Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intensywnieglowkujaca

CZY WY NAPRAWDIE MACIE ORGAZM PODCZAS SEXU?

Polecane posty

Gość intensywnieglowkujaca

wspolzyje od kilku miesiecy, moze za malo.. alle nie osiagam orgazmu, jest m istrasznie milo itd ale to nie orgazm, jak ten "lechtaczkowy", w ogole nie sadze by miec taki orgazm podczas sexu

Gość hmm powiem tak
czasami mam, ostatnio nawet jakos czesciej. ale mam inny problem (?) i nie wiem czy dotyczy tylko mnie: dziewczyny, czy tuz po orgazmie lechtaczkowym troche was boli @? na tyle, ze nie mozecie jej przez moment mocnie dotykac?

No wiec tak...Wspolzycie rozpoczekam 9 lat temu,mialam okolo 1000 partnerow seksualnych,byc moze seks okolo 5000 razy,i raz w zyciu przezylam orgazm podczas samego stosunku i bylo to akurat pol roku temu.Orgazm czesciej osiagam w wyniku pieszczot lub seksu oralnego-co jest pewnoscia przynajmniej.Niestety krotki seks mi nie wystarcza i jest jak na zlosc.Czyli kiedy moi klienci moga dlugo,ja chce zeby to sie szybko skonczylo,natomiast kiedy moj staly partner sie ze mna kocha,ja chce dlugo,ale on moze tylko krotko...Wiec z orgazmow nici podczas stosunku.

Gość paco rabanne
tylko ja moge długo i doprowadzam do orgazmu pochwowego

Gość beatafgo
Mam tez taki dziwny ból - jak mozna to tak nazwac - lechtaczki. Po prostu taka wrazliwa. A co do orgazmu - no cóz niestety, kobiecie z tym trudniej. Mialam tylko jdnego faceta z którym poszlam do lózka pzred moim mézem i z nim nigdy orgazmu pochwowego nie mialam. Z moim mézem pierwszy mialam chyba po jakiś 4 miesiácach. No i teraz mam srednio raz na tydzien (kochamy sié codziennie). Niestety z kobietá nie jest tak latwo i zajmuje to czasu. Trzeba sié nauczyc orgazmu, tak wyczytalam. Trzeba odszukac miejsce, gdzie i jak. Ja mam tylko w jednej pozycji orgazm, w innych sié nie da. Wiéc moze tez trzeba pokombinowac. I niestety cierpliwosc. Ponoc z wiekiem coraz latwiej. Czym starsza kobieta tym lepiej. A jak mloda i dopiero zaczyna, to trudniej, niestety. Ale da sié wiéc powodzenia

Zawsze po orgazmie lechtaczkowym strasznie boli :P A co do orgazmu to naprawde trzeba się go "wyuczyć" :D

Gość karizma
Kobieto ,laski współzyja po 20 lat i nie mają orgazmu. Do tego trzeba dojrzec,nie osiągniesz tego w kilka miechów.

Gość młoda21
Mam 21lat, uprwaiam seks od ok.5 miesiecy. przez tez caly okres nigdy nie maialm orgazmu! Na pocztku myslalam ze to normalne, ze niedoswiadczona, dopiero sie uczy, poznaje, wszytko jest nowe itp. Ale popoli zaczyna mnie to denerwowac, im wiecej o tym mysle to dochodze do przekonania ze ze mna jest cos nie tak. Moj facet stara sie jak tylko moze, ale to i tak nie wiele daje. Ogolnie uwielbiam sie kochac z moim chlopakiem, zawsze mam ochote za seks. Biore tabletki wiec ciazy sie nie boje. Juz sama niewiem gdzie jest problem! Sama zawsze potrafie doprowadzic sie do orgazmu! Powinnam sie wybrac do seksuologa...?

Kiedys mialam tylko orgazm lechtaczkowy, i to nie zawsze (tak, po nim lechtaczka jest bardzo wrazliwa i dotyk boli). Po ok pol roku mialam orgazm pochwowy, a potem mi sie zdarzal bardzo rzadko. Dopiero po jakichs 5 latach wspolzycia zaczelam miec czesciej orgazm pochwowy. Oczywiscie to kwestia indywidualnej reakcji organizmu, nic na sile, to nie wyscig po orgazm. Uprawiajcie seks dla wlasnej przyjemnosci i nie stresujcie sie brakiem orgazmu. Poza tym orgazm jest latwiej osiagnac w pozycjach, gdy kobieta dominuje, np na jezdzca, bo wtedy same kontrolujecie stosunek i wlasna przyjemnosc.

Gość ja mam zawsze 2 lub 3
orgazmy, 1 lechtaczkowy i 2 "pochwowe", ale to zasluga dwoch rzeczy: 1. mnie samej - wlasnego ciala trzeba sie nauczyc i podczas seksu byc troche egoistka i skupic sie na wlasnych emocjach i doznaniach, 2. mojego meza, ktory swietnie zna moje cialo i wie czego potrzebuje. Mam 28 lat i szczerze nie pamietam kiedy ostatni raz byl seks bez orgazmu...moze z 5-6 lat temu???

Eee tam wyuczyć się... Kwestia nastawienia, orgazm pochwowy miałam już przy 1. seksie w życiu :)

Gość bzdury jakich malo
orgazm przy 1 seksie jest fizycznie nie mozliwy, nie sciemniaj tylko poczytaj sobie o anatomii kobiety zanim zaczniesz sie popisywac.

Możesz podać mi linka do takich informacji? Co ma dziewictwo do orgazmu?

Gość bzdury jakich malo
A po cholere mam ci linka podawac? Czyzbys zwatpila czy naprawde mialas orgazm? Poszukaj w google to sama znajdziesz, ale skoro sama uwazasz, ze mialas to po co chcesz link?

Bo nie lubię ludzi którzy wyjeżdżają ze swoimi teoriami bez poparcia argumentami. Twierdzisz że orgazm jest fizycznie nierealny? Więc udowodnij ;) Ja wiem jak było ;)

Gość i to najwazniejsze ze ty sama
wiesz jak bylo, ale ja takze nie wierze w orgazm za 1 razem i powiem ci dlaczego. Dlatego, ze jest to zupelnie nowe doswiadczenie i przezycie dla kobiety i nawet nie wiesz jeszcze wtedy co to jest orgzam...przynajmniej wiekszosc, ale moze ty nalezysz do wyjatkow.

ja miałam kilka razy orgazm podczas stosunku Pojawił się kiedy byłam bbaaaardzoooo wyposzczona okolo m-ca bez faceta Normalnie potrzebuje codziennie Zawsze przed stosunkiem facet robi mi orgazm rączką a potem wchodzi we mnie

Jak to nie wiem jeszcze wtedy co t jest orgazm? :D A masturbacja? :D