Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceett

CZemu przystojni porzadni faceci maja problem ze znalezieniem dziewczyny?

Polecane posty

zgodze sie i masz racje ale ja w zadnej swojej wypowiedz nie probowalam porownac swoich studiow do Twoich bo to sensu nie ma i jest wiadomo ze przedmioty lacza sie musze leciec

DeartE a co do Twej wypowiedzi o postrezganie ludzi to tak jest poprostu łatwiej i bezpieczniej wiem coś o tym ;) pa

Gość ....ja też tak mam...
9 na 10 wypadków zdarza sie w domu, R...o radzi nie siedź w domu:p

Gość obale wszytskie przeslanki
wiadomo, ze normalna kobieta, pewna siebie, zdrowa psychicznie czyli, znajaca swoja wartosc, nie wezmie faceta 30- letniego bez auta, gdyz ona zapewne juz je ma i dlaczego mialaby nieboraka wozic? a i wiadomo, ze 30-letni koles nie posadajacy samochodu to cos nie tak w dzisiejszych czasach i przy cenach auct, ze prawie kazdego na to stac. 1. Prawdopodobnie nie masz samochodu (kobiety to blachary)- czyli gowno prawda. ten nastepny to tez nie wiem, skad ta hipoteza, chyba z drzewa sandalowego? co to znaczy porzadny? pojecie wzglezdne a wiec......... 2. jesteś porządny (idąc tokiem rozumowania tutejszych kobiet, porządny facet to nieudacznik życiowy)- bez sensu argument oczywiscie, ze racja, gdyz malo zarabiajac nie jestes przyszlosciowy i nie warto zaprzagac sobie Toba glowy 3. Być może za mało zarabiasz (kobiety lecą na kasę)- co to znaczy leca na kase? normalna zdrowa kobieta, nie chce byc ofiara wlasnj glupoty i zazwyczaj nie birze golasa 4. Naoglądały się filmów i każdy kto nie wygląda jak Clooney, jest brzydki- Clooney jest wzglednie przystojny, a wiec te porownanie ni przypial ni przylatal 5. Puściły się za granicą z murzynami i tęsknią za ich wielkimi fallusami- z tego co mi wiadomo, to normalny facet nie bedzie sie nawet taka interesowal, a wiec?

Gość megan84
no tak , powiem ze mam ten sam problem ale w "wersji damskiej" mam 24 lata, mówią mi że ładna jestem, inteligentna i z poczuciem humoru...ale też mam problem ze znalezieniem jakiegoś fajnego faceta, nie wiem czym to jest spowodowane ale już tak mam... a najlepsze jest to ze jak rozmawiam z jakimś neiznajomym gościem to często mi mówi ze mój facet jest szczęściarzem mając taką kobietę jak ja, i co Wy na to ?????

Aradiposis - Pa moze kiedys jeszcze bedziemy mieli okazje popolemizowac have a nice day , ja tez niedlugo wychodze E.

megan84 daj mi swój adres to zaraz po Ciebie pojade i razem pójdziemy na ta imprezę;)

megan84 - widzisz ja Ci powiem o co chodzi :) wierze w to co mowisz ze jestes ladna i inteligentna :) a ze masz 24 lata to wiekszosc facetow zaklada ze jestes juz zdobyta/zareczona/zamezna wlasnie dlatego ze jestes w ich mniemaniu kobieta z gornej polki , co prawda ja osobiscie nie przejmoje sie tym ze kobieta ma faceta i dalej z nia rozmawiam jak mnie oczaruje:) ale to nie w tym rzecz , moja rada: jak nastepnym razem uslyszysz taki tekst to powiedz: "wiesz dziekuje za wspanialy komplement , nie mam faceta ale jak tak uwazasz ze bylby szczesciarzem to mam wolne w piatek rano i moge dac sie zaprosic na kawe czy do kina , to moj numer" uwierz facet tak bardzo sie ucieszy ze napewno sie z toba umowi :) owszem nie musisz odrazu z nim spac , ale jak cos wtedy zaiskrzy to bedziesz mogla przejac inicjatywe i miec naprawde fajny i udany zwiazek :) Pozdrawiam Cie serdecznie E.

Gość megan84
DarthE-real dziekuję za miłe słowa, ja też serdecznie Cię pozdrawaiam Wszystkiego dobrego:)

To nie sa mile slowa :) to prawda , niestety wlasnie teraz tak jest ze wiekszosc facetow boi sie atrakcyjnych kobiet , a jak jeszcze dotego kobieta jest inteligentna to juz wogole mysla ze chodzi z bradem pitem. A z kolei jak nie jest to szukaja jakiegos podstepu sobie na sile z cyklu- ona napewno ma cos nie tak ... bo to niemozliwe ze jest wolna :) a tak naprawde przez to wy laski z gornej polki jestescie czesto wolne bo faceci sie was boja :) dlatego skorzystaj z rady - wyjdzie Ci naprawde na dobre :) Pozdrawiam E.

DarthE-real . całkowicie się z toba zgadzam, ja jestem jeszcze bardzo moda mam 18 lat,chodzę do najlepszej szkoły w moim mieście, ale po szkole jestem inna lubię jeżdzić na dyskoteki i sie bawić, mam powodzenie, tylko że Ci którzy sie dowiaduja że jestem z tej i tej szkoły odrazu zmieniaja opinię, staje zbyt mądra i inteligentna dla nich, a ja poprostu jestem normalną dziewczyną która chce cos w zyciu osiągnąć

Gość megan84
DarthR-real może faktycznie coś w tym jest, pytaja czy ja mam jakieś wady - no ba- oczywiście że tak, nikt przeciez nie jest idealny. a z co do podstępu to niech myślą co tam chcą zawsze jestem sobą i nawet nie próbuję udawać kogoś innego albo ktoś mnie akceptuje taką jaka jestem albo nie...-krótka piłka. masz racje czasem da sie wyczuć pewną konsternacje z strony mężczyzn podczas rozmowy, albo ze tacy niby "macho"... pozdrowienia

Też mam wrażenie,z e faceci się mnie boją.To głupie i chore :(

widzisz imprezowiczko szkoda mi was ladnych i inteligentnych lasek - No tak jest, ja np. czasem przeginam w 2ga strone bo nawet to "wiesz mam chlopaka nie powinnam z Toba flirtowac" mnie nie zraza i dalej sobie z taka dziewczyna flirtuje. Ale mowilem generalnie o facetach , przez to ze teraz jest pokolenie gg i ludzie nie potrafia bez tego ze soba normalnie rozmawiac to faceci w obliczu pieknej kobiety zamieniaja sie w slup soli , takze dla mnie dobrze bo nie mam konkurencji a takie kobiety sie ciesza ze wreszcie jakis "odwazny" facet do nich zagaduje i nie boi im sie powiedziec ze pieknie wygladaja i chce je poznacz czy z nimi potanczyc :) E.

Gość megan84
gorąca imprezowiczka - kochana ja też miałam podobnie, jak powiedziałam ze studiuje 2 kierunki w tykm jeden na UJ też jakoś rozmowa dziwnie sie urywała. to jest tak ze niektórzy myślą ze jak ktoś jest inteligentny i ambitny to widzi czubek włsnego nosa i nic poza tym. ale tak nie jest po prostu postaraj sie aby Cie lepiej poznali - na pewno jesteś ciekawą osóbką. Pozdrawiam i powodzenia zycze:):):)

Wiecie dziewczyny ja was rozumiem bo notabene mam ten sam problem , ze poprostu dla niektorych kobiet jestem zbyt dobra partia i powinienem dawno byc zlapany na brzuch , dlatego wystarczy ze im ladnie wytlumacze bezposrednio np, ze maja tak niesamowite nogi i nie widzialem takich dawno juz i wtedy odrazu chetnie flirtuja i bawia sie wloskami :) ale ja inaczej bo jestem facetem i to ja nadaje bieg i tok relacji a kobieta powinna generalnie sie podporzadkowac wg spolecznych standartow - nic bardziej mylnego mozecie robic tak jak ja :) kobieta tez moze uwodzic faceta to nic zlego i wcale nie czyni was latwymi czy tanimi :) wrecz przeciwnie u mnie taka dziewczyna mialaby odrazu zaproszenie do najlepszej restauracji w miescie za odwage i determinacje :) E.

Gość megan84
hmmm... no własnie mogłabym sie sama złapać na tym ze często jak widzę przystojnego chłopaka to myśle ze jest zajęty, ale laski trzymają sie z daleka od takich przystojniaków z tego względu ze już sobie każda wyobraża jak inna próbuje uwieść jej "najpięknieszego". dziewczyny lubią stałośc i oddanie w związku więc nie ma co sie dziwić. ale z drugiej strony to nie jest niczyja wina że ktoś jest przystojny albo nie...najważniejsze jest aby kogoś dobrze poznać i wtedy sie wie z kim się ma tak na prawdę do czynienia z przystojnym "głupkiem" czy z naprawdę fajowym gościem...

Widzisz megan ja uwazam generalnie ze kobieta nie patrzy tylko na wyglad , faceci owszem to wzrokowcy ale zeby kobiete zauroczyc potrzebne jest duzo czynnikow :) nie bede juz wymienial bo to nie przedmiot ale chodzi mi o to ze jesli facet jest dobra partia to oczywiste ze bedzie podrywany , kwestia tego czy bedzie chcial to odwzajemnic ,a ja mam teorie na temat zdrady ze jezeli zwiazek jest bardzo dobry niemal idealny to zadna strona nie zdradza :) ale widzisz Ci faceci co maja powodzenie to zwykle sa wymagajacy dlatego trudno ich zadowolic ale jak znajda swoj typ to go bronia , bo dlugo go szukali :) i dotego sie wyszaleli i wybrali Ciebie nie z przymusu braku innych opcji ale dlatego ze uznana zostalas za najlepsza kandydatke, wlasnie dlatego umawiam sie z tyloma kobietami bo poprostu lepiej sobie wybrac najlepsza i dotego pozniej nie bede zdradzal swojej partnerki tylko dlatego ze spieprzylem mlodosc i sie nie wyszalalem - uwierzcie predzej czy pozniej kazdemu facetowi taka mysl swita -> kryzys i jesli wtedy pojawi sie jakas co go bedzie probowala uwiesc to czesto jej sie udaje mimo ze on pozniej zaluje. E.

Arabidopsis slyszalem od Ciebie ze jestem taki okropny pare postow wczesniej ;) no no , dobra ja musze wychodzic bo znajomki z holandii wrocili i nie widzialem ich pol roku ;) pogadamy sobie wieczorem jak wroce , milego wieczoru moje panie :) E.

Gość megan84
DarthE-real w każdym bądź razie życzę powodzenia w miłości kazdemu z uczestników tej rozmowy, bo tak na prawdę każdy ma jakiś swój ideał i o nim marzy ale jak wiadomo takie w przyrodzie nie występują więc trzeba zejśc na ziemię ale jak już sie zejdzie to aby ta nasza2-ga połówka zastała przez nas odnaleziona, żeby nikt nie przeoczył swojego szcześcia unosząc sie głupią dumą, dziwnymi pozorami albo powierzchownym podejściem do innej osoby :):):) pozdrawiam

witam po przerwie... niestety nie była to impreza dla mnie... towarzystwo do bani... nie ten przedział wiekowy, no musiałem zostawić swoją koleżankę ale nie żałuje;) no widzę że fajne dziewczyny nadal są na forum;) co do Waszego problemu, to kolega ma rację, niektórych facetów przerażają ładne inteligętne dziewczyny, i nawet nie próbują się do nich zbliżyć... już sam fakt ze dziewczyna jest bardzo ładna czasem potrafi zablokować niejednego faceta i nawet nie podejdzie...

Gość hhiiiibbbeee
pisze się również:- standardowo oraz- po prostu-> to do Pana z "medycyny";)

Gość ejze darth e
od poczatku wydawalo mi sie, ze piszezs do rzeczy zupelnie, teraz nabralam pewnosci;), tylko nie rozumiem czemu te kobity tutaj tak na ciebie od razu naskoczyly?;P, a swoja droga mam pyatnie odnosnie twojego podejscia, rozumiem ze skoro przebierasz sobie w kobietach i je "testujesz", to rozumiem, ze analogiczne podejscie ze strony kobiety nie stanowi dla ciebie problemu? zastanowilo mnie czy jestes konsekwentny, czy raczej mimo wszystko troche szowinista;)

Mam zly humor bo dostalem w ryj od laski(ktora juz teraz moge nazwac swoja byla) Wiec tak: @ Jarek Ty zalosny zazdrosny plebsie, bawisz mnie tak strasznie idz sobie lepiej popodrywaj dziewczyny - o sorry zapomnialem ze ty nie potrafisz i juz od dawna jestes sam ,jakze mi przykro :D nic dodac nic ujac... @ ejze Powiem Ci tak tutaj chodzi o pewna hierarchie wartosci widzisz jezeli silny psychicznie facet spotyka silna psychicznie kobiete nastepuje tzw. wg. psychologii pojedynek ram, na zasadzie silniejsza rama wchłania slabsza , rama jest to np. to piwo jest dobre / rama opozycyjna to piwo jest nie najlepsze ... bardzo mocno to uproscilem ,ale chodzilo mi o zrozumienie:) zreszta zawsze jest taka metoda \"daj jej odczuc ze moze Cie stracic jak nie bedzie posluszna\" brzmi brutalnie , ale chodzi zeby kobiecie przekazac tym sposobem ,ze Ty jestes panem sytuacji i nawet jak jest silniejsza to nie ma innego wyjscia poza podporzadkowaniem sie:) E.

Gość albo pokazaniem ci środkowego
palca i poszukaniem kogoś lepszego :o

"Ty jestes panem sytuacji i nawet jak jest silniejsza to nie ma innego wyjscia poza podporzadkowaniem sie" to jest najlepsze gdzies TY to wyczytal nauczyles sie od komicznego czy jak??;)