Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceett

CZemu przystojni porzadni faceci maja problem ze znalezieniem dziewczyny?

Polecane posty

Gość ....ja też tak mam...
spokojnie, to wolny kraj każdy ma jakąś filozofię na życie, która nie musi odpowiadać innym... no ja nie mam takich marynarek ale to nie powód do zmartwień;) mój kumpel tłumaczył mi po co mu taki samochód, swoją drogą merc E klasy, odpowiedź brzmiała: "a widziałeś brzydką laskę u gości z dobrymi furami?? ... to po ch... się pytasz;)"

Nie mozna spytac , nie bede Ci mowil z jakiego miasta jestem ,co spowodowane jest bardzo ujemnym nastawieniem do mnie na tym forum z czym sie liczylem ,owszem na medycynie ludzie od pierwszego roku sa uczeni wysoko nosic glowe z tym sie zgodze i uwazam to za dobra rzecz ;) Co wiecej akademie medyczne w naszym kraju maja wszystkie podobny poziom i niemalze jednakowy program jedyna akademia ktora sie wyroznia to Poznanska gdyz tam jest sesja ciagla i ludzie inaczej sie ucza + bloki maja dopiero jak zdadza cala szkolke tj. (ana,histo,fizjo,bh,mikro,pato) dlatego tam jest inaczej, a dyplomy z KAZDEJ akademii sa jednakowo honorowane zarowno za granica jak i u nas w kraju, a dla twojej wiadomosci prywatnej to studiuje na jednej z tych lepszych ;) E.

Gość plebejskie studia
Jarek ---> :D:D:D

Jarek Ty glupi zazdrosny plebsie przelec tematy w watkach o zdrowiu w ktorych nie raz sie udzielalem... ;) I idz dalej walczyc ze swoim walem z koldry... E.

ech, wszyscy mowia ze studiuja na jednej z lepszych:P i akurat (z racji tego iz na medycynie mam brata i pol klasy licealnej..) to jest duza roznica pomiedzy uczelniami:P no ale jak kto woli.. i na medycynie to jednak duzo samej pamieciowki jest..:P

DarthE to teraz mnie powaliles otóż mylisz się mój drogi :) skoro tak mówisz to pewnie jakis Rzeszow albo Bydgoszcz a na ktorym roku jesli mozna wiedziec??

Ellinka z tą pamięciówką to ja się nie zgodze.. co prawda nie jestem po medycynie.. ale czymś podobnym, niemniej.. nie wydolisz na takich studiach ryjac wszystko na pamięć.. nie ma sznas.. to trzeba zrozumieć.. wyryć się nie da.. Ci co ida na pamięciówce odpadają:D

ok sorry teraz doczytalam wypowiedz do konca medycyna to medycyna niech Ci bedzie i nadal uwazasz ze jak ktos nie ma dobrej fury to jest gorszy??

Gość plebejskie studia
umówiłam sie kiedyś z takim pewnym siebie ogierem z medycyny :D:D:D najpierw zmarnował 10 minut szamotał sie z gumką by stwierdzić że założenie jej przerasta jego umiejętności a potem spuścił się na prześcieradło :D:D:D ach... chłopcy z medycyny :D:D:D Kubuś, to ty?

nie na pamiec? tzn ze co siedza i wymyslaja cos? np co? jak zwalczyc jakas chorobe?

chyba zboczyliście z tematu, po cholerę tak sie obrazać...' ale nie łudźmy się, są zawody mniej i bardziej prestiżowe, podobnie jest z uczelniami... pozatym coś w tym jest, kiedyś profesor na pierwszym roku tak nas podbudował: prawo i medycyna to najważniejsze kierunki - jesteście elitą wśród studentów;)

tak czytam te posty, stwierdzam że każda z kobiet ma coś z blachary, ja też. Mój facet ma fajny i elegabcki samochodzik, uczy mnie nim jeżdzic bo niedługo ide na prawko i szczerze to wole miec faceta z samochodem niż bez

Gość plebejskie studia
zdanie mało gramatyczne mi wyszło- to "szamotał "zapomniałam skasować :( to dlatego że skończyłam plebejskie studia :(:(:(

aha i da sie skoczyc medycyne na pamieciowce:o niestety ale znam takich co inteligencja nie grzesza a sa po medycynie...

no tak, medycyna elita:D ciekawe czy byliby taka elita gdyby nie chociazby specjalistyczny sprzet ktorym sie posluguja...

Ellinka-- tak naparwde to nie ma co porownywac medycyny do automatyki tak jak nie mozna porownywac studiow scislych do humanistycznych

Ellinka byłaś kiedyś na studiach związanych z medycyną czy biologią? jeśli tak to mozemy porozmawiać.. jeśli nie to wybacz nie wiesz jak jest na takich studiach.. ja wiem, i moge Cię zapewnieć że na pamięciówce nie pociągniesz daleko.. nie ma szans.. fakt nazw łacińskich można się nauczyc na pamięć.. wzasadzie innej możliwości nie ma.. ale innych rzeczy nie/ nie ma szans wykuć biochemie na pamięć.. nie ma szans wykuć chemie czy fizjologie ... itd.

a co to ma do rzeczy?? mówiłem ile mam lat więc łatwo policzyc;)

a ktoś kto skończył jakimś cudem medycyne czy coś pokrewnego jadać na pamięciówce.. hmm no cóz nie chciałabym sie znalesc u takiego lekarza.

Gość lekarze to bardzo
inteligentni ludzie :) ja np. leczę sie na nawracające zapalenie spojówek i przez 3 lata żaden mnie nie wyleczył :) bo to za plebejska choroba, oni są stworzeni do wyższych celów :D

agiie, prosze cie:D mam brata ktory w tym roku konczy medycyne:P mam siostre doktorantke biologii molekularnej i wiem jak jest na takich studiach... to tak samo jak medycyne koncza ludzie po znajomosciach... ps wystarczy spojrzec na naszym "wyksztalconych i inteligentych" lekarzy :o a przynjamniej na wiekszosc:o

Owszem da sie , jesli nie masz zycia spolecznego , jesli masz musisz pokazac cos wiecej niz dobra umiejetnosc rycia:) Co do pani z prawa owszem prawo zaliczam do studiow elitarnych , ale juz nie tak jak kiedys z tego wzgledu ze duzo osob po tzw "prawie zaocznym" wychodzi z takim samym dyplomem jak wy i przez takich ludzi nie mozecie isc wszyscy na aplikacje i pracowac w zawodzie , wiem bo kuzynka po prawie juz 3 lata walczy ;/ E.

no sorki ale ja nie pani;)

Ellinka ja Ci mówie ze swojego dośw. nigdy sie nie uczyłam na pamięć niczego przez 5 lat studiów :) najbardziej pamieciowym przedmiotem był jak dla marketing i podchodziłam do niego 3 razy.. gdyż to trzeba było wkuć na pamięć.. bo trzeba było prof. powiedziec dokladnie taka def. jaka podal na wykladach. ja sie nie umiem nauczyc czegos na pamiec.. musze to zrozumieć.. inaczej nie da rady.

aha i zeby nie bylo nie uwazam medycyny za latwego kierunku. ale do jakies specjalnej elity tez jej nigdy nie zalicze.

tak naparwde zarówno prawo jak i medycyna sa kierunkami, które swój prestiż wypracowały na przełomie setek lat a to jaki jest teraz poziom tych kierunkow to pozostawia wiele do zyczenie a moi drodzy co powiecie o nowych kierunkach takich jak np. biotechnologia??