Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość Poprosze o wrobe
Prosze ,zobacz w kartach co dalej z moim zyciem uczuciowym 14.01.62

Mohito biedaczko :( Chyba wiem o co chodzi... JA też mam takie dni... Wtedy faktycznie lpeiej nie wróżyć, bo i tak nie wychodzi... Trzymaj się :*

Gość monka_stonka
Monika ur. 01.03.1984 r. Co mnie czeka w miłości? Czy wyjdę za mąż i będę miała dzieci? Czy wkrótce znajdę pracę?

Gość paula1988
Co mnie spotka w miłości kiedy wkońcu znajdę tego jedynego i jaki on bedzie, gdzie go spotkam? kiedy bede miała dzidziusia? Paulina 04.08.1988

Gość marlenkaaa
dalej o mnie zapomnialas :) 12:32 marlenkaaa kochana zapomnialas o mnie 19.11.1987 i facet 25.04.1985 kiedy bedziemy mieli dzidziusai i jak z mieszkaniem buziaki dzieki

I ja sie przypomne bo zostalam pominieta Ja Katarzyna 15.11.1975 On Damian 24.04.1978 Jakim malzenstwem jestesmy?? Pasujemy do siebie?? Czy zajde w tym roku w ciaze i czy urodze dziewczynke ?? JAk uloza sie sprawy mieszkaniowe i czy maz dostanie pozwolenie na prace w tym roku?? Jeszcze czy zrobie prawojazdy w tym roku?? Z gory dziekuje

Gość czy zrobię karierę i czy
będziemy mieć własny dom joanna 23.01.1979

Gość beata co noga zamiataaa
ojej chyba pominelas mnie, przypominam sie, tez mailam ciezki dzien wczoraj beata 14,05,80 marcin 05,03,73 jak nas karty widza i nasza wspolna przyszlosc, czy ulozy nam sie rowniez finansowo

Przypominam się: Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość misiulaaa
Przypominam się :) Kasia 01.06.80

Gość miałam
Agnieszka 30marzec 1973

Gość Pytająca 1 raz
Mohitoo...może jeszcze tu wdepniesz. Czy związek on-27.06.1973, ona - 30.06.1977 ma szansę na ślub i czy urodzą się z niego dzieci?

Gość tysiol
Martyna 18.01.1988 Kiedy zwiążę się na stałe?

Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ??? Kiedy wkoncu ten ślub ??? Prosze o odpowiedź.

Gość ja bardzo prosze
Wrozka musi tez odpoczac, tym bardziej jak tak duzo wrozyla, dajcie odsapnac Mohitoo:-).

agnieszka* i marcin tak jego uczucia sa szczere co do slubu to chyba duzo gadacie a mało robicie i wychodza mi kart odpowiedzialne za finanse tysiol martyna masz bardzo pozytywne karty w tym roku w uczuciach zadbaj jedynie o to zeby sie jakos wyrozniac z tlumu jako kobieta i w tym roku spotkasz tego faceta :) monika_stonka podobnie i ty masz bardzo pozytywne karty na uczicia spotkasz kogos z kim bedzie ci sie bardzo dobrze rozmawiac moze przez internet? praca masz mase pomysłow i tworczy chaos musisz to poukladac i wyloni sie z tego obraz za nim podazaj bedzie ok

Gość magooo
ja 02.07.1981 on 29.06.1977, przełóż 3 razy, jak ułoży się nam życie?

przypomne sie mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce? przeloz 6 razy:)

Gość zielona żabucha
Ja tez bym cie prosila o wrozbę. czy bede szczesliwa z moim mezem nadal i on ze mną? co jest powodem wrogosci tesciow do mnie? czy bedziemy mieli kiedys coreczkę i czy uda sie nam wybudowac dom? paula 17-1-1981 z gory dziex Przypominam sie;-))

ona z 30,06,77 i on 27,06,73 widze ze wasz zwiazek jest skomplikowany ty czujesz jakas namietnosc bezrozumna i czasem slepa? chciałabys zarzadzac kierowac wziac wszystko w swoje rece ale czasem ta droga wydaje ci sie droga na ktorej jestes sama on natomiast czasem chyba ma wrazenie ze dla uczucia musi wiele poswiecac chciałby zaszalec jeszcze ale ty go strofujesz wymagasz deklaracji? czy czujecie naciski od bliskich? co dalej? musicie chyba dac sobie na luz i nie patrzec na to co powiedza inni a wtedy wam sie ulozy dzieci tez beda bez presji jesli wyluzujesz bo tak na sile nic sie nie da :( beata co noga zamiataaa ty takze pragniesz juz unormowania slubu papierkow on czuje mase emocji jakie przez niego sie przetaczają troche chaotycznie ale tez juz zaczyna myslec o deklaracjach chyba niedługo zalegalizujecie to co miedzy wami finansowo mozliwe ze ty wezmiesz wiekszosc na swoje barki albo uzyskacie pomoc od kobiety ktora lubi robic wokol siebie szum

Gość zielona żabucha
tak tesc jest narwaniec, ale tesciowa go szczuje

Gość zielona żabucha
niby tacy mili slodcy, a po slubie pokazali pazury, jak tylko powiedzialam co mysle wyrazajac swoje zdanie to zostalam zdeptana;-((

Gość zielona żabucha
wczesniej sie nie odzywalam, ale grubo przesadzili wtracajac sie we wszystko np nasz malarz nam malowal a tesc przyjechal i go wyrzucil mowiac ze tak nie bedzie itp itd.

nie wiem czy sie nie myle ale nie potrafia zrozumiec ze jestes taka ambitna i zazdroszcza wam tego co macie no i chyba tego ze to od ciebie wszystko zalezy w tym zwiazku tzn glownie ty nim chyba zarzadzasz nei mam danych meza :)

Gość takaś
ja 13,06.1981 on 02.08.1972 wróci do mnie, weźmiemy ślub i będziemy jeszcze mieli dzieci?

Gość misiulaaa
Przypominam się Kasia 01.06.80

to glownie on nie moze pojac jak kobieta moze miec taki charakter i takie ambicje to go strasznie drazni ze nie ma władzy nad tym co sie u was dzieje