Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy bede wkoncu z moim Sachą 13.04.66? czy moje problemy ze studiami i praca zostana rozwiazane?kiedy dzieci?

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szkoda, ze juz sie nie dowiem nic dodatkowo :(

Gość ulussssssssssss
co mnie czeka milosc studia 12 12 1982 przełozeń 3

lejla24 facet leci na dobra gadkę i powinno ci sie udac biznes jak najbardziej ale uwazaj na zazdrosnikow i nie opowiadaj wszystkim o swoich planach lil k a tak macie dobre prognozy ale czasem masz wrazenie że diabeł miesza ogonkiem poza tym chyba jest miedzy wami wielkie przyciaganie fizyczne ezoteryczna aniu zrobilam rozklad partnerski i co widze w podstawach ty masz czasem wrazenie ze on jest bardzo silnym facetem i moze cie dominowac on za to pragnie uczucia i zawiazania dynastii :D:D:D w sercach u niego uczucie u ciebie swiadomosc zabezpieczenia finansowego jedyne co to w glowie widze mysli o zdradzie albo podejrzenia o zdrade i to chyba predzej jego niz twoje miedzy wami jeste jednak milosc pogodzcie sie nie martw sie bedzie ok

Gość ulussssssssssss
anna

Gość xsarax
mohitooo, podobno za wróżby się nie dziękuje- więc nie dziękuję, ale przesyłam 🌻🌻🌻 i pozdrawiam ciepło:)

Gość hjhjhjhjhjh
Czy jutro zadzwonią z pracy gdzie byłam na rozmowie? Joanna 05.07.81

Gość DORAAA
Hej...czy możesz i mi powiedzieć co mówią karty o moim związku..? Dorota- 01.09.70 Marco- 17.10.75 i czy ewentualny wyjazd daleko wyjdzie nam na dobre.. Jeśli znajdziesz dla mnie chwilę, dziękuję..

rakatta raczej nie wyjdziesz za patryka :( Lucyno 20.01.51 zmienisz stałe miejsce zamieszkania (czy jest to zmiana i pojscie za miloscia albo uczuciem bo wychodza karty mowiace o milosci nowym poczatku i uwierzeniu w siebie w swoja kobiecosc i wewnetrzna moc) co do tej pracy w miescie w ktorym pracowalas to prawdopodobnienie jak to sie mawia dobrze żarło i zdechło czyli bedzie wszystko ok a pozniej nagle zalamanie planow

Jestem wdzieczna. Co znaczy "powyrzucaj wszystko co zbedne"? Czy ten mezczyzna to bedzie ten, za ktorego wyjde za maz? Tak, masz rację, nie potrafie zaufac w to, ze sie tak wydarzy, bo wydaje mi sie, ze milosc nie jest mi pisana. Mam jeszcze pytanie odnosnie mojej nowej pracy, ktora rozpoczne w marcu. Jak bedzie mi tam szlo? Czy moge wiazac przyszlosc z ta nowa firma i osignac tam sukces? To bedzie moja nowa profesja.

Gość ja również poproszęęę
Dorota 28.07.1984 Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe, oraz czy i kiedy bede miała dzieci (jeśli Pani widzi, to ile ich bedzie i jakiej płci). Czy karty widza coś niepokojącego z moim zdrowiem

Gość fhdigggbv
iwona 6.10.82, kiedy znajde tego jedynego i bede szczesliwa kiedy znajde prace ile bede miec dzieci

wlasnie sie powyzej przypomnialam, to dosc wazne nie zrozumialam tez czy tego mezczyzne poznam we wrzesniu? nie bede dziekowac, ale prosze 🌼

Gość magooooo
Ja powtarzam: Jak potoczy sie moje małżenstwo? Ja 02.07.1981 on 29.06.1977

Beatko 27.08.80 oczywiscie ze spotkasz jedynego jednak karta wisielec wskazuje na opoznienia i czas na sprecyzowanie czego oczekujesz poznasz go prawdopodobnie w jakiejs ekstremalnej sytuacji sesje zdasz spiewajaco

Gość L u c y n a
Bym chciala sie jeszcze dopytac co do tej pracy czy bedzie to chwilowe zalamanie planow? Mam jeszcze inne pytanie i bylabym wdzieczna za odpowiedz :) czy moj syn i corka skoncza studia , ktore zaczeli??? Lucyna 20.01.1951

Gość lil k a
czy wyjade za granice?? Czy dobrze sie stalo ,ze nie jestem z mezczyzna z ktorym wczesniej bylam, czy on jest takim czlowiekiem jak ja myslalam czy tez pomylilam sie co do niego?? Paulina 13.09.1985

Gość hjhjhjhjhjh
przypominam sie Czy jutro zadzwonią z pracy gdzie byłam na rozmowie? Joanna 05.07.81. I oczywiście czy odpowiedz bedzie pozytywna

Gość hjgj
kolejka jest

agaaaaaaaaaaaaa Praca ktora rozpoczniesz w marcu spełni twoje oczekiwania bardzo dobrze sie tam odnajdziesz i spotkasz mezczyzne ktory bedzie ci przychylny poczatkami sie nie zrazaj bedzie czasem trudno ale opłaci sie Ilona z 26.04.84 masz szanse u tego Jarka ale to jakby oszust matrymonialny albo inaczej bawidamek w najblizszym czasie pojawi sie jakis chlopak i masz szanse ale nie wiem czy nie przegapisz go bo bedziesz myslala o innym PS to czesta sytuacja ze ktos sie nami interesuje jest godny uwagi a my w tym czasie mamy zaprzatniete mysli jakims innym osobnikiem magoooooooo hmmm twoje malzenstwo chyba przechodzi kryzys maz albo jest chory fizycznie albo ma jego dusza choruje, wycofal sie i potrzebuje czasu i dystansu ty za to czujesz sie samotna i oszukana i czasem jak wdowa? i on czuje sie przycisniety do muru i ty mysle ze potrzeba wam rozmowy tak radza karty

Gość agaaaaaaaaaaaaaa
super, wlasnie czuje ze to nie przypadek, ze zmieniam prace, bo wlasnie mam wrazenie, ze sie w niej spelnie, choc finansowo bedzie tak sobie :( Fajnie, ze mi pomoglas, zycze Ci wszystkiego naj!!!!!!!!!!!

Gość takazagubionawswiecie
Marta 05.09.1990 czy dam rade schudnąć ? i czy znajde prace w wakacje ?

Mohito :D Dokładnie tak myśle o nim... Że mógłby mnie styranizować :D haha Cierpiałam bardzo, bo on się na mnie obraził i rzucił... Pare dni temu robił jakieś szczeniackie podchody... Mam na niego czekać ? On wkońcu odezwie się normalnie ? Ja go bardzo kocham, ale faktycznie troche jestem nastawiona na niego pod tym zględem, że on zapewni mi stabilizacje... I powiem Ci, że już przywykłam do myśli, że razem tak sobie ułożymy jakoś to życie aż tu nagle takie coś i strasznie się boje, że nie wrócimy do siebie :(

Gość agaaaaaaaaaaaaaa
a nic nie bylo widac wiecej na temat mezczyzny, ktory bedzie mi przychylny, kim on bedzie?

Gość moze dla mnie tez
mohitooo bardzo dziękuję:) mam nadzieję że sie sprawdzi:)

Gość Ja również poproszęęę
ZOSTAŁAM POMINIĘTA Dorota 28.07.1984 Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe, oraz czy i kiedy bede miała dzieci (jeśli Pani widzi, to ile ich bedzie i jakiej płci). Czy karty widza coś niepokojącego z moim zdrowiem

Gość connan barbarzyńńca
może ty mi napiszesz coś sensownego? Bo ezoteryczna nie chciała? :O