Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Witam :) Jeśli można to ja też poproszę. Ilona, 15 styczeń 1983r. A pytania mam dwa: czy uda mi się zdobyć faceta na którym mi zależy, i czy próbować zrobić biznes o którym myślę? Dziękuję z góry :)

Gość ze tak spytam...
Ja tak sie tylko przypomniec chcialam, zebys czasem mnie nie ominela :) pozdrawiam 🌼

Gość a co mi pisane
też się przypomina🌻

Gość Rakatta
13.02 1986 Asia Czy wyjde za maz za Patryka?

Gość ahaaha
mohitooo pytalas czy mam partnera, w ktörego zyciu wazna dojrzala kobieta-matka? tak matka a dlaczego? tak pozatym to slub bierzemy na poczytku marca a dom zobaczymya:)

Gość lil k a
dziekuj e Ci bardzo ,jest cos z tym hipnotyzowaniem :D Mam jeszcze jedno pytanie czy w zwiazku z tym czy bedziemy ze soba?? Czy wyjdzie cos z tego??? Paulina 13.09.1985 Marcel 05.01.1985

Witaj wrożko, co widzisz pomiędzy mną Anna 02.08.86 a Hasan 04.07.87 ? Rozstaliśmy się przez kłótnie i nie wiem co robic... Sama wróże, ale sobie nie potrafie :(

Gość L u c y n a
Czy zmienie stale miejsce zamieszkania?? Czy bede pracowac w tym miescie w ktorym pracowałam?? Lucyna 20.01. 1951 z gory dziekuje :)

Justyna 25.09.1989 zdasz maturę ale chyba nie to masz w glowie bo wyszły same puchary czyli uczucia teraz chyba masz w glowie metlik i boisz sie ze wybrane studia sa złym pomyslem nie obawiaj sie jednak bedzie ok spotkasz tam mase przyjaciol i bardzo mozliwe ze wielka namietnosc Agnieszka 15.04.1979 Agnieszko do wrzesnia pozamykaj wszystkie sprawy jakie ci przeszkadzaja, powyrzucaj wszystko co zbedne Faceta spotkasz bedzie albo byłym sportowcem albo bedzie prowadzil bardzo aktywny tryb zycia zaufaj przemianom chyba sama czujesz ze cos sie zbliza karty pokazaly cie ze nie potrafisz w to zaufac spotkasz go prawdopodobnie w miejsu gdzie poglebia sie wiedze, czytelni lub cos w tym stylu

Gość agaaaaaaaaaaaaaa
Jestem wdzieczna. Co znaczy "powyrzucaj wszystko co zbedne"? Czy ten mezczyzna to bedzie ten, za ktorego wyjde za maz? Tak, masz rację, nie potrafie zaufac w to, ze sie tak wydarzy, bo wydaje mi sie, ze milosc nie jest mi pisana. Mam jeszcze pytanie odnosnie mojej nowej pracy, ktora rozpoczne w marcu. Jak bedzie mi tam szlo? Czy moge wiazac przyszlosc z ta nowa firma i osignac tam sukces? To bedzie moja nowa profesja.

Gość mam takie pytanko ..

Gość **Beatka**
urodz. 27.08.1980 kiedy spotkam tego jedynego(czy w ogole spotkam??:O )czy to bedzie Polak, w jakich okolicznosciach go spotkam, czy powinnam go szukac? czy powiedzie mi sie teraz na egzaminach (niebawem mam sesje) ?

Gość mam takie pytanko ..
Droga wróżko mam na imie Ilona i mam takie pytanie, czy w najbliższym czasie wejde w jakis związek z mężczyzną? i kiedy to bedzie . moja data ur 26.04.1984 a drugie pytanie czy z poznanym chlopakiem we wrzesniu ubieglego roku mam jakies szanse na zwiazek nie znam daty urodzenia ale jest o rok mlodszy i ma na imię Jarosław

Gość magoooooo
Jak potoczy sie moje małżenstwo? Ja 02.07.1981 on 29.06.1977

Kamila 20.12.82 z obecnym partnerem wezmiesz slub i po spokojnym okresie nastapi jakby nasilenie uczuc i nagla decyzja ciąza jest mozliwa nawet teraz predzej chlopczyk niz dziewczynka ale to wielka niespodzianka i nigdy nie dam gwarancji na to :) Motyl ek 20 tak, ten zwiazek ma sens i wszystko zalezy od ciebie jak sie w nim ułozy bo facet jest na tak praca - czy w obecnej pracy jest jakas "wredna" kobieta ktora ci szkodzi? karty mowia tez o okresie w ktorym bedziesz jakby pod obserwacja ale nie musisz zmieniac pracy wychodza tez jakies gry na gieldzie dzieki ktorym mozna zdobyc kase Justyna 25,12,79 prace mozesz znalezc dzieki jakiemus facetowi albo ze szefem bedzie mezczyzna na mieszkanie masz duze szanse ale musisz nauczyc sie korzystac z wlasnej energii bo nieumiejetne wykorzystywanie jej moze prowadzic do oslabienia, stresow... perfekcjonizm jest zgubny

Gość o ranyyyyy yy
powiedz co mnie czeka? umieram normalnie teraz z rozpaczy

Ania 24,09,79 Tak małżenstwo bedzie bardzo udane i albo juz jestes w ciazy albo w miare szybko w niej bedziesz Xsarax w najblizszym czasie szykuje ci sie piekny romans ktory pozwoli odkryc ci swoja kobiecosc pewnosc siebie jednak nie bedzie to zwiazek na cale zycie a po nim spotkasz 2 połowkę senaaaaaaaaaaa karty pokazuja ze potrzebujesz kogos kto cie bedzie wzmacniał, przy kim zachce ci sie zyc ale troszke czujesz sie w tym jak dziecko we mgle i moze myslisz ze masz wygorowane potrzeby z piotrem mysle ze on jest toba bardziej zainteresowany niz ty nim a przynajmniej bardzo fizycznie go pociagasz zwiazek miedzy wami hmm moze byc ale szału nie ma

Gość o ranyyy yy
mam 33 lata 07.10.1975

Gość malaona
urodziny: 03/07/1982, pyt: czy bede z czlowiekiem w ktorym jestem obecnie zakochana?

ekhmmmmmmmmmmmm Adrianno jestes niezwykla artystyczna dusza jednak brak ci planu na zycie i czesto masz milion pomysłow mnostwo zapalu ale nie na długo i szybko sie poddajesz wszystko zmieniasz i tak w kolko po maturze masz ogromne szanse miec to o czym marzysz ale czy w tym wytrwasz? koncert - tak :) pamietaj o wytrwałosci sama wiem jakie to trudne tez urodzilam sie 22 ;)

Gość wenezuela76
21.09.1976 ewa 02.11.1975 andrzej co nas czeka?

Gość ekhmmmmmmmmmmmm
Mohitoo, trafiłaś w sedno sprawy ;)) Nierzadko zapędzam się w swych planach,a gdy do czegoś dojdzie, albo podaję się, lenię lub szybko się nudzę i tak w kółko ;] Cóż będę musiała się wyciszyć i... Najlepiej pogodziłabym kilka zajęć na raz :classic_cool: Pozdrawiam 🌼

Gość ja wierzę
Aneta 10.04.1989, co widzisz na mój temat? najbardziej chodzi mi o pracę - czy dostanę w najblizszym czasie propozycję od osoby na którą w tej sprawie liczę? jesli nie, jak dlugo zostane w obecnej pracy, moze lepiej szukac nowej? i jeszcze uczucia - czy kogoś spotkam, albo mam szanse z któryms z mezczyzn ktorzy mi sie w ostatnim czasie spodobali? Dziekuje:)

Gość ****Beatka**
ojej znow znikla :(

malaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w tym roku bedzie ciezko o milosc popadasz w przewrazliwienie, czasem jakby w depresje (tak mi sie pokazalo) pozniej pokazana jest transformacja i wlasnie wtedy zmieni sie tez twoja sytuacja uczuciowa chyba kolo 2 lat choc w tarocie ciezko okreslic dokladny czas zdarzen marzenie sie spelni z jednym zastrzezeniem jesli dotyczy czegos intelektualnego musisz uwazac zeby nie popasc w cos w rodzaju cieplutkegoi miękkiego bagienka, z którego trudno będzie się wydostać... ewaaaa* rewelacja w najblizszym czasie obfitosc, spełnienie, zwyciestwa w kazdej dziedzinie i to ze powinnas sie tym dzielic albo jesli chcesz cos robic dla innych jakas prace to jest to rewelacyjny moment na pokazanie na co cie stac

a co mi pisane wychodzi ze jestes pod wpływem jakiejs tyranii i czujesz sie zalezna od czyjegos widzimisie rozłozylam wiekszy rozklad i co zobaczylam w glowie totalna katastrofa wszystko wydaje ci sie walic chcesz przewartosciowac sprawy w sercu tez smutek i opuszczenie ale dobrze ze tak jest bedziesz budowac na zgliszczach wszystko od nowa i tym razem uda sie doskonale gdyz przyswieca ci karta mocy w zyciu uczuciowym jakas chorobe widze wsrod bliskich a w pracy nie musisz jej zmieniac

ilciaa prawdziwa milosc spotkasz za 3 lata rakatta wg tarota nie bedziesz bogata tzn moze mamy rozne pojecie bogactwa bedziesz za to spelniona jesli nauczysz sie znajdowac rownowage miedzy dawaniem a braniem

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przepraszam, że Ci zawracam głowe, ale co znaczy: "uwazaj zeby nie popasc w cos w rodzaju cieplutkegoi miękkiego bagienka, z którego trudno będzie się wydostać... " z góry dziekuje za odpowiedź

Gość PAtrycjaaaa
ur. 19.04.1979 czy wyjde za maz za Luigi (ur.6.09.1986), czy byly Vinzenco mysli o mnie jeszcze, czy cos do mnie czuje???(Wlosi obaj) czy zdam egzaminy , ktore pisalam teraz

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Patrycja 06.03.1986 czy moje plany uczuciowe i profesjonalne powioda sie?