Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baz astral

Jak się czuje kobieta po seksie podczas którego nie miała orgazmu?

Polecane posty

Gość baz astral

Odczuwa potem przez kilka godzin nieprzyjemne nierozładowane napięcie seksualne czy nie? Mężczyzna gdyby się podniecił i nie miał orgazmu nie mógłby tego raczej tak zostawić. Starałby się rozładować to napięcie np przez masturbację. Czy kobiety po seksie w którym nie miały orgazmu się masturbują?

Gość wez wyrwij jakas panne
i skoncz z glupimi pytaniami :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ej no poj.bało Cię?? kolejny temat o seksie??

Gość baz astral
---->wez wyrwij jakas panne I co, jej miałbym je wszystkie zadać? Ilu ludzi tyle opinii, wolę więc zadać pytanie tutaj. A wyrywanie panny to zupełnie niezależna sprawa.

Gość beatafgo
Odpisalam Ci na poprzednim. Zobacz

Gość baz astral
----->aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A o czym miał być na forum erotycznym? O polityce, astronomii, matematyce, historii?

Gość beatafgo
Niech pyta - wolno mu i jak mówi mádre przyslowie "kto pyta nie bládzi"

Gość baz astral
beatafgo Dzieki:)

Gość wez wyrwij jakas panne
nooo wyrwij i sam sprawdz co i jak w praniu :classic_cool:

Gość kasia321
no wiec, (widze ze sie udzielam ;)) to zalezy, czasem kobieta chce po prostu poczuc faceta w sobie..ale genewralnie wiadomo ze chodzi o orgazm. no to z mojego punktu widzenia kobieta moze czus sie lekko rozczarowana, i czuc niedosyt, czesto w takiej sytuacji partner moze pomoc np palcem...po prostu jak moj facet czasem za szybko skonczy to to widzi i pomaga mi potem dojsc w inny sposob i jestr ok... ;)

Gość baz astral
---->wez wyrwij jakas panne dużo łatwiej i szybciej można zadać pytanie na kafeterii, wyrwanie panny to bardziej skomplikowana praco i czasochłonna sprawa:)

ja czasami tak, jak mam czas tzn. on wychodzi do lazieki pozbyc sie prezerwatywy a ja wtedy chwitam kolderke i jazda heheh chociaz 4 razy z 5 zblizen mam orgazm wiec nie musze tego robic czesto. Czasami tej samej nocy mam orgazm we snie, zazwyczaj rano.

Gość ja ci odpowiem ////
dziewczyny, facte pyta bo chce cos o nas wiedziec !! kobieta czuje (przynajmniej ja) ze taki seks nie byl dla mnie, dla mojego zadowolenia tylko faceta, zwlaszcza jak on jest wielce zadowolony :o ja w wiekszosci wiem, czy bede miec orgazm czy nie - zalezy jak danego dnia jestem napalona (czescm wcale wiec jesli wtedy facet nalega na seks, mimo ze ja za bardzo nie chce i w koncu mnie przekona) to czuje sie zla na niego, ze zrobil to dla siebie i nie obchodzilo go co ja z tego bede miala dlatego tak wazna jest empatia i wczuwanie sie czego chce partner - ja tez nie zmuszam faceta, zeby przyjechal jak jest zmeczony bo mnie sie chce numerka

Gość beatafgo
Nie ma za co ;) Kobieta moze sié czuc troché zawiedziona, ze nie umiem dojsc za kazdym razem. Ale to jest wina filmów i ksiázek, ze kobieta zawsze musi miec. I to najlepiej równo z facetam. Ja twierdzé, ze to wszystko zalezy tez od partnerów i jaki jest to zwiázek. My sié z mézem bardzo kochamy i naprawdé jestesmy dobrymi przyjaciólmi i nie ma miejsca na rozczarowanie po bzykaniu. Jest milo, bo sié bylo razem. A zaspokojenia kobiety jest wiele sposobów.

Gość Smerfetkaaa
Na pewno nie czuje się dobrze.. Taki niedosyt spowodowany niespełnieniem (brakiem orgazmu) może spowodować, że kobieta zacznie czuć niechęć do seksu z obecnym partnerem, bo czuje się po prostu przez niego zaniedbywana.. Oczywiście inna sytuacja jest jeżeli para na prawdę się kocha.. Wtedy wiadomo, gdy facet ma gorszy dzień i wybucha zbyt szybko (to się czasem zdarza, nie ma w tym nic nienormalnego) to jego kobieta na pewno nie zniechęci się tak od razu.. Zazwyczaj wtedy facet powinien zadbać o wywołanie orgazmu u swojej partnerki w inny sposób;))

Gość frankaaa32
czasami nie muszę lub nie moge dojść a seks bardzo lubię Jak nie mam orgazmu przez jakiś tydzień lub dwa to potem mam super orgazm.

Gość iwetta30
a ciekawe co ja mam powiedzieć kiedy w ogóle nie mam orgazmu-ani ręką, ani oralnie ani seksualnie. Tak-tracę zainteresowanie sexem. Pozdrowienia

Gość KOAR
Jest Lipnie gdy kobieta nie ma orgazmu :D

Gość w temacie
Ja zawsze doprowadzam kobietę do orgazmu palcami. Ona nie szczytuje pochwowo. Podobno dużo kobieta tak ma. Trzeba tylko powiedzieć partnerowi, a nie udawać orgazmu. Potem mogą by tylko frustracje.

Gość w temacie
"duzo kobiet" chciałem napisać

Gość dołączam do tematu
No właśnie, przedmówco masz rację. Ja też szczytuję tylko podczas pieszczot łechtaczki.

Gość ann..26
Ja się czuję ok. Spałam z facetami tylko 3 razy w życiu, nigdy nie miałam orgazmu. Raz było niefajnie, za pierwszym razem. Potem już było lepiej. Facet sie bardzo bardzo starał i było mi głupio i przykro, że nie doszłam, mimo że jemu zależało. No ale nie wyszło... A po samym seksie czułam się ok. Tzn. mimo, że trochę bolało, nie było orgazmu i tak czułam bardzo pozytywny zastrzyk energii, poczucie bliskości itp. To miłe:) A dobrze sobie mogę zrobić sama;)

Gość Gumowy Joe
Faceci tez moga udawac orgazm...

Gość dołączam do tematu
Jak faceci mogą udawać orgazm? Czy facet może mieć wytrysk w pochwie bez orgazmu?

Gość co-i-co?
gumowy zawsze udaje

Gość niepocieszonaaaaaaaaa
wkurwiona jestem 🖐️

Gość Gumowy Joe
Jasne, ze zawsze udaje, jak wale od tylu, to na plecy wylewam cieply jogurt :-)

Gość mnbvccvb
moja dziewczyna rzadko ma orgazm pochwowy podczas normalnego stosunku ale zawsze jak ja juz skoncze doprowadzam ją do konca paluszkami wtedy kiedy widze ją taka ''zmarnowaną'' na lóżku mam satysfakcje ze i jej i mi było cudownie...

Gość ;lmplmpok,
ja w trakcie bzykania masuje sobie łech...i zasze mam;)