Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość mam pytanko takie
agnieszka 21.09.1986 jak bedzie wygladac moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie?

Gość zielona żabucha
przykladow by mnozyc... do nich juz nie jezdze, buntowali meza przeciwko nam, i wiele przykrosci usyszzalam od nich ze nie jestem kobieta bo mialam cesarskei ciecie w 7 m-cu i nie urodzilam naturalnie(dla nich to pikus ze dziecko walczylo o zycie pod respiratorem)

ania 10.06.85 grzegorz 26.05.86 czy to ten?? czy on sie zdecyduje na oświadczyny?? kiedy dzidzia sie pojawi??

Gość lil k a
przypomne sie :) Co do tego faceta :Czy dobrze sie stalo ,ze nie jestem z mezczyzna z ktorym wczesniej bylam, czy on jest takim czlowiekiem jak ja myslalam czy tez pomylilam sie co do niego?? Chcialabym sie jeszcze spytac czy wyjde za maz, czy to bedzie Marcel?? Kiedy to sie stanie?? Paulina 13.09.1985 a Marcel 05.01.1985

Gość zielona żabucha
mochitoo podaje dane meza karol 16 -07-1978

Gość zielona żabucha
tak mochitoo zagadza jestem chyba ambitna, nire zrazam sie porazkami, sama musze wszystko zalatwiac maz jest z tych ugodowych ... taka ciepla klucha;-)) wiem, ze tesciow boli ze sama swietnie poradzilam sobie z wychowaniem dziecka(dzis to juz 2 latek i zdrowy)

Gość beata co noga zamiataaa
manitoo- no tak my jestesmy juz dlugo ze soba i faktycznie mam juz dosyc zycioa na kocia lapei to sie zgadza wiesz tak sobie mysle odnosnie tych fainansow, bo ja w domu z dziecmi i jkos szans nie ma na to abym ja sie finansami zajela a on ma firme spora, i wiele jest waznych rzeczy ktore sa przed nimi tak sie zastanawiam czy to wypali to co on planuje w zwiazku z fima, czy moglabys jeszce raz zerknac w karty odnosnie jego firmy ( marcin 05,03,73)

Gość zielona żabucha
mochitoo a jak znajdziesz czas,i o ile to nie problem daj mi odpowiedz na moje wczesniejsze pytania. z gory serdecznie dziekuje za poswieconą energie i czas.

bede Wam odpowiadac tylko z przerwami bo moj maz walczy o kompa ze mną :) stawiam zapisuje i w razie czego jak wygram walkę zaraz machne odpowiedz

Gość zielona żabucha
dzieki kochana jestes;-))

Gość poziomka_M
paula 24/06/88 bartek 27/05/83 co z nami dalej bedzie? jak dlugo czekac,na jego kolejny krok?

Gość justiniiii
moje pytanie : Justyna 15.06.1980r W moim zyciu pojawił sie on ale on ma kogoś. Czy będziemy w końcu razem? Czy mogę mu ufać? Jk to się dalej potoczy? Błagam o odpowiedź Acha jego data ur. to 07.09.1981r odpowiedź: justiniiii stawialam to pytanie z milion razy facet sam nie wie czego chce i szybko sie nie zdecyduje zaryzykuje stwierdzenie ze mu taka sytuacja odpowiada jak sie uprzesz bedzie ok bedziesz naciskac on bedzie sie miotal ale po opoznieniach dostaniesz co chcesz jednak chyba wtedy zobaczysz ze nie bylo warto Mam pytanie dodatkowe bo nie jestem pewna jak to interpretować czy jak nie będę naciskać , a na pewno nie będę bo nie jestem tego typu osobą, to czy mimo wszystko mamy szansę być razem Dziekuję za odpowiedź wczesniejsza i z góry za przyszłą :)

Gość ghjkghjkghjkghjk

Gość ja tez chce wiedziec
ja k 07 06 1984 on 21 01 1982 jak to bedzie dalej

Gość iza i adam
izabela 05,11,87 adam 22,03,84 czy ten zwiazek ma przyszlosc

Gość monka_stonka
< kwiatek> A czy wiadomo coś kiedy go spotkam? Czy i kiedy wyjdę za mąż?

Gość justiniiii
a może po prostu powinnam uciąć ten niby romans i zobaczyć jak wtedy on na to zareaguje...

Gość PANDORAA
Mohitooo..! You're great! ldziesz dalej jak burza! Po raz kolejny chylę czoła! ;-)

Przypominam się: Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość kasza gryczanaaaa
mohitooo -->mam do ciebie pytanie, czy jesli ostatanio wrozyly mi tu wrozki na forum, to czy mozna znow korzystac z kart?nie wiem, slyszlalam,z e nie wolno naduzywac..nie wiem czy one stawialy tarota czy cos innego..

Ja tezsie przypominam - juz drugi raz Ewelina 25.09.1983 moje pytanie: urodze chlopca czy dzieczynke i czy malenstwo bedzie zdrowe?????

Ja , Ania 08.03.1980, on: Szymon: wiem tylko tyle ze Strzelec 1970. Czy zapowiada sie na zwiazek? Bylabym wdzieczna za wskazowki, na co powinnam zwrocic uwage i czego unikac. Z gory dziekuje i wielki uklon dla Ciebie za chec pomocy ludziom :)

Gość paula1988
kiedy znajde swoja druga polowke i gdzie to bedzie? jaki on bedzie? kiedy bede miala dzidziusia? Paulina 04.08.1988

Gość kasza gryczanaaaa
moze napisze od razu pytanie, bo pozniej sie juz do ciebie nie dostane..:P prosze o odpowiedz, jesli uwazasz, ze mozesz postawic mi karty mimo, ze w ciagu pol roku juz mi pare razy wrozno(ne wiem czy byl to tarot) jak widzisz moje studia?czy je ukoncze? co z moim zyciem uczuciowym?napisz, prosze co widzisz.. edyta 10.12.1988 r

Gość ekhmmmmmmmmm
Przypomnę po raz trzeci......................... Sprawy sercowe- Kiedy poznam kogoś w pełni godnego uwagi i ku czemu ewoluuje powstały związek ? oraz zdrowie,stricte w okolicach podniebienia pojawilo sie cos na ksztalt guza/kostniaka, w polowie lutego mialam miec operacje,acz przelozono ją na termin nieokreslony ze wzgledu na nieciekawe wyniki hormonow tarczycy, więc chciałabym wiedzieć po trochu jak się ta sprawa rozegra 22.12.1989 10:50 Adrianna. :]

Gość ulussssssssssssssss
Taka odpowiedz od ciebie otrzymałam ale to sie nie spradza ulusssssssssssss anno w miłoscie rewelacja na twojej drodze przeznaczony mezczyzna i powazne uczucie studia tez ok jestes szczesciarą na studiach mam juz dwie poprawki moje pytanie brzmi czy rzucić studia ? 12 12 1982 i jescze jedno nienajlepiej się czuje ale bylam u lekarza co z moim zdrowiem w iu procentach sprawdza sie to co mowisz ? jestem juz tym zalamana kiedy mam poznac tego niby mezczyzne i w jakich okolicznosiach w przyblizeniu ile bede czekać ......... ide skoczyć z mostu ((((((((((9

Gość Asiulllaass
13.02.1986 Asia Czy moge miec problemy z narzadami rodnymi?

ulussssssssssssssss nikt nie idzie skakać z mostu, bo ma dwie poprawki... studiów jeszcze nie skończyłaś więc nie wiesz co będzie.. a co do miłości to nie dostajemy wszystkiego na zamówienie.

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Raz jeszcze ja. Napisalas, ze w pracy rozpoczetej w marcu spelnnie sie i poradze sobie oraz, ze spotkam tam mezczyzne, ktory bedzie mi przychylny. Moje pytanie brzmi: Kim bedzie ten mezczyzna, w jaki sposob bedzie mi pomagal? I dlaczego bedzie przychylny? Co do mojej kariery, czy w przyszlosci mam szanse zrobic ja w zawodzie, w jakim niebawem zaczne pracowac? I czy mam szanse na dojscie do wiekszych pieniedzy? To wazne, bo musze liczyc tylko na siebie. :( Aga, 150479, godz. 15.24 Karty przeloz 2 razy. Bede wdzieczna za te odpowiedz.