Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość o ranyyyyyy yyyy
napisz mi coś wiecej kobieto wrózko\\ czy zostanę z mężem czy nie? czy mój kochanek mnie poślubi?

Gość o ranyyyyy yyy
moja data 7.10.1975

Gość zielona żabuchnaa
Mohitooo, dziekuję tobie za wrózbe... my z mezem oboje chcielibysmy miec jeszcze corkę.Tylko ja troszkę pozniej...Fajnie gdyby udala sie sprawa z budową domu. pozdrawiam serdecznie i dziekuje.

dziś zakończę stawianie Tarota na forum dzięki za współpracę i komentarze bo głownie na to liczyłam od was na wymianę - ja stawiam karty wy oceniacie ich trafnosc niełatwo interpretowac przez internet w bardzo ważnych sprawach piszcie na maila porolinka@wp.pl Etincelle de nuit umiem wróżyc od mamy są książki , masa książek do mnie jednak nie przemawiają tali również jest całe bogactwo i każdy wybiera taką jaka mu najbardziej odpowiada ja wróżę z talii Aleistera Crowleya i talii Tarot of Renaissance (piekna wizualnie ;)) od siebie moge napisać tyle że do tarota musiałam dorosnąć bo moj pierwszy kontakt zakonczył się problemami i przerosło mnie to najzwyczajniej w swiecie to praca z podswiadomoscia i trzeba mieć silna osobowosc zeby dac radę najlepiej gdy ktos prowadzi nas w tej drodze :) pozdrawiam i zycze powodzenia bo to bardzo piekna praca

Gość panna mloda bede
dobrze ale zakoncz chociaz wróżyć tym osobom którym zaczełas ja prosiłam o wrózbe 3 razy a za kazdym razem mnie ominełas jestem - panna mloda bede

Gość misiulaaa
Bardzo dziękuję za wróżbę :):)

Gość jedna wielka ściema
w nos sobie wsadz te swoje karty!!! wmawianie ludziom ściemy!!!:p:P:P

Gość a ja moge
powtarzam Ania 02.011.1979 i Tomek 16.10.1981 co karty mowia o przyszlosci i co widza w temacie pracy i miejsca zamieszkania czy uda sie przeprowadzic? czekam z niecierpliwoscia i pozdrawiam

Gość ale nas zrobilas wiesz

Gość sylaa
Ja tez chce poznac co mnie czeka 07.11.1988r.

mohito,hejhej,to znowu ja ;) a co powiesz o takiej znajomości Ania 07.08.1984 Adam 12.12.1981

Gość mohito jest glupia bo
nie odpowiedziala wszystkim, tylko wybrala sobie pare osob, a reszte, ktora prosila po kilka razy olala!

Gość goodmorning
czy dzialalnosc gospodarcza ktora zaczelam prowadzic, bedzie miala jakies zyski? to znaczy , jak bedzie prosperowac moj biznes? ur.15.03.1982 z gory dziekuje za odpowiedz :)