażliwej i czułej kobiety, z która będę mógł porozmawiać o wszystkikm i o niczym;)... no i musi mieś jakieś hobby... mam dość dziewczyn których interesują sie wyłącznie serialami

.. wykształconej i ładnej... w końcu faceci są wzrokowcami;)

wiem kogo masz na mysli :) ale Ty wszystko mowisz w taki sposob ... ze mnie to np. odstrasza ;) co jest dziwne ;) to w takim razie dlaczego wiekszosc facetow chce tepe wytipsowane blondyny dajace dvpy na kazdym kroku?? i wola takie lale??

powiem tak, już mam taką kandydatke ... ale Ona jest starsza o rok... nie dużo, wiem ale mi to jakoś przeszkadza... a po drugie - zbyt łatwo by mi to przyszło, a facet to zdobywca- więc ta nie nie satysfakcjonowałaby mnie, a dziewczyny na krótką metę mnie nie interesują;)

Gość donki
mam 19 lat i nie spokalam jeszcze kolesia ktory by mi odpowiadal.. che po prostu zeby byl szczery, kochajacy, inteligentny, zeby mozna z nim bylo sie posmiac ale i porozmawiac powaznie i zeby mi nie pisal smsow co 5 min;/ i wcale nie jestem wymagajaca.. po prostu z malego miasta;)

no widzisz a ja myslalam ze kazdy facet tak lubi ale nie wmowisz mi ze takie Wam sie nie podobaja

widzisz mamy ten sam pkt TY mowisz ze baby to blachary i materialistki a ja mowie ze faceci tylko na takie leca i koniec