Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

inna pytająca czyli prawdopodobnie to ten za ktorego wyjdziesz

Gość ze tak spytam...
Kiedy zajde w ciaze? Jakiej plci bedzie dziecko? Czy z obecnym partnerem wezme slub? ja data ur. 20.12.1982 Kamila on data ur. 05.08.1976 Jarosław Z gory dziekuje

Gość inna pytajaca
dzieki oby sie spr:)

Gość motyl ek 20
Marysia 15.08.1987 czy ten związek ma sens, kiedy spotkam tego właściwego, co z pracą, zmienić?

gosiu niestety az takiego przypływu nie widzę i nadal sa to jakies chaotyczne wizje własnie karty pokazuja ze potrzebujesz bezwarunkowej milosci i pomocy jak zapytalam co radza karty to odpowiedzialy ze pomoze wam kobieta ewentualnie maz powinien podniesc kwalifikacje? aha i czy on ma jakies nałogi jesli tak musi je okiełznac

Gość witam chciałam zapytać
czy znajdę pracę i czy mam szansę na własne mieszkanie, dom, jeśli tak to kiedy? Z góry dziękuję Justyna 25.12.1979

ahaaha wyjdziesz za mąż dom w tym miesiacu - wychodzi ze spokojnym zalatwianiem spraw tak nic na sile (?) czy masz partnera, w ktorego zyciu jest wazna dojrzała kobieta - matka?

krajzerkaaa kasiu widze ze to facet twojego zycia ale czyzby w ostatnim czasie była jakas niemila sprawa miedzy wami? u niego w glowie jest samotnosc i zastanawianie sie nad sobą a u ciebie troche tak jakby on cie przytlaczal swoja silna osobowoscia ?

Gość krajzerkaaa
mohito masz calkowita racje!ostatnio jakos nie za dobrze miedzy nami... ale czy bedziemy ze soba i jak wygladac bedzie nasza przyszlosc??

Gość ja bardzo prosze
czy moje malzenstwo bedzie szczesliwe? ania 24/9/79

jagoo bardzo ciekawe karty tylko musisz sie mnie obawiac jestescie swietna para on bardzo cie kocha i w podstawie ty czynisz go prawdziwym mezczyzna u ciebie za to w podstawie milosc ale w glowie masa obaw ze cie zdradzi chyba? albo ze zostaniesz sama? hmm jaka rada - każe porzucić wygodne miejsca, w którym się spoczęło; godzić sie na niewygody i niespodzianki, które zawsze łączą się z podróżowaniem.

Gość jagooo
cholera prawda...co mam zrobic...podroz...to zwiazek na odleglosc

Gość jagooo
a co to znaczy, ze musze sie Ciebie obawiac??

Gość xsarax
czy i ja mogę prosić o postawienie kart? Katarzyna, 8 III 1986. Co mnie czeka w życiu uczuciowym w najbliższym czasie? Czy znajdę swoją \"drugą połówkę\"?

Gość senaaaaaaaaaaa
patrycja 30.06.1982 co bedzie z moim zyciem osobistym i osobnikiem o imieniu piotr (16.11.1984)? dziekuje

Gość ekhmmmmmmmmm
Witam :) Pytanie odnośnie dalszej 'kariery' Stricte czy po maturze zacznę wreszcie sukcesywnie rozwijać swe artystyczne zainteresowania (film, muzyka itp) Jak również czy w tym roku udam sie na koncert bardzo lubianego przezeń zespołu 30 Seconds To Mars(obojętnie czy w PL czy za granicą :P) 22.12.1989 Adrianna :)

teraz na chwilke musze odejsc ale dzis na bank odpowiem przepraszam obowiazki wywaja postaram sie jak najszybciej bo sama tez nie lubie czekac ;)

Gość bromba bomba
wroc czekamy:)

Gość moze dla mnie tez
czekamy czekamy;) ew. na maila - justyna.drk@o2.pl

Gość jagooo
chetnie zadalabym Ci kilka pytan...ale to jak bedziesz miala czas

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaa
kiedy znajde prawdziwa miłość? czy spełni się moje największe marzenie? Małgorzata 18.01.1983

Gość bromba bomba
wlasnie na maila tez dobry pomysl:) agaa2007@tlen.pl z gory dzieki wielkie

Gość ewaaaa*
24.07.84, ewa, co mnie czeka w najblizszej przyszlosci?

Gość gosia 04.11.75
dziekuje Ci slicznie sprobuje moze jutro znow spytac moze karty powiedza cos konkretnego bo to ze chaos w kartach to nic dziwnego nam wlasnie sie takie zycie porobilo ze nic nie wiadomo jak sie potoczy dziekuje raz jeszcze a to ze potrzebuje milosci i pomocy to fakt;)

Gość a co mi pisane
czy zmienic prace ,czy sie rozwiode,ogolnie wszystko chce wiedziec co wyjdzie 19 04 64

Gość ilciaa
kiedy spotkam swoją prawdziwą miłość ? Ilona 23.09.1986r. podaję e-mail na wszelki wypadek pyzioolek@o2.pl :) pozdrawiam:)

lil k a Marcel to dobry człowiek ale jakby zasadniczy i testuje cie? nie wiem czy sie nie myle ale postrzegasz go jako kogos bardzo meskiego i ze swoim wlasnym tajemniczym swiatem, silnie przyciaga jakby hipnotyzuje co moge powiedziec to ze podobasz mu się i spotkacie sie wg kart :) Bromba bomba Agato to facet twojego zycia bo pokazuje sie cesarz bedziecie razem kochacie sie ale albo on ma problemy prawne albo rozwodowe? jak rozłozylam na zwiazek wyszlo mi ze przed wami jeszcze długa czasem zmudna droga budowania wspolnego zycia dziecklo nie dałabym sobie uciac głowy ale prawdopodobnie tak jednak chyba z jakims opoznieniem

Gość rAKATAA

Gość Rakatta
13.02.1986 Asia Czy bede bogata?