Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz mi

monitor panoramiczny

Polecane posty

Gość powiedz mi

kupiłam monitor, jest panoramiczny...postacie wyglądają jak z gabinetu krzywych zwierciadeł...szerokie, z patrzec sie nie chce...co można z tym zrobić? :/

Gość mozna pogrzebac w ustawieniach

Gość lans w słusznej sprawie
nie zmieniąś ustawien i dlatego , podłaczyłasdo karty graficznej a rozdzielczosc jest pewnie dostosowana d poprzedniego monitora

Gość karizma
Własnie z tym jest problem.Teraz wszedzie takie robia,w sklepach oszukują klientów i wciskają im na monitorze ich własny film, który iu nich wygląda fajnie a jak włączamy tv w domu, szok. Trzeba na to uwarzac i nie dac sie złapac. Sama tez mysle nad kupnem i prosze o odpowiedz kogos kto sie na tym zna.Jak to jest z tymi obrazami panoramicznymi.

moj sie sam dostosowuje i nigdy nie mialam "Szerokich" twarzy..

Gość powiedz mi
zmieniłam rozdzielczośc ekranu na większą, bo na tej co miałam, to w ogóle obraz był zamazany i niewyraźny, teraz jest wyraźnie, ale litery szerokie, a postacie...szkoda gadać zastanawiam się, czy mozna cos zrobic, ustawić, bo to jest nie do przyjęcia nawet zdjęć nie próbuję oglądać, bo pewnie przezyłabym szok wczoraj pytałam sie na kafe i ludziki mówili, żebym kupiła 4:3, ale teraz dopiero wiem o czym mówili...zamienia mi, skoro juz podłączyłam, praktykuje się takie coś?

Gość powiedz mi
podnoszę, ktos cos doradzi?

:o zostaw sobie panorame i podaj jaki model masz ten monitor... powinno byc takie cos jak autoustawianie...

Gość pedro*
zmień na taką rozdzielczość jaką ma monitor. jeśli jej nie znasz - przeczytaj instrukcję obsługi ;)

Gość ta prawdziwa
moja babcia jak przychodzi do nas na plazme to tez twierdzi ze twarze sa znieksztalcone lol :D:D trzeba sie przyzwyczaic...