Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loona_84

KELLY FAMILY- byli i są w moim sercu- topic dla fanów

Polecane posty

Wiem ze sporo dzieci sie pojawilo u Kellich : -Joey: 3 (2 synów i córka) -Paricia: 2 synów -Jimmy: 1 córka (Jego żona to byla fanka KellyFamily, majaca swój fanklub :) ) -Angelo: 3 ( 2 córki i syn) -Maite: 1 córka

z tego co wiem to Maite ma już dwoje dzieci- chyba ze jeszcze z drugim jest w ciąży

a jakiej oni sa narodowosci? przegladam video na youtube i niektore piosenki sa w innym jezyku + mowia cos w tym jezyku tez.

oni śpiewają piosenki w wielu językach- angielskim, niemieckm, hiszpańskim, włoskim itd...rodzice pochodzą ze stanów i w latach 60-tych przyjechali do Hiszpani. Tylko Kathy urodziła się w USA, Paddy w Irlandii, Maite w Niemczech a pozostali w Hiszpanii.

Moze masz racje co do Maite :) aaa całkiem niedawno sie dowiedzialam ze Kathy nie byla córka Barbary, Dan miał 2 żony: Kathy, Caroline, Dan i Paul mieli inna matke, najstarszym dzieckiem Barbary byl John.

Gość tez szalalam na ich punkcie
szkoda, że teraz to już nie to samo co kiedyś, ale cóż każdy chce w końcu zacząć żyć własnym życiem

ja kiedys bylam wielka fanka tego zespolu!!! a paddy kelly byl moja pierwsza miloscia:), mialam jego plakat nad lozkiem i znalam ich wszystkie piosenki. nosilam nawet bluze kelly family. az wstyd sie przyznac:P a mialam wtedy jakies 8-10 lat.

ja kiedys bylam wielka fanka tego zespolu!!! a paddy kelly byl moja pierwsza miloscia:), mialam jego plakat nad lozkiem i znalam ich wszystkie piosenki. nosilam nawet bluze kelly family. az wstyd sie przyznac:P a mialam wtedy jakies 8-10 lat.

Hiihhihi, ale fajny topik :D Ja też bylam ich wielką fanką :D Miała okazję być na dwóch koncertach - w Gdańsku i Łodzi :) też jestem 84-ty :P

ja kochałam Angelo!!!! A fanką byłam od 10 do około 15 roku życia. Miałam cały pokój w plakatach, jedynie sufit był wolny:) Nawet farbą namalowałam na scianie ich znak (nazwę zespołu). Pamiętam, że każda kolezanka, która też była fanką jak wchodziła do mojego pokoju to zazdrościła, bo im zazwyczaj starzy zabraniali wieszać plakaty a co dopiero ściany pomalować:P Ale jakoś wcale nie jest mi wstyd się przyznać do tego- też miałam bluzy a nawet piżamę i skarpetki:D:D:D heheh

Gość mysza84
Ja jestem fanką od marca '96 roku. Jak chyba każda z fanek w wieku nastu lat histeryzowałam na ich punkcie. Wszystko ucichło oczywiście jak zrobili sobie przerwę. Wiedziałam, że wrócą do grania i cierpliwie na nich czekałam. No i doczekałam się. Najpierw usłyszałam o nowej płycie "la patata", potem o tym, że Angelo będzie tatą i żeni się z dziewczyną, w której podkochiwał się przez wiele lat (to mnie "zabolało"). Od tego czasu już nie histeryzuję, ale fanką pozostałam. Potem usłyszałam o koncercie i polskim afc "la patata", no i afc "thunder". Dzięki internetowi dowiedziałam się, że jest jeszcze wiele fanek Kellysiaków i wiem na bieżąco co się dzieje u nich. Może to już nie ten sam "sielankowy" zespół i fani też dorośli, ale to wciąż wspaniali ludzie i muzycy. Być może trudno dostać w Polsce nowe płyty i zorganizować koncert, ale ja nie tracę nadziei dopóki oni istnieją i mają fanów w Polsce. Pozdrawiam wszystkich fanów :D

trzeba im wyłac przez fanklub jakies zaproszenie:) wiem, że kiedyś tak się robiło, tyle, że ja niestety nie wiem jak się do tego zabrac...

Gość lanvin
loona84 czy Ty przypadkiem nie masz na imię Iza?Pozdrawiam:)

Gość kropka bez i
Ja tez ich kiedys uwielbialam a szczegolnie Paddiego:)) Wydawalam fortune na czasopisma szczegolnie niemieckie bo tam sporo o nich bylo: wywiady, plakaty. Akurat wtedy powstal Empik co mial zagraniczna prase. Normalnie kazdy tam mnie znal bo przychodzilam zawsze by przegladac newsy o tej rodzince. Tez chcialam jechac na ich koncert do Katowic i tez mama mi odmowila przez co przez tydzien sie do niej nie odzywalam. To byly czasy:)))

Gość kropka bez i
Ja bylam zakochana w piosence "An Angel". Przezywalam strasznie jak widzialam na plakacie jakies fanki blisko Kellysow a jak jeszcze ktorejs podawali reke to wogole kipialam z zazdrosci:))

Kuraiko- dlaczego uważasz że Kira jest wredna? Ja w sumie nic szczególnego nie wiem na jej temat, ale z chęcią bym się dowiedziała:) Przyznam, że kiedyś jak się dowiedziałam, że Angi ma dziecko a potem się żeni to mnie to okropnie "zabolało" heheheh- uroki tych nastu lat:P

Gość mysza84
No dobra to było kiedyś. A jak teraz właściwie z Wami jest? Trochę szkoda tej Kelly manii co kiedyś była i już jej nie ma. Jednak ze względu na tą przesadną histerię co wtedy była nie chciałabym żeby to wróciło. Oczywiście każdy wiek ma swoje prawa. To co teraz bym chciała to żeby móc kupować bez problemu płyty z muzą KF, bywać na koncertach w Polsce (oczywiście najpierw muszą być zorganizowane ;p). Czasem usłyszeć piosenki w radio lub tv. I to co mamy czyli dobry kontakt z innymi fanami oraz newsy na bieżąco na temat zespołu (choćby za pomocą internetu). To mi wystarczyłoby.

Gość kropka bez i
Ja uwielbialam ich gdy wszyscy (a przynajmniej Paddy i Angelo) byli wolni. Kelly Family byli chyba wtedy na szczycie slawy. Potem im mniej bylo o nich slychac to akurat tak sie stalo ze ja poznalam mego meza i moje drogi z tym zespolem sie rozeszly:)) Teraz jak mysle o tamtych czasach to smiac mi sie chce ze mialam tylko takie problemy.

Gość kropka bez i
Ja obecnie juz wlasciwie nie wiem co sie dzieje u tej sympatycznej rodzinki. czasem tylko jak uslysze piosenke w radiu to sie rozplywam we wspomnieniach jak to kiedys bylo.

Gość mysza84
Jakby, któraś była za interesowna dowiedzeniem sie czegoś konkretnego na temat ich obecnej działalności, a nie wie skąd się czegoś dowiedzieć to podaje link: http://afclapatata.prv.pl To jest stronka jednego z dwóch obecnie działających fan klubów autoryzowanych przez Kellysiaki. Tam znajdziecie wiele informacji na temat zespołu i jego obecnych fanów. Bywam tam teraz prawie codziennie, więc polecam.

ze mną obecnie jest podobnie jak z Tobą mysza. Brakuje m tej Kellymanii i trochę żal że to się skończyło. Też chciałabym kupowac ich plyty, których brak w Polsce i pojechać na koncert, bo niestety nigdy nie bylam. Ale być może nie wszystko jeszcze stracone, przecież zespół wciąż istnieje:) Dzięki za linka do strony fan klubu, ja często wchodzę na ich niemiecką stronę oficjalną i na stronę Angelo, tam też jest trochę informacji.

Gość mysza84
Ja nie znam niemieckiego a angielski słabo wiec mało kiedy tam bywam. Od afc tak samo moge sie dowiedziec i pogadac z tymi co tak jak ja wciaz lubia ten zespol. :) Ok ja ide spac chetnie jutro z wami pogadam jesli dam rady. Pozdrawiam i milej nocki zycze.

mysza 84 a Ty jesteśczłonkiem AFC La patata? Jeśli tak, możesz powiedzieć jak to wygląda?

Gość kkkkkkkk
fajna ta stronka fanclubu:)

Gość mysza84
do loona_84: Tak jestem członkiem afc la patata, ale do afc thunder też można dołączyć. Do wyboru do koloru. ;p Jeśli chcesz się dołączyć do któregoś z tych fan klubów zgłoś się najlepiej do prowadzących czyli również adminów tych stronek. One najlepiej Ci powiedzą co i jak. Adres drugiego fan klubu znajdziesz na stronie afc la patata w księdze gości bo ja nie pamiętam teraz. Stronka ich jest nowo założona zdaje się. Do nie dawna nie miałam internetu i z afc kontaktowałam się od początku listownie. Dziewczyny przysłały mi ankietę rejestracyjna i wraz z dwoma zdjęciami odesłałam im, a potem otrzymałam legitymacje klubowicza. Trzeba od czasu do czasu się odezwać do nich, jak listownie to powinno sie pamiętać o znaczkach zwrotnych. Jest tez mała składka. Gazetka podobno od niedawna jest bezpłatna. Ale o wszystkim zapytaj prowadząca afc la patata Kami, albo jeśli wolisz to zgłoś sie do drugiego afc. Pozdrawiam serdecznie.

Tez kiedys przepadalam za tym zespolem i tez wydawalam majatek na rozne ich plakaty, plyty itp. Chcialam nawet pojechac na ich koncert ale mama ni nie pozwolila. Lubialam ich jak byli na szczycie slawy. Potem przestalam sie juz nimi bardzo interesowac tym bardziej ze poznalam mego lubego i uwielbienie z Kellysow przenioslo sie na mego chlopka:)))