Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edif piaf

Irytuja mnie ludzie, ktorzy z powodu wlasnego lenistwa malo zarabiaja

Polecane posty

Gość Edif piaf

I narzekaja,ze wszystko jest drogie, ze nie stac ich na samochod, dom, mieszkanie, Kazdy jest kowalem wlasnego losu i takie uzalanie sie jest bezsensowne. Wezcie sie do roboty, zalozcie wlasne firmy, a nie zyjcie z dnia na dzien na pastwowym czy u prywaciarza

Gość karizma
Masz racje. Mnie tez to wkurza i to zdrowo. Najłatwiej jest komus zazdroscic a samemu sie wziąsc do roboty, ruszyc mózgownice,wpasc na jakies własne pomysły ,to juz gorzej. Tez kope lat pracy szukała i kasy nie miała.Robiłam za psie pieniądze.Wziełam sie jednak na sposób i załozyłam włąsny interes.Jestem zadowolniona :)

Gość Edif piaf
To wez sie do roboty

nie stac mnie na wycieczke do okola swiata ...... ciulam i ciulam .....i fige mam :p

Gość Edif piaf
Spadaj, pokaz, ze jestes facetem i sam sobie znajdz. Z czego ty zyjesz chlopie?

a ja wygralem zycie----skoro takiej pracy jaka chcesz nie ma, to sobie ja sam wymysl.Na tym pic polega.Natomiast problem polega na tym, ze narzekacze zwykle nie wiedza czego sami chca.I stad brak pomyslow u nich.Okresl sie, co chcialbys robic, co jest Twoim celem, i szukaj.Nie ma ? To stworz!To wcale nie jest takie trudne.No , ale trzeba chciec , pomyslec a potem ruszyc tylek..